Tinedol – tratament pentru ciuperca piciorului

Tinedol este o cremă făcută din ingrediente naturale, cu scopul de a trata afecțiuni ciupercii tălpii și a tuturor simptomelor sale.

Tinedol tratează fisurile din talpă, înlătură transpirația excesivă și mirosul neplăcut, dar și senzația de mâncărime a pielii. De asemenea, pielea descuamată va fi complet eliminată, împreună cu oricare afecțiuni ale formei unghiei și a pielii din talpă.

Dacă orice tratament medicamentos ai încercat până acum împotriva ciupercii nu a dat roade, crema Tinedol poate fi soluția salvatoare.

Cand stii că trebuie sa folosesti Tinedol?

Tinedol Crema Pentru Ciuperca PicioruluiAfecțiunile la nivelul tălpii provocate de ciupercă apar în mai multe etape, anunțate prin niște simptome.

  • În etapa 1, vei avea de-a face cu descuamarea pielii, senzația de mâncărime, transpirația picioarelor, mirosul neplăcut și disconfortul.
  • În etapa 2, ciuperca unghiilor își va face apariția, împreună cu niște crăpături adânci în talpă, o transpirație excesivă, mâncărime stridentă, un mios înțepător și permanent, unghiile vor deveni galbene și fragile, iar pielea moartă și aspră se va instala. În timpul mersului, vei resimți un disconfort puternic.
  • În etapa 3, descuamarea și mâncărimea se accentuează între degete, ulcerele și crăpăturile se vor instala ca la sine acasă, durerea și puroiul își vor face simțită prezența, iar unghiile vor începe să cadă.

Toate aceste simptome se pot înrăutăți și da naștere unor boli și mai serioasă dacă nu tratezi ciuperca piciorului la timp!

Ingrediente crema Tinedol:

Tinedol are o acțiune eficientă împotriva ciupercii, a mirosului neplăcut al picioarelor, a transpirației și a crăpăturilor. Toate acestea se datorează combinației de ingrediente naturale atent selectate pentru a combate ciuperca tălpii.

Ingredientele sunt:

  • propolis
  • klimbazol
  • farnezol
  • uleiul copacului de ceai

Propolisul are puternice proprietăți bactericide, pe când klimbazolul poate ameliora semnificativ dezvoltarea ciupercilor și a drojdiei la picior, este eficient împotriva mâncărimilor și are un efect de distrugere precis asupra ciupercii.

Farnezolul are efect benefic asupra glandelor sudoripare, dezinfectând și uscând locul afectat, menținând o aromă plăcută timp de mai multă vreme.

Uleiul copacului de ceai poate penetra adânc straturile pielii, tratând afecțiunile și oferind un efect răcoritor, în timp ce alungă mirosurile neplăcute din acea zonă.

Cum actioneaza crema Tinedol asupra ciupercii?

Crema Tinedol are o acțiune hidratantă și hrănitoare asupra pielii picioarelor, îndepărtând pielea aspră, exfoliind-o și vindecând rapid crăpăturile de la nivelul picioarelor.

Față de alte creme pentru piele, Tinedol intră rapid în tălpi și nu lasă urme pe haine sau așternuturi. Este o metodă foarte simplă și la îndemână de a elimina ciuperca, mâncărimile și crăpăturile din talpă. Pe lângă Tinedol, un alt tratament pentru ciuperca piciorului, dar sub forma unui spray este Fresh Fingers.

Când vei putea vedea primele efecte ale cremei Tinedol?

Primele efecte ale folosirii cremei Tinedol se vor putea constata după primele 30 de zile de utilizare constantă. Ciuperca unghiilor și tălpii va dispărea complet, mâncărimea nu va mai fi prezentă, crăpăturile se vor vindeca, iar un miros plăcut se va instala.

Picioarele tale nu vor mai transpira, iar tu vei putea avea tălpi frumoase și îngrijite și te vei putea bucura din nou de confort în timpul mersului.

Precauții crema Tinedol:

Înainte de a folosi această cremă, cere sfatul unui medic specialist în privința ei, deoarece ciuperca este o afecțiune serioasă, care necesită o atenție profesionistă și cel mai bun tratament, astfel încât să împiedici dezvoltarea unor boli mai serioasă după aceea.

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *