Deeper! – un gel pentru marirea penisului

Va aduceti aminte despre discutia despre produsele despre marirea penisului pe care am avut-o saptamana trecuta? Ei bine, astazi “vedeta” este Deeper!, un gel pentru marirea penisului care la fel ca si celelalte este “revolutionar”, “aducator de centimetri” si “facator de minuni”.

Lasand ironia la o parte, daca planuiesti sa folosesti Deeper!, iti recomand cu foarte mare caldura sa citesti chestiile astea inainte de a cumpara. N-am nimic acest produs si daca stau sa ma gandesc bine, n-am nimic cu nici un produs de acest gen din industrie, singura problema pe care o am este cu modul in care li se face publicitate.

Citeste despre rezultatele reale ale gelului Deeper!

gel deeper romaniaEste important din punctul meu de vedere sa vezi si alte rezultate in afara de cele pe care le afiseaza administratorii pe siteurile pe care vand produsele.

Nu de alta, dar ei au tot interesul sa isi promvoeze produsele si niciodata nu vor afisa pe siteuri plangeri sau reclamatii.

Farmacii Deeper!: in ce farmacii se gaseste?

Din pacate, Deeper! Nu se gasete in nici o farmacie. Nici Catena, nici RoPharma, nici Silva sau Punkt.

Este pur si simplu un produs, care a fost importat de putina vreme in Romania si care se vinde doar prin intermediul siteului lor oficial.

Acest lucru, din punctul meu de vedere este un minus, deoarece atunci cand apare pe piata un astfel de produs “exotic” care mai si promite marea cu sarea, ne-am dori sa avem acea siguranta ca el este “safe” si in prima instanta, acest lucru ar insemna ca el sa fie acceptat in farmacii, cred eu.

Vezi daca Deeper! a aparut in farmacii

Nota: faptul ca Deeper! nu se gasete in farmacii este valabil la data la care eu am scris acest articol.

Deeper! Impotenta: se poate intampla chestia asta?

Foarte multe persoane care cauta produse pentru marirea penisului (inclusiv aceste geluri banale precum Deeper! sau Titan Gel) isi pun problema daca nu cumva acest tip de produse, pe termen lung, pot cauza impotenta.

Nu pot vorbi la modul general despre chestia asta, insa daca ne raportam la Deeper!, conform ingredientelor pe care ei le prezinta pe siteul oficial ca facand parte din compozitia sa, nu vad nici o modalitate prin care acest gel ar putea cauza impotenta sau alte probleme de acest gen.
Singura chestie le care trebuie sa aveti grija este la modul in care faceti exercitiile pentru marirea penisului. Apropo de asta, probabil cei de la Deeper! nu vor spune, insa pentru a obtine rezultate cu astfel de produse, este necesar sa faceti exercitii pentru marirea penisului. Aici gasiti un ghid destul de bun daca sunteti interesati sa o faceti.

Iritatii Deeper!: pot sa aiba loc iritatii?

Teoretic, daca e sa luam in calcul ingredientele, nu vad ce anume ar putea cauza iritatii din acest gel. Totusi, daca ne aducem aminte de “celebrul” Titan Gel, cred ca am vazut cateva cazuri in care anumite persoane s-au plans ca le-ar fi aparut iritatii. Totusi, nu a fost o chestie atat de frecventa incat sa putem asocia utilizarea unui astfel de produs cu iritatiile.
Aveti grija la igiena intima insa banuiesc ca acest lucru nu este ceva de care va ingrijiti doar cand folositi Deeper! ci este ceva ce faceti in permanenta.

Cum se foloseste gelul Deeper!?

Gelul Deeper!, daca este sa luam sfatul celor care il vand de bun, trebuie folosit ca un gel normal. Pur si simplu il aplicam pe penis printr-un masaj usor, ne culcam linistiti si asteptam sa ne creasca p**a.
In realitate, din punctul meu de vedere acest lucru nu prea are cum sa se intample. Nu vreau sa contrazic pe nimeni, insa daca ar fi asa de simplu, n-ar mai exista notiunea de “micropenis” sau barbati (si femei) nemultumite de dimenisuni.

Eu personal consider ca cea mai buna metoda de a-ti mari penisul cu gelul Deeper! este de a-l folosi impreuna cu exercitii pentru marirea penisului. Unul dintre preferatele barbatilor interesati de acest fenomen sunt exercitiile JELQ.

Prin popor mai exista si mitul cu greutatea legata de penis. Acesta este un alt tip de exerciti care sigur va va face cu ochiul, insa datorita complexitatii lui (sa fie facut corect) si riscurilor pe care executia incorecta la implica eu personal va recomand sa ii ziceti pas si sa va orientati catre ceva mai sigur.

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *