Prajitura vieneza


Un desert extraordinar aceasta prajitura vieneza cu nuca macinata.Se prepara extrem de repede si este exceptionala!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Blatul:

* 140 gr nuca macinata
* 140 gr zahar
* 140 gr unt
* 1 praf de copt
* 100 gr faina
* 4 albusuri

Crema:

* 4 galbenusuri
* 180 g zahar

Mod de preparare:

Se prepara blatul. Intr-un vas se amesca bine untul topit cu faina, zaharul, cele 4 albusuri, nuca macinata si praful de copt. Aceasta compozitie se asaza intr-o tava si se da la cuptor. Intre timp se prepara crema. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, iar cand blatul este aproape copt, se adauga peste el. Se da din nou la cuptor pana se intaresc galbenusurile. La final se poate pune glazura de ciocolata.

Recomandam

  1. Prajitura cu miere
  2. Prajitura cu fructe
  3. Chec cu nuci
  4. Tort crema de zahar ars
  5. Rulada de biscuiti cu nuca de cocos
  6. Tarta cu ciocolata
  7. Negresa cu crema de vanilie
  8. Tarta cu ciuperci
  9. Ce poti face cu citricele
  10. Chec cu spuma de visine
vibratoare





  • Noutati

    Filmele verii 2011

    the-hangover-II   Kung Fu Panda, Cars, Cowboys and Aliens şi ultimul film din seria Harry Potter anunţă...

    Mai 10th, 2011 | 1,351 vizualizari
  • Culinar

    Condimente pentru carnea de pui

    condimente pentru pui Mirodeniile pentru pui difera de la o tara la alta. Libanezii prefera sofranul cand vine vorba...

    Mai 30th, 2011 | 2,693 vizualizari
  • Noutati

    Magie cu gheata carbonica

    gheata-carbonica Este oare realitate ca magia poate ajunge si in vietile noastre? Cu siguranta! Cum? Simplu, gheata...

    Decembrie 19th, 2011 | 1,176 vizualizari