De ce inseala femeile?


Inselatul nu este doar domeniul barbatilor. Si unele femei pot avea relatii extra-conjugale. Care sunt motivele? Vi le spunem noi azi!

Singuratatea este principalul motiv pentru care inseala o femeie. Cand ramane acasa, dintr-un motiv sau altul, se simte singura, abandonata si ii lipseste distractia.

Lipsa comunicarii. Majoritatea barbatilor neaga existenta problemelor in cuplul lor si refuza sa vorbeasca.

Lipsa atentiei. Sexul este una din cele mai bune metode prin care ii poti demonstra persoanei de langa tine cat de mult o iubesti. Femeia are nevoie de atentie, de mangaieri tandre, de complimente. Are nevoie sa se simta apreciata, sa se simta frumoasa.

Disparitia dorintei. Dupa mai multi ani de viata comuna, unele femei nu se mai simt dorite de catre sotii lor. Sau, din contra, ele nu isi mai doresc partenerii. Merg astfel altundeva ca sa-si testeze puterea de seductie.

Lipsa recunostintei. Trebuie s-o recunoastem. Femeile au o multime de lucruri de facut intr-o zi: job, copii, curatenie, mancare. Si partenerii nu le ajuta cu absolut nimic dar nici nu le apreciaza.

Transparenta. Odata ajunsi acasa dupa o zi epuizanta la munca, barbatilor le este greu sa lase problemele deoparte. Absorbiti de aceste probleme, parca nici nu isi mai asculta partenerele cand vorbesc cu ei.

Disparitia romantismului. Rutina odata instalata aduce cu sine disparitia romantismului si a excitatiei. Daca romantismul si excitatia nu sunt intretinute in sanul unui cuplu, lucrurile se deterioreaza treptat.

Rutina. Trebuie sa iesiti din rutina, din obiceiurile din viata de zi cu zi, ca sa simtiti din nou ca traiti.

Fiecare din cei doi parteneri trebuie sa depuna eforturi pentru ca relatia sa functioneze chiar si dupa mai multi ani de viata comuna! Sfat pentru doamne: inainte de a face un asemenea pas riscant este bine ca inainte sa analizezi toate situatiile, sa te gandesti foarte bine daca merita sa iti risti relatia.

 

Recomandam

  1. 7 motive pentru care femeile inseala
vibratoare