Expert Bust

Expert Bust este o crema care are efecte de push-up. Mai exact, utilizata o periaoda de timp conform indicatiilor producatorului (aceste indicatii includ un masaj regulat al sanilor), veți observa anumite imbunatatiri la nivelul sanilor (în ceea ce privește mărimea și forma lor).

Vezi aici ce rezultate poți obtine cu Expert Bust

Nota: tine cont ca acele imagini și testimoniale au fost alese, filtrate, deci nu exista nici o certitudine ca toate fetele care vor folosi crema Expert ig bustust vor obtine rezultate simulare.

Este foarte important, din punctul meu de vedere sa aveți așteptări realiste. De exemplu, chiar dacă pe siteul oficial al cremei Expert Bust este promis faptul ca în 2 – 3 săptămâni sanii vor crește nu știu cât, trebuie sa fiți realiste și sa înțelegeți ca unele chestii sunt scrise acolo doar de pentru marketing.

Forum: ce efecte secundare are Expert Bust

Expert Bust crema Nu afirma ca Expert Bust nu ar avea efecte, deoarece sunt fete pe forumuri care au testat crema și m-ar contrazice. TOTUSI, nu va așteptați sa obtineti rezultate miraculoase sau similare cu cele obtinute în urma implanturilor.

Nu spun asta sa va descurajez. Dimpotriva, o spun sa înțelegeți și sa aveți niște așteptări realiste, astfel încât sa nu fiți dezamagite după ce folosiți aceasta crema. Îmi aduc aminte de articolul despre crema Big Bust, care la fel, a fost o crema în jurul careia s-a făcut foarte multă vâlvă. Am citit sute de comentarii.

Unele fete ziceau ca au văzut schimbari foarte mari, altele doar ca sanii au căpătat un tonus mai bun, iar altele ca au dat banii degeaba și ca vor sa facă reclamatii. Nici nu știi ce sa mai crezi când vezi atât de multe pareri care se contrazic intre ele. Sper ca în cazul cremei Expert Bust sa putem menține discutiile cât mai clare și relevante.

buton-cumpara

Ce ingrediente conține crema Expert Bust?

Ingredientele sunt primul lucru care ma interesează atunci când aud despre o crema noua, mai ales când este destinata sanilor, care sunt o parte foarte sensibila a corpului nostru.

Pe siteul oficial Expert Bust am găsit urmatarele ingrediente:

  • Rădăcina de pueraria mirifica – hraneste pielea, o protejeaza și după spusele lor contribuie la creșterea sanilor (nu știu cum însă).
  • Esenta de ulei de trandafir – mărește consistenta pielii și elasticitatea acesteia. De asemenea, acest ingredient previne și aparitia vergeturilor.
  • Proteine vegetale, acizi, microelemente și vitamine.

Sfat: dacă va hotarati sa folosiți Expert Bust, va recomand ca înainte de comanda, sa cereți prospectul cremei. Eu l-am cerut și revin cu un update cât de repede îl primesc.

Spun acest lucru deoarece mie personal compozitia de mai sus mi se pare incompleta. Sigur aceasta crema conține și alte ingrediente și tare aș vrea sa știu care sunt sa nu ma trezesc ca Expert Bust are în compozitia sa vreun ingredient care ar putea afecta sanatatea. Nu este de joaca sau de gluma atunci când vine vorba despre astfel de produse.

Ce spun fetele despre Expert Bust?

La fel ca majoritatea produselor de acest gen, și Expert Bust are o sectiune de testimoniale unde anumite persoane și-au expus părerea cu privire la aceasta crema. Sunt 100% sigură ca acele testimoniale au fost ales (poate chiar și modificate) astfel încât sa imbunatateasca imaginea produsului, însă haideți sa vedem unul dintre ele:

Problema cu forma sânului și elasticitatea lui au început să mă urmărească îndată ce am pierdut 21 de kilograme. Pentru mine aceasta a fost un șoc! Sânii mei atârnau și și-au pierdut din frumusețea lor! Am început să cumpăr lenjerie de corecție pentru a-mi ascunde într-un fel problema. Dispoziția mi-a dispărut și eram în depresie.

La cei 24 de ani ai mei, sânul îmi arăta ca la 30 de ani! La ziua mea de naștere am primit din partea mamei o cremă. La început m-am simțit ofensată de așa un cadou, dar acum sunt într-atît de recunoscătoare că nici nu pot reda prin cuvinte! Peste o lună aveam un sân exact ca într-o publicitate luxoasă de lenjerie de corp! Nu credeam niciodată că așa o formă ideală într-adevăr poate fi naturală!

Scris de Liza, 24 ani

Expert Bust efecte si pareriMi se pare puțin cam trasa de par toată povestea, însă ce pot sa zic, nu o cunosc pe acea fata Liza, habar nu am cine este, nu îmi permit sa o contrazic sau sa afirm ca ar fi fost platita de cineva sa scrie o recenzie pozitiva. Doamne ferește 🙂

Ar fi fost foarte interesant ca acele testimoniale ale cremei Expert Bust să fie insotite și de profilul de facebook al fetelor în cauza, astfel încât sa le putem contacta și să ne convingem ca da, într-adevăr ele au folosit Expert Bust.

Nota: da, aberez, știu. Nici eu dacă aș folosi o astfel de crema pentru marirea sanilor nu mi-ar conveni să-mi apara profilul de facebook și eventual să mă trezesc cu sute de mesaje de la diverse persoane necunsocute care ori ma întreabă chestii banale, ori ma injura, ori îmi cer socoteala pentru chestii care nu au nici o legătura cu mine.

Pareri despre Expert Bust:

Dacă ați folosit crema Expert Bust, scrieți în comentarii niște pareri despre ea. A funcționat pentru voi? Cum ați folosit-o și în cât timp ați observat aparitia primelor rezultate cu aceasta crema?

Știu ca este destul de incomod sa scrieți comentarii pe bloguri când este vorba despre astfel de produse, însă știm cu toate cât de neplăcut este atunci când dorești sa folosești un produs, cauți pareri despre el pe Internet și nu găsești nici măcar o parere a unei persoane care l-a folosit dar găsești în schimb tot felul de testimoniale „fabricate”.

buton-cumpara

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *