Recenzie Prost-X: este acest produs sigur și eficient?

Prost-X este un produs unic ce utilizeaza terapia glandulara. Spre deosebire de alte suplimente, ingredientele vin atât din plante cât și din surse animale. Este fabricat de Standard Process Inc., o companie fondată de faimosul om de știința Dr. Royale lee. Compania lui produce suplimente de înaltă calitate destinate ajutarii oamenilor. Acest supliment se găsește la prețul de 200Lei.

Prost-X este o formula ce cuprinde urmatoarele ingrediente:

  • Prost-XTillandsia esneoides
  • glyceriphosfat de calciu
  • cytostol