EyesCover – pentru ochi mai frumosi si mai odihniti

EyesCover este o mască pentru ochi capabilă să reducă aspectul ochilor umflați și roșii, datorați lipsei de somn. Oboseala își poate lăsa amprenta cu mare ușurință asupra chipului nostru, iar primele semne care pot fi citite pe fața noastră sunt cearcănele, ochii roșii, ochii umflați, ridurile, și alte asemenea.

Însă dacă vei avea parte de un somn odihnit și o protecție aparte a ochilor, cu siguranță nu va mai trebui să-ți faci griji pentru astfel de probleme inestetice.

Vezi ce efecte secundare are Eyes Cover

Ce este EyesCover?

Set Masti EyesCoverEyesCover este o simplă bandă în formă de mască ce poate ameliora foarte rapid semnele oboselii – de la pleoapele umflate și cearcăne, până la ochi roșii și pungile care se formează sub ochi.

Dar asta nu e tot, căci acțiunea benefică a măștii pentru ochi EyesCover nu se oprește doar aici. Această mască poate aduce beneficii și în ceea ce privește netezirea ridurilor fine, atenuând, totodată, și simptomele vârtejurilor sau a migrenelor.

De asemenea, circulația periferică de la nivelul ochilor este îmbunătățită datorită acestei măști pentru ochi. EyesCover este o mască specială care conține un gel anume, benefic pentru ochii roșii și umflați.

Spune-mi mai multe despre EyesCover:

Această mască este de mărime universală, însă flexibilitatea de care binedispune o face perfectă pentru toate formele feței, deoarece se mulează cu atenție pe trăsăturile fiecărei persoane.

Masca EyesCover are o formă obișnuită, este foarte comodă și practică, fiind și ușor de utilizat.

De asemenea, masca EyesCover nu are cum să își modifice forma. Ea se găsește în două variante: fie o mască rece, fie o mască mai caldă, fiecare dintre acestea având proprietăți și beneficii specifice. Masca Rece EyesCover

Astfel, masca cu gel în stare rece EyesCover oferă următoarele beneficii: umflăturile de sub ochi sunt complet eliminate, vârtejurile sunt foarte rapid atenuate, cearcănele dispar în cel mai scurt timp, iar pielea din jurul ochilor se întinde și se tonifică.

Pe de altă parte, masca cu gel în stare caldă EyesCover poate înlătura eventualele vânătăi situate în preajma ochilor, elimină complet spasmele musculare, diminuează durerea și se potrivește precum o compresă fierbinte aplicată pe ochi.

Cine poate folosi masca EyesCover?

E foarte important de reținut că principalul avantaj al acestei măști cu gel pentru ochii obosiți este faptul că ea poate fi folosită de către oricine experimentează astfel de probleme datorate oboselii, fie el bărbat sau femeie, indiferent de vârsta pe care o are.

În plus, dacă femeile doresc, pot să combine masca pentru ochi EyesCover cu alte produse cosmetice folosite (de exemplu, măștile pentru față).Masca EyesCover 11

Masca EyesCover poate oferi clipe de răsfăț și relaxare pe care oricine le merită, iar peste doar câteva minute (15 minute maximum), cearcănele din jurul ochilor și roșeața va fi complet eliminată. Ochii tăi obosiți sunt astfel salvați.

De reținut:

Nu există informații disponibile cu privire la posibilele efecte adverse ale acestei măști și nici contraindicații medicale de luat în seamă, în special de către persoanele care au alte tipuri de probleme la ochi, tocmai de aceea este important să consulți un medic specialist înainte să beneficiezi de efectele pozitive ale acestei măști pentru ochi.

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *