Fito Spray – Alt Spray Pentru Slăbit

Fito Spray este un spray pentru dieta, foarte similar cu Slimmer Spray despre care am vorbit zilele trecute într-un alt articol. Va spuneam atunci ca mi se par foarte similare în ceea ce privește conceptul, ingredientele și modul de acțiune.

Fito Spray a fost implicat într-un mic-mare scandal în urma cu câteva luni. Persoanele care se ocupau de marketingul produsului au crezut ca este cool sa aleaga o vedeta (s-a nimerit să fie o cantareata destul de iubita în Romania) și sa scrie ca a slăbit folosind Fito Spray și ca îl recomanda.

În realitate s-a dovedit ca ea nu a slăbit cu Fito Spray ba mai mult de atât nici nu știa de existența acestui produs. Nu știu cum s-a terminat aceasta „aventura” însă cel puțin în ochii mei, Fito Spray a scăzut destul de mult după acest incident. Dacă au îndrăznit ei sa facă acest lucru folosind numele unei persoane publice, ce garantie mai am eu ca cel puțin testimonialele de pe siteul lor care apartin așa-zisilor clientir care au folosit Fito Spray sunt reale? 🙂

Unde se găsește Fito Spray în Romania?

fito-sprayÎn mod normal, majoritatea suplimentelor și tratamentelor naturiste se găsesc ori în farmacii ori în magazinele naturiste de tip Plafar. Mai sunt companii independente de acestea, dar sunt foarte cunoscute pentru suplimentele lor, sunt destul de transparente în ceea ce privește autorizatiile pe care le au, au aprobari etc.

În cazul spray-ului pentru slăbit Fito Spray, totul este în aer sa spun așa. Am analizat cu atenție de mai multe ori siteul lor oficial și nu am găsit prea multe informații despre chestii administrative care ma interesau și anume: firma care produce Fito Spray, aprobarile pe care Fito Spray le are să fie comercializat în Romania, prospctul Fito Spray etc.

Ca răspuns la întrebarea de mai sus, Fito Spray se găsește în acest moment doar pe siteul oficial al produsului. Chiar dacă din punctul meu de vedere Fito Spray este un produs cam dubios, trebuie sa recunosc ca i-ar fi ridicat puțin imaginea dacă ar fi fost vândut în farmacii. În fine 🙂

Ce efecte are Fito Spray? Cum ne ajuta în cura de slabire?

Conform siteului oficial Fito Spray, acest spray ar avea urmatoarele efecte:

 • Reduce greutatea
 • Ajuta la eliminarea retentiei de apa
 • Descompune grasimile

Tot pe siteul lor am văzut lângă „Reducerea greutatii” și „fara diete chinuitoare sau antrenamente dificile”. Acest lucru, este discutabil. Nu pot afirma ca este o minciuna, deoarece ei nu specifica date exacte sau măcar aproximative. Spun simplu ca Fito Spray reduce greutatea, ceea ce ar însemna și ca o reduce cu 1 kilogram în 2 luni.

Lasand glumele și aberatiile la o parte, oricare dintre voi intenționează sa folosească Fito Spray sau orice alt supliment pentru slăbit, ar trebui sa fiți constienti de faptul ca suplimentele pentru slăbit NU FUNCTIONEAZA dacă nu țineți dieta și dacă nu faceți sport.

Haideți sa luam un exemplu concret: se da Fito Spray ca tot vorbim despre el și o persoana care are o dieta foarte nesanatoasa și haotica, mancand doar fast food. Cum va imaginati ca luând Fito Spray și mancand 3 shaorme și 4 hamburgeri pe zi, împreuna cu vreo 2 litri de cola, ar putea slabi? 🙂

fito-spray-sticlutaBine, exemplul meu este exagerat însă vreau sa înțelegeți ca pentru a slabi, indiferent de suplimentul de slăbit folosit trebuie sa faceți câteva schimbari și la dieta (în bine).

Dacă faceți și sport, sporiti considerabil șansele sa slabiti mai mult, mai rapid și mai sănătos. Știu ca sportul este foarte incomod mai ales în primele 2 săptămâni, însă dacă puteți trece de acestea și nu va lăsați, este minunat!

Nota: aceste lucruri nu sunt valabile doar pentru atunci când folosiți Fito Spray. Orice ați folosi, sportul și dieta pot asigura succesul curei voastre de slabire.

Ce ingrediente conține Fito Spray?

Pe siteul oficial Fito Spray, sunt specificate câteva ingrediente pe care le conține acest produs. Nu înțeleg logica după care au fost alese, însă ma gândesc ca le-au pus pe cele pe care ei au considerat ca sunt mai importante sau mai reprezentative. Acestea sunt:

 1. Cafea verde – un ingredient care nu mai are nevoie de nici o prezentare, deoarece 3 din 5 reclame la produsele pentru slăbit contin cuvântul cafea verde.
 2. Extract de garcinia – la fel ca și cafeaua verde este un produs foarte cunoscut în lumea suplimentelor pentru slăbit.
 3. Pomusore Goji – fructele Goji sunt de asemenea foarte populare în rândul suplimentelor de slăbit. Atenție totuși ca unele persoane s-au dovedit a fi alergice la acest ingredient.
 4. Mango și extract de acai – stopeaza depunerea grasimilor și intaresc sistemul imunitar.
 5. Acidul citric – ajuta digestia, accelereaza eliminarea toxinelor și activeaza metabolismul (vezi articol wiki)
 6. Mentolul și menta – imbunatatesc fluxul bilei și ajuta la decompunerea grasimilor. Efectele mentei și mentolului (la cele benefice ma refer) asupra organismului sunt mult mai multe. Va recomand sa citiți pe wikipedia articolele referitoare la efectele și beneficiile acestui ingredient.

Aș vrea sa adaug din nou faptul ca acestea sunt ingredientele care apar pe siteul oficial Fito Spray. Deocamdată nu va pot confirma ca sunt reale (în cazul Chocolate Slim dacă îmi aduc aminte, care este un supliment foarte similar, clientii au descoperit ca ingredientele care apar pe cutia produsului și prospectul acestuia sunt diferite fata de cele care sunt scrise pe siteul oficial).

Așadar, dacă aveți posibiltiatea înainte de a comanda Fito Spray cereți un prospect pentru a va convinge ca într-adevăr ingredientele de pe site și de pe produs coincind, iar în caz contrar, sa fiți sigur ca nu aveți nici o problemă cu ingredientele.

Fito Spray este un produs certificat și ofera garantie:

fitosprayTot pe siteul oficial am văzut scris ca Fito Spray este un produs certificat pe teritoriul CSI (unde CSI eu personal nu am nici o idee ce înseamnă, iar pe Google nu reușesc sa găsesc).

Legat de garantia Fito Spray, aceștia afirma (la fel ca și în cazul Slimmer Spray) ca  Fito Spray ofera 100% garantia de restituire a banilor în cazul în care produsul nu corespunde criteriilor de calitate din vina producatorului.

Așadar, avem 2 probleme aici:

 1. Care sunt criteriile de calitate ale producatorului??!
 2. Este cumva aceasta o clauza care să-i facă sa pice în picioare?
Ce rezultate s-au obținut cu Fito Spray?

Pe siteul oficial  Fito Spray, am văzut tot felul de rezultate. Unele persoane afirmau ca au slăbit câte 2 mărimi, altele ca au slăbit 5 kilograme în prima saptaman și 14 în urmatoarele 3, o alta doamna se lauda ca a slăbit 21 de kilograme într-o luna(atentie!!!!) fără antrenamente etc.

comanda-fito-spray

Dupa cumva spuneam mai sus, după ce au gafat-o cu publicitatea mincinoasa atunci nu prea mai am încredere în aceste testimoniale ale lor, așadar aș prefera sa aud aici, în comentarii, niște pareri de la persoane care au folosit  Fito Spray.

Este Fito Spray un supliment de slăbit eficient? Ați reușit sa slabiti cu Fito Spray?

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *