Lucruri pe care probabil nu le stii despre sex


Chiar daca activitatile sexuale sunt cunoscute inca de la inceputurile omenirii, inca exista o multime de lucruri fascinante despre sex care continua sa ne uimeasca.

 

Parul pubian este programat

Stiai ca parul pubian este programat sa creasca intr-o anumita masura?

 

Orgasm fara organe genitale

Oamenii nu au nevoie de organele genitale pentru a atinge orgasmul. Orgasmul poate fi stimulat in diferite feluri si prin diferite parti ale corpului. De altfel, cartierul general al orgasmului se afla de-a lungul nervului medular si se numeste redacina nervului sacral. Daca stimulam acest punct, putem declansa orgasmul. Dar, orgasmul se poate declansa si astfel: de exemplu, o americana avea orgasm de fiecare data cand se spala pe dinti.

 

Sexul te poate scapa de durerea de cap

Sexul te poate scapa de o durere de cap deoarece stimuleaza productia de ocitocina si de endorfine. Acesti hormoni, in combinatie, au puterea de a reduce in mod natural durerea de cap.

 

Exercitiile regulate lupta impotriva libidoului scazut

Exercitiul fizic sporeste dorinta sexuala, ajuta la cresterea libidoului si la atingerea orgasmului. 20-30 de minute de exercitii fizice pe zi sunt ca un Viagra natural atat la femei cat si la barbati.

 

Peruca pubiana

In epoca victoriana prostituatele isi epilau zona pubiana pentru a ascunde faptul ca aveau sifilis. Dupa, isi ”camuflau” zona pubiana cu ajutorul unei peruci.

 

Orgasmul poate creste fertilitatea

La inceputul anilor 1900, medicii recomandau femeilor orgasmul pentru a creste fertilitatea femeilor. In epoca lui Hipocrate, orgasmul era considerat un factor esential pentru procreare. Barbatii trebuiau sa le faca pe femei sa atinga orgasmul pentru a deveni tatici. Abia mai tarziu studiile au demonstrat faptul ca orgasmul nu este obligatoriu pentru ca o femeie sa ramana insarcinata.

 

Unele femei nu au avut niciodata orgasm

Chiar daca este o problema care le afecteaza pe femei in special si barbatii pot avea dificultati in a atinge orgasmul. Vestea buna este ca anorgasmia poate fi tratata!

 Daca ti-a placut da-ne un like!
vibratoare