Forte Love Pareri. Functioneaza?

Forte Love este un praf pe care-l pui în băutura femeilor sa aibă chef de sex. Da, s-a inventat și așa ceva și credeți-ma pe cuvânt ca am rămas perplex. Nu ca sunt eu femeie și ca cineva s-ar putea să-mi pună Forte Love în pahar și încep să mă urc pe pereți, dar ca idee, este o chestie de râsul curcilor, ca un bărbat sa apeleze la așa ceva (vezi cu ce se lauda ăștia pe forum aici).

În fine, sa lasam la o parte frustrarile mele personale și sa trecem la subiectul principal pe care voiam să-l dezbat în acest articol și anume partea legala în ceea ce privește utilizarea prafului Forte Love fără acordul „victimei”.

Vezi dacă Forte Love poate provoca diaree

Nota: grija mare la efectele adverse pe care le-ar putea avea in anumite situatii.

Este legal sa folosești Forte Love?

cutii forte lovePraful Forte Love, ca supliment a fost creat cu scopul de a mari apetitul sexual al femeilor și de a face o mica magie pentru ca lucrurile sa meargă mai bine. Este, din câte spun ei pe siteul oficial un supliment foarte bun pentru femeile care se afla la menopauza de exemplu.

Și da, are logica, la menopauza sa folosești un astfel de supliment, care dacă e să ne gândim mai bine, este un supliment foarte similar cu suplimentele pentru potenta destinate barbaților.

Revenind la întrebarea din titlu, Forte Love este legal cât timp este folosit cu buna știința de către partenera.

Dacă tu Gigel, te duci la banchet sau vreo petrecere organizata de angajator și ți se pare ție cool să-i pui colegei tale niște praf Forte Love în băutura ca s-o poți f**e, ei bine, dragul meu, pe lângă faptul ca ești un idiot s-ar putea sa mai faci și câțiva ani de pușcărie.

comanda

Ce efecte secundare are Forte Love?

Pe siteul oficial Forte Love se spune ca acest produs nu are efecte secundare și nici contraindicatii. Din punctul meu de vedere, mă rog, din ce am citit eu pana acum, majoritatea suplimentelor de acest gen au contraindicatii și posibile efecte adverse.

Nu grave, cel puțin atunci când sunt utilizate pe termen scurt INSA exista posibilitatea ca persoana în cauza să fie alergica la vreounul din ingredientele respctive. De asemenea, dacă persoana este însărcinata sau dacă alapteaza, nici prin cap sa nu va treacă să-i propuneti sa folosiți Forte Love.

forte love pus in pahar

Mai multe despre Forte Love:

Conform informațiilor de pe siteul oficial Forte Love, acest praf ar acționa în aproximativ 10 minute de la consumarea bauturii. Mie personal mi se pare cam tras de par, deoarece 10 minute este prea puțin. Cel mai probabil depinde de la persoana la persoana.

Nota: vreau sa specific faptul ca nu am folosit Forte Love (și sincer nici nu intenționez). Nu va recomand sa o faceți, de cât în cazul menționat mai sus, atunci când exista acordul persoanei de sex feminin. Așa este etic, așa este corect, așa este legal, așa este cel mai bine.

Pareri despre acest praf:

Gata. Promit ca am terminat cu chestiunile ce țin de etica și legalitate 🙂

Acum aș dori sa aud niște pareri de la voi, dacă ați avut vreodată ocazia sa folosiți praful Forte Love. Este el într-adevăr atât de eficient cum este lăudat pe toate siteurile?

Știu ca „la pomul lăudat sa nu te duci cu sacul” este o chestie foarte valabilă și în cazul suplimentelor pentru potenta, însă totuși, cum este Forte Love? 🙂

comanda

 

Întotdeauna aveam probleme cu viața sexuală. Sexul nu-mi aducea plăcere, îl socoteam o datorie. Din această cauză ne-am dispărțit cu persoana, pe care o iubeam și cu care am trăit 6 ani – nu mai putea răbda atitudinea mea față de intim. Mult timp am fost singură, nu aveam nici nădejde că voi avea o viață normală. Dar prietena mi-a recomandat Forte Love – și pentru prima dată în viață am înțeles ce e pofta sexuală. Acum la mine cu bărbați totul e în regulă și chiar am o persoană cu cre aș dori să-mi eg viața.
Alexandra
34 ani

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *