Diet Stars Rezultate: Cât poți Slabi?

Ma întreba cineva aseară pe un grup de facebook cam cât s-ar putea slabi cu suplimentul Diet Stars, într-o luna de zile. Aș vrea sa dezbatem un pic acest subiect, iar discuția poate avea și o tenta generala, deoarece nu este valabil doar pentru Diet Stars ci este valabilă și pentru alte suplimente de slăbit.

Aici gasesti poze cu rezultatele obtinute cu Diet Stars

Înainte de toate, haideți sa înțelegem cum funcționează Diet Stars și, în general, suplimentele de slăbit, indiferent de modul lor de acțiune.

Cum funcționează Diet Stars?

diet stars romaniaDiet Stars este un supliment care conform siteului oficial suprima pofta de mancare ca actiune principala.

Cu alte cuvinte, este destinat persoanelor care au un apetit foarte bogat si care considera ca acesta este motivul principal pentru care s-au ingrasat.

Mai vad acolo ca se pomeneste si de accelerarea metabolismului, arderea grasimilor, etc, insa toate acestea ca actiuni secundare.

Ce trebuie inteles in cura cu Diet Stars?

Ca este un suplement care daca nu este folosit impreuna cu o dieta, nu va avea rezultate.

Vezi ce efecte secundare are Diet Stars

Concret, Diet Stars suprima pofta de mancare pentru o anumita perioada, insa atunci cand mancati, daca o sa va bagati direct la fastfood, prajeli, grasimi nesanatoase, etc, totul este in zadar.

Recomand: lactate, carne alba, fructe, legume. De asemenea, recomand sa purtati o discute cu un nutritionist in vederea stabilirii unui regim alimentar sanatos si pe gustul vostru. O consultatie la un nutritionist costa in jur de 100 – 150 de lei. Va garantez ca este o investitie forte buna!

Ce as face eu in cura cu Diet Stars?

Daca ar fi sa incep maine o cura de slabire cu Diet Stars, mi-as face putina ordine in ganduri si mi-as stabili obiectivele si planul de atac. Nu vreau sa influentez pe nimeni cu aceste idei, cititi-le si luati doar ce considerati ca este bun din ele:

  1. Stabilirea obiectivului: -10 kilograme in urmatoarele 2 – 3 luni si adoptarea unui stil de viata sanatos.
  2. Schimbari in viata de zi cu zi: alimentatie sanatoasa (vezi discutia cu nutritionistul), stabilirea unui orar fix pentru mese, exercitii fizice facute de 2 ori pe saptamana.
  3. Monitorizarea rezultatelor: un carnetel care sa joace atat rolul de jurnal alimentar cat si cel de monitorizare a respectarii chestiilor pe care dorim sa le facem,
  4. Alegerea unui supliment de slabit: Diet Stars este doar o optiune despre care discutam astazi. In realitate sunt foarte multe. In acest articol nu recomand in mod special nici un supliment pentru slabit, ramane sarcina voastra sa alegeti ce supliment vi se potriveste.
Cat poti slabi cu Diet Stars?

Am ajuns si la intrebarea principala si anume: ce rezultate putem obtine cu Diet Stars?

Din punctul meu de vedere, tratand cu seriozitate cele 4 puncte de mai sus, se poate slabi fara probleme 5 kilograme pe luna cu Diet Stars.

Sfaturi suplimentare:

Atunci cand incepeti o cura de slabire, este recomandat sa discutati cu un medic si sa va asigurati ca starea de sanatate va permite o cura de slabire. De asemenea, daca folositi un supliment de slabit, este indicat sa discutati cu medicul si as va asigurati ca este ceea ce va doriti.

Nu folositi suplimente de slabit fara acordul medicului  (indiferent ca e Diet Stars, Fito Spray sau altceva) daca:

  • Aveti sub 18 ani – trebuie discutat cu parintii si medicul de familie sau farmacistul inainte de a folosi orice fel de suplimente.
  • Faceti vreun treatment – uneori, suplimentele pot interfera cu diverse tratamente. Discutati cu medicul si cominicati-i faptul ca doriti sa folositi Diet Stars, jeleul de slabit si el va va da acordul daca este vreo problema in schema de tratament.
  • Daca sunteti insarcinata sau alaptati – recomandarea mea personala este sa nu folositi nici un supliment de slabit. Daca este vreun caz special, discutati cu medicul sa va asigurati ca suplimentul nu afecteaza in nici un fel sarcina sau sanatatea copilului. Despre Diet Stars nu va pot oferi nici o informatie in acest sens, va pot spune doar ca eu, personal, nu as folosi niciodata un supliment de slabit in perioada sarcinii sau alaptarii.

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *