Eco Slim Este Sirop Sau Capsule Care Se Dizolva?

Dacă ați ajuns aici cel mai probabil vreți sa cumparati Eco Slim și aveți neclaritati cu privire la produsul original sau ați achizitionat deja Eco Slim și aveți dubii datorită faptului ca pe internet Eco Slim este prezentat în mai multe variante:

 1. Eco Slim – capsule efervescente (vezi poza 1) (vezi aici cat costa)
 2. Eco Slim – capsule efervescente în ambalaj verde (vezi poza 2) (nu l-am gasit in Romania)
 3. Eco Slim – sirop (vândut la sticluta) (vezi poza 3) (vezi aici cat costa)

Cam acestea ar fi preturile din acest moment. Sfatul meu personal, daca va decideti sa folositi Ecoslim este sa-l cumparati doar de la un distribuitor autorizat si oficial pentru a evita orice fel de neplaceri. Nu vreau sa intru un detalii aici.

Citeste ce a scris Alexandra despre ECo Slim

Mai gasesti si alte pareri acolo. Nu stiu cat de reale sunt toate, insa va puteti face asa o imagine de ansamblu daca le cititi.

eco-slim-romaniaecoslim verde eco-slim

Ce am aflat eu pana acum?

Toate cele 3 variante de Eco Slim exista pe piata. Capsulele efervescente din poza 1 împreuna cu siropul, par a fi foarte similare atât în ceea ce privește ingredientele cât și în ceea ce privește designul sticlei sau cutiei.

Ambele le-am văzut la vanzare în: Romania, Spania, Italia, Franța, Cehia și Rusia. Este foarte posibil să fie disponibile în mai multe tari. Acestea sunt doar țările despre care am aflat eu pana în acest moment ca se comercializeaza acest supliment.

Eco Slim-ul care se vinde în acele cutii verzi (poza 2) par să fie ceva mai „oficiale” și să fie mai vechi pe piața. Nu se vinde/gasese în Romania în acest moment.

Care este Eco Slim original?

Din informațiile pe care le-am găsit pana acum, atât capsulele efervescente cât și siropul sunt comercializate de aceeași companie și (teoretic) contin aceleași ingrediente).

Singurul lucru despre care trebuie sa va faceți griji este magazinul de unde îl cumparati. Cum Eco Slim nu se găsește în farmacii și se vinde doar pe Internet, este posibil sa apara tot felul de „scamatori” care sa vanda produse contrafacute sau cine știe ce alte minuni.

Distribuitorul oficial în Romania: http://bit.ly/ecoslim-romania-importator

Pe mine m-ar interesa in mod special sa vad produsul in farmacii. As sti atunci ca are aprobari, testari si indeplineste anumite norme. Daca se pun la punct cu documentatia si il accepta in farmacii intre timp si aflati inaintea mea, va rog scrieti-mi intr-un comentariu. Merci anticipat, stiu ca ma pot baza pe voi 😛

Nota informativa:

În ciuda faptului ca cel de mai sus este siteul oficial Eco Slim din Romania, exista și acolo destul de multe probleme în ceea ce privește transparenta și claritatea informațiilor. De asemenea nici lista de ingrediente nu este completă. Acelasi lucru daca va mai aduceti aminte se intampla si cu suplimentul Chocolate Slim.

Așadar, după cum va spuneam, în ciuda faptului ca ei sunt distribuitorii oficiali Eco Slim din țara noastră, va recomand sa va documentati cum trebuie înainte de a face achziitia, deoarece nu este un supliment ieftin de loc, iar cum el nu se găsește în farmacii, este destul de dubios.

2 Comments

Write a comment
 1. ianuarie 04, 21:10 Dieta cu cartofi – STAR Girl

  […] slabit atunci cand tineti dieta cu cartofi. Totusi, daca doriti sa apelati la astfel de suplimente, Eco Slim sau Chocolate Slim sunt doua optiuni de suplimente care ar trebui […]

  Reply this comment
 2. Mădă
  ianuarie 06, 09:02 Mădă

  Nu gasesti Eco Slim verde in Romania. Nici macar nue ste vreo legatura intre cel verde si cel rosu care se vinde aici. Cred ca este doar vorba despre acelasi nume si atat ca vad ca si producatorul si ingredientele sunt diferite.

  Reply this comment

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *