Power Up Premium – supliment alimentar

Power Up Premium este o pudra ce contine foarte multe substante care pot sa creasca masa musculara intr-un timp scurt. Bineinteles, atunci cand folositi acest produs trebuie sa faceti sport, sa mergeti la sala si sa aveti grija la ce mancati. Efectele acestui produs sunt cele asteptate, spun o mare parte dintre cei care au cumparat acest produs.

Vezi cat a „crescut” Alex in brat cu Power Up Premium

„Crează-ți un corp impecabil!”, așa începe prezentarea suplimentului alimentar Power Up Premium, pe site-ul oficial al produsului. Simplu în utilizare, extrem de eficient și cu o concentrație mare de substanțe benefice și hrănitoare, Power Up Premium se prezintă a fi suplimentul alimentar care va revoluționa modul în care bărbații pot adăuga masă musculară fără a se epuiza la sală.

Toate efectele secundare ale Power Up Premium

Nu știm sigur cât de adevărat este tot ce se spune despre produs, dar vom afla cât de curând, după ce vom pune în balanță toate detaliile referitoare la acesta.

Ce este Power Up Premium?

Power Up Premium SuplimentPentru cei ce ce cunosc prea multe despre această lume a sălii de forță, ar putea credea că Power Up Premium ar fi un fel de anabolizant (hormoni sintetici), care și-ar face eficient treaba, dar cu riscuri suplimentare precum: suprasolicitarea ficatului, hipertensiune cardiacă, stop cardiac, acnee, agresivitate etc.

Din fericire, Power Up Premium este doar un supliment care promite că vă va ajuta la acumularea de masă musculară, întocmai ca steroizii, dar fără efecte adverse. Nu știm ce să spunem despre acest lucru, masa musculară nu se depune așa peste noapte, pardon câteva luni, decât dacă persoana respectivă muncește din greu și nu se bazează pe un supliment minune, care ar trebui să facă minuni.

Cu toate acestea, credem că e posibil ca Power Up Premium să ajute la refacerea energiei consumate după un antrenament intensiv, să influențeze într-un fel rezistența la efort fizic și să aibă o contribuție la sculptarea unui relief frumos, datorită arderii de grăsimi. A se înțelege că sculptarea corpului nu e neapărat sinonimă cu acumularea de masă musculară.

Pe site mai apare și o informație referitoare la cât de important ar trebui să fie acest supliment pentru dezvoltarea unui corp armonios. Se menționa că nutriția ar oferi 60% din acumularea masei musculare, iar exercițiile doar 40%.

Ca să vedeți cât de important este Power Up Premium. Într-adevăr, nutriția are un rol important, dar nu s-a menționat deloc de repaus/odihnă, și nici de hidratarea deplină a organismului.

Nu știm ce să spunem despre aceste procente, sunt apărute din eter, fără  nimic bazat pe niște statistici oficiale din cadrul unui studiu cât de cât serios.

Ingrediente și mod de acțiune Power Up Premium

Power Up Premium este un produs natural care, bineînțeles, conține numai elemente naturale. Proteinele se găsesc în proporție de 30%, carbohidrații în jur de 60%, iar grăsimile în jur de 10%.

Citeste prospectul Power Up Premium

Nu știm cât de bună este această proporție, însă putem bănui un lucru: dacă luați acest supliment și nu faceți sport de 2-3 ori pe săptămână, e posibil să vă îngrășați și să căpătați acel aspect de balon umflat.

Produsul e posibil să accelereze lipoliza, fapt care ar ajuta la transformarea grăsimii în energie și la tonifierea corpului. Încă ceva, nu se spune prea multe despre proveniența și tipul de proteine, carbohidrați și grăsimi. Ar conta destul de mult acest lucru.

Se menționează cuvinte precum proteine, grăsimi, carbohidrați când se prezintă (unele dintre) ingredientele componente ale formulei de crescut mușchi.

Să începem atunci! Primul ingredient menționat este cacao, care ar conține proteine necesare pentru restabilirea mușchilor și carbohidrați, care ar avea mult de a face cu restabilirea rezervei de energie a țesutului muscular.

Apoi se menționează tărâțele, care conțin proteine complete sau complexe, cum doriți să le ziceți, care ar conține cei mai buni aminoacizi pentru organism, pe care organismul „nu-i poate restabili de sine stătător”.

