Dezarcit gel – impotriva ciupercii unghiilor

Ciuperca piciorului apare cand te astepti mai putin. Poate fi un rezultat al utilizarii dusurilor comune, de exemplu la piscina iar pentru a o trata trebuie sa ai la indemana Dezarcit.

Vezi efectele benefice ale Dezarcit

Ciuperca apare atunci cand picioarele sunt tinute in mediu umed si cald, ca urmare a imunitatii scazute. Picioarele transpirate si incaltamintea din material sintetic sunt factori favorizanti pentru aparitia ciupercii piciorului. Micoza este deseori greu de tratat.

De aceea Dezarcit gel propune solutia perfecta pentru eliminarea acestor probleme suparatoare.

Ce este Dezarcit gel?

Acest produs este destinat eliminarii ciupercii piciorului. Dezarcit mentine sanatatea unghiilor si ajuta la inlaturarea definitiva a micozelor. In timp ce alte produse doar amelioreaza, Dezarcit vindeca.

Uite cateva pareri despre rezultatele Dezarcit

Dezarcit Gel Ciuperca PicioruluiActiunea antifungica si antibacteriana ajuta la eliminarea petelelor si intareste unghiile. Medicii si farmacistii recomanda acest gel pentru cei care sufera de mancarimi, arsuri si unghii deteriorate ca urma a infectiilor fungice si micozelor.

Cum se aplica Dezarcit?

Dezarcit are o pila destinata indepartarii stratului afectat al unghiei. Pila este de unica intrebuintare. Nu trebuie folosita de mai multe persoane pentru ca exista riscul raspandirii infectiei.

Cu pila se netezeste suprafata afectata a unghiei, eliminandu-se stratul deteriorat. Apoi se inlatura praful si reziduurile de pe unghie.

Se aplica gelul si se lasa zona aerisita timp de circa 10 minute. Incercati sa evitati contactul cu apa dupa aplicare, pentru cel putin o jumatate de ora.

Un alt tratament eficient impotriva ciupercii piciorului este Fungalor. Un produs despre care aud din ce in ce mai des si aud pareri pozitive.

Ce ingrediente contine D

ezarcit?

Acest produs are in compozitie:

  • ulei de pin original din Allgau, cu proprietati cicatrizante, antiseptice si antibacteriene. Este cunoscut efectul de vindecare a ranilor pe care il are uleiul de pin
  • Pantenol este folosit ca emolient si antiinflamator

Gelul are un miros placut si este usor de aplicat. Este antialergic si nu se cunosc contraindicatii. Trebuie folosit exact conform instructiunilor producatorului. Dezarcit nu se aplica in alte zone ale corpului si trebuie evitat contactul cu ochii.

Tratament Dezarcit Efecte

Un produs mai usor de folosit, sub forma unui spray, este Fresh Fingers. Acesta trateaza micoza piciorului si elimina eficient simptomele produse de aceasta.

Ce rezultate se obtin in urma administrarii Dezarcit gel ?

Dezarcit gel vindeca in timp ciuperca piciorului si previne reaparitia ei. Acest produs este certificat de laboratoare specializate si recomandat de medici.

Daca este aplicat corespunzator, Dezarcit gel elimina petele inestetice depe unghii, calmeaza mancarimile si arsurile generate de infectiile micotice. Pacientii care au folosit timp de cateva saptamani gelul marturisesc ca simptomele au inceput sa se amelioreze si iritatiile au disparut.

Unghia se reface si creste sanatoasa dupa aplicarea gelului Dezarcit. Este recomandabil totusi sa se evite mediul umed si cald. Incaltamintea trebuie sa fie de buna calitate, nu de plastic, pentru a evita transpiratia excesiva si mirosul neplacut al picioarelor. In acest fel , infectia micotica nu mai reapare.

Chiar persoane care sufereau de ciupercapiciorului de ceva vreme, au avut rezultate imbucuratoare prin utilizarea zilnica a gelului Dezarcit. Este un produs eficient, cu ingrediente de calitate, care da rezultate si mentine sanatatea si frumusetea picioarelor dumneavoastra.

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *