Cele mai tari secrete ale unei partide de sex incendiare


Să faci sex este o adevărată artă, iar specialiştii din întreaga lume vin cu secrete menite să-i ajute pe toţi să pună în practică cele mai incendiare partide sexuale.

Sexologii au mai multe idei dintre care cinci se pare că au captat cel mai mult atenţia.

Iată mai jos care sunt:

1. Păstrează-ţi lenjeria intimă mai mult pe tine – Această acţiune este o modalitate sigură de a-ţi pune pe jar partenerul. Dezbracă-te încet şi ai grijă să rămâi mai mult timp cu lenjeria intimă pe tine şi astfel ai toate şansele să-l exciţi foarte tare pe iubitul tău.
2. Foloseşte-ţi limba în timp ce faci sex oral- Multe femei uită să-şi folosească limba în timpul unei partide de sex oral. Acest organ este însă cheia unei stimulări ca la carte.
3. Poziţia misionarului nu trebuie uitată! – Această poziţie este ideală pentru obţinerea orgasmului în cazul femeilor. Aşa că, deşi este considerată cea mai plictisitoare poziţie ea oferă de cele mai multe ori plăcere garantată.
4. Învaţă-ţi iubita să se masturbeze în faţa ta! – Femeile care adoră să facă sex nu au nimic împotriva masturbării. Astfel îi poţi sugera iubitei să-şi stimuleze clitorisul în timpul sexului pentru a-şi intensifica plăcerea.
5. Dominarea în pat – Nu este nimic în neregulă pentru un cuplu să joace diverse jocuri în timpul partidelor de sex. Se pare că cel mai plăcut dintre ele este dominarea care oferă o plăcere intensă atunci când rolurile sunt jucate pe rând, de ambii parteneri.

 

Recomandam

 1. Cele mai tari concerte din Romania,in 2011
Tag-uri: , ,
vibratoare

 • Culinar

  Supa de vita cu galuste

  supa Aceasta supa este recomandata celor care tin diverse regimuri alimentare, este foarte gustoasa, hranitoare si foarte...

  Mai 21st, 2011 | 995 vizualizari
 • Culinar

  Cum sa realizezi un Guacamole perfect

  cum-sa-realizezi-un-guacamole-perfect Soarele isi face aparitia si multe dintre voi simtiti nevoia de mai mult exotism in farfurie....

  Aprilie 25th, 2012 | 614 vizualizari
 • Frumusete

  Beneficiile lamaii vara

  Beneficiile -lamaii -vara Pentru ingrijirea parului, in cadrul unei diete, pentru tonifierea pielii… lamaia te ajuta sa fii mai...

  Iunie 27th, 2012 | 1,347 vizualizari