Prajitura vieneza


Un desert extraordinar aceasta prajitura vieneza cu nuca macinata.Se prepara extrem de repede si este exceptionala!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Blatul:

* 140 gr nuca macinata
* 140 gr zahar
* 140 gr unt
* 1 praf de copt
* 100 gr faina
* 4 albusuri

Crema:

* 4 galbenusuri
* 180 g zahar

Mod de preparare:

Se prepara blatul. Intr-un vas se amesca bine untul topit cu faina, zaharul, cele 4 albusuri, nuca macinata si praful de copt. Aceasta compozitie se asaza intr-o tava si se da la cuptor. Intre timp se prepara crema. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, iar cand blatul este aproape copt, se adauga peste el. Se da din nou la cuptor pana se intaresc galbenusurile. La final se poate pune glazura de ciocolata.

Recomandam

  1. Prajitura cu miere
  2. Prajitura cu fructe
  3. Chec cu nuci
  4. Tort crema de zahar ars
  5. Rulada de biscuiti cu nuca de cocos
  6. Tarta cu ciocolata
  7. Negresa cu crema de vanilie
  8. Tarta cu ciuperci
  9. Ce poti face cu citricele
  10. Chec cu spuma de visine
vibratoare





  • Culinar

    Ce gatim de Paste?

    drob de miel Sarbatorile de Paste reprezinta un prilej de a experimenta noi retete culinare dar si pentru a...

    Martie 20th, 2012 | 2,135 vizualizari
  • Make-up

    Cum te machiezi la birou?

    machiaj de birou In fiecare dimineata ai aceeasi dilema: cum ma machiez si cum imi aranjez astazi parul pentru...

    Octombrie 26th, 2011 | 1,060 vizualizari
  • Coafuri

    Cum iti mentii culoarea parului vopsit?

    ingrijirea parului Vopseaua de par este trucul de infrumusetare care vine cu un pret scump: ingrijirea specifica parului...

    Martie 12th, 2012 | 2,061 vizualizari