Un alt ingredient folosit este hrișca, care e bogată în carbohidrați, proteine și aminoacizi. Ar fi și o sursă de vitamine, zinc, fier și minerale.

Spirulina este iarăși o altă substanță minune, care (iarăși!!) conține carbohidrați, proteine și vitamine. Mazărea este de asemenea menționată. Aceasta ar fi sursa completă de proteine, care sunt esențiale pentru organism.

Și ultimul este orezul brun, unul dintre cele mai sănătoase alimente pentru o alimentație echilibrată și sănătoasă. Acesta este bogat în grăsimi nesaturate, carbohidrați, proteine, vitamine, minerale.

Power Up Premium Rezultate

Aceste ingrediente par a se folosi mai mult în bucătărie decât în suplimente alimentare. Componența produsului nu este neapărat una specială, ci conține ingrediente destul de comune, care nu sunt neapărat recunoscute pentru faptul că ar crește musculatura peste noapte.

Un alt supliment alimentar sub forma de pudra care accelereaza cresterea masei musculare este Muscle G pentru care am facut o recenzie.

Dacă stăm bine să ne gândim, ați putea să le introduceți în alimentație gătindu-le. Nu implică eforturi mari și nici nu sunt scumpe, față de Power Up Premium, care ar putea avea un preț cam piperat pentru buzunarul altora.

În plus, despre modul în care ar trebui să fie folosit produsul nu se spune nimic, de recomandări nici nu mai spunem. Singurele informații cu privire la acest lucru ar fi că este simplu și ușor de folosit. Doar atât.

Păreri Power Up Premium:

Pe site sunt puse trei păreri mari și late ale unor clienți după ce au încercat produsul. Un anume Andy, în vârstă de 31 de ani spune că: “Comand Power Up Premium pentru mine și îl recomand și băieților (sunt antrenor cu o experiență destul de mare).

La mine veneau clienți care se credeau cei mai deștepți și care ignorau sfaturile mele, se alimentau cum voiau, făceau exerciții cu greutăți mari și își afectau ligamentele pentru că mușchii lipsesc iar pe bară își puneau cele mai mari greutăți. Băieți, puneți capul în mișcare, antrenați-vă și alimentați-vă corect.“

Alex, un alt client, de asta ceva mai tânăr, de 26 de ani mărturisește că: “Am pus pe mine aproape șase kg de mușchi într-o lună. Este un rezultat minunat! Înainte de asta, consumam alt produs, care tot avea un efect, însă avea un gust acidulat. Acesta are un gust mai plăcut.

Cel mai în vârstă, Antonio (42 de ani) vine cu un ton oarecum moralizator pentru tânăra generație: ”O alimentație echilibrată. De zece ani am făcut antrenamente fără produse ajutătoare, acum devin mai matur și trebuie să adaug organismului materiale de construcție, în caz contrar mușchii își vor pierde din volum. Am grijă de mine și arăt mai bine decât alții care au douăzeci de ani.

Nu putem garanta cu mâna pe inimă că aceste testimoniale sunt adevărate. Se poate lua oricând o poză de pe Google, se mai adaugă niște text și gata, avem clientul ideal, adică extrem de mulțumit de produsul nostru, fără niciun comentariu de prisos.

Rezultate Power Up Premium:

Ca rezultate avem dezvoltarea musculaturii, tonifierea corpului, rezistența la efort, precum și recuperarea energiei pierdute.

Pe lângă toate aceste lucruri, care sună extrem de bine, se mai menționează și că masa musculară, odată crescută cu ajutorul Power Up Premium, „se menține chiar și în lipsa unei perioade îndelungate fără antrenamente.”

Concluzii Power Up Premium:

Nu ne putem pronunța cu exactitate cât de bun este acest produs. E undeva între, e posibil să nu afecteze organismul, dar nici să nu provoace prea multe schimbări.

Îi puteți da o șansă produsului, dar ar fi bine să nu plecați la drum cu prea multe iluzii. E doar un supliment alimentar, vă poate ajuta doar dacă vă faceți și dumneavoastră treaba, adică sport. Mult sport!

Power Up  Premium Comanda

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *