Atlant Gel Pentru Marirea Penisului: Se Fac Iritatii? Are Efecte Adevărate?

Atlant Gel este unul dintre cele mai noi produse pentru marirea penisului care au apărut la vanzare în Romania. Când spun noi, ma refer strict la perioada în care au apărut și nu fac absolut nici o aluzie la tehnologiile folosite au la eficiența sa.

De la începutul săptămânii am primit pe mail câteva întrebări cu privire la Atlant Gel (la care voi răspunde la sfârșitul textului) însă pana atunci, haideți sa vedem câteva lucruri esentiale cu privire la acest produs și cât de realista este promisiunea (pe care o fac magazinele) de marire a penisului în câteva săptămâni cu un astfel de gel.

Vezi parerile despre Atlant Gel

Crezultate atlant gelativa oameni si-au facut curaj si eu cumparat Atlant Gel inca de cand a aparut in Romania. Au scris acolo cateva pareri care cred eu ca o sa va ajuta daca va aflati la punctul in care incercati sa va dati seama daca Atlant Gel este teapa sau este un produs ok.

Atlant Gel în farmacii

Unul dintre cele mai importante chestii de car trebuie sa țineți cont atunci când cumparati un produs de acest gen, este locul de unde poate fi cumpărat. Fără să ne ascundem după degete, cel mai de încredere produse pot fi cumpărate din farmacii și magazinele de naturiste.

Nota: sa nu ma înțelegeți greșit, și suplimentele / medicamentele / produsele din farmacii pot avea efecte secundare sau pot fi ineficiente. Totuși, au o bila albă fata de cele care se vând doar pe Internet.

Revenind la Atlant Gel, în momentul în care postez eu acest articol NU SE GASESTE IN FARMACII.

Verifica aceasta pagina sa vezi dacă a apărut în vreo farmacie din Romania.

Nota 2: tinand cont ca este un produs destul de nou, nu voi trage o concluzie și le mai dau puțin timp, poate într-un final va fi introdus în farmacii, deși eu personal ma îndoiesc. Haideți sa vedem în continuare alte chestii despre Atlant Gel.

atlant gel comanda

Rezultate Atlant Gel

Rezultatele obtinute cu Atlant Gel sunt probabil cel mai de interes subiect pentru cineva care vrea sa achizitioneze suplimentul și sa facă o „cura” cu el. Nu știu dacă ați apucat sa citiți vreun review al vreounui curajos care a încercat Atlant Gel, însă acestea suna cam așa:

LIVIU C. / ELENA S. / SIBIU

Suntem foarte mulțumiți de Atlant Gel. Acum și eu și soția mea suntem foarte fericiți

Ne-am temut să nu fie un produs contrafăcut atunci când l-am comandat. Acum au trecut 3 săptămâni de la comandă și penisul meu a crescut deja cu 4 cm și ajung cu cel puțin 15 minute mai târziu decât înainte.

Apoi nu trebuie să aștept mult timp pentru a avea din nou erecție. Recordul meu a fost de 11 ori până dimineața. Nu pot să o fac de 11 ori în fiecare zi, dar acum soția mea spune „gata” în loc de „vreau mai mult”.

Această bucurie este mai mult decât suficientă pentru mine.

Suntem recunoscători pentru totul.

Comentariul este însoțit de o nota informativa care spune ca acest comentariu este unul personal și nu are legătura cu compania producatoare. Nu știu exact ce înseamnă asta, însă banuiesc ca e o chichita pentru ca magazinul sa evite anumite probleme legale.

Așadar, Liviu C după cum se smneaza acolo, afirma faptul ca în 3 săptămâni penisul i-a crescut 4 cm iar durata actului sexual durează cu 15 minute mai mult decât de obicei.

Să-mi spuneți hater sau cum vreți voi, însă 4 centimetri într-o luna mi se pare atât de exagerat precum reclamele alea la produse de slăbit care zic ca poți slabi 10 kilograme într-o săptămâna.

anatomie atlant gel

Nota: nu contest eficiența gelului Atlant Gel, însă din punctul meu de vedere, 4 cm în 3 săptămâni nu este posibil nici dacă faci JELQ cu cele mai smechere aparate ale acestui moment. Marirea penisului este posibila (și fără operație) însă rezultatele vin în timp iar timp, din punctul meu de vedere înseamnă minim 3 luni.

Folosire Atlant Gel: care este procedura?

Pe siteul oficial Atlant Gel sunt oferite câteva indicatii cu privire la modul (recomandat) de utilizare a acestui gel.

Ei recomanda utilizarea Atlant Gel timp de 30 de zile, în fiecare zi. Nu sunt specificate prea multe informații cu privire la modul de aplicare, însă eu personal va recomand să fie aplicat concomitent cu metoda JELQ. Dacă nu știți în ce consta aceasta metoda, va las mai jos un video explicativ.

Info: va recomand sa va și documentati și sa vedeți ca sunt foarte multe persoane care au obținut marirea penisului doar cu metoda JELQ, deci în combinatie cu un gel precum Atlant Gel sau Titan Gel care promite marirea penisului, ar trebui sa dea rezultate bune.

atlant gel comanda

Păreri despre Atlant Gel:

atlant gel pareri forum romania pretPărerea mea personala despre Atlant Gel este ca i se face reclama exagerata. Din nou, nu pot afirma faptul ca este un produs ineficient, însă, mi se pare aberant ca afirmi într-o pagina de vanzare acele rezultate.

Totuși, dacă ar fi să-l folosesc, cu siguranța l-aș folosi cu metoda amintita mai sus, iar rezultatele nu vor întârzia sa apara.

Nota: am amintit în mod obsesiv despre metoda JELQ cu toate ca articolul este despre Atlant Gel. Am făcut acest lucru, deoarece am informații cum ca metoda JELQ este o metoda care funcționează și care poate fi aplicata acasă, fără sa cheltuiți nici un ban. Bine, sunt și aparate care poate ajuta la un jelqing corect, însă poate fi făcută și acasă cu mana libera. Atlant Gel este ceva suplimentar din punctul meu de vedere.

Conform celor de pe siteul oficial, Atlant Gel are rolul de a mari fluxul de sânge, ceea ce fără îndoială ar ajuta foarte mult. Totuși, toată procedura nu este deloc atât de ușoară cum încearcă ei s-o facă sa para. Trebuie făcut totul corect și trebuie sa existe o persistenta, gen sa o faceți câteva luni zilnic, nu după 3 zile în care vedeți ca nu v-a crescut 10 cm sa încetați.

Revenind la pareri despre Atlant Gel, aștept în comentarii parerile celor care au folosit produsul. A funcționat pentru voi? În cât timp și ce rezultate ați obținut?

De asemenea ar fi foarte util sa spuneți de unde l-ați cumpărat și dacă l-ați găsit în farmacii.

atlant gel comanda

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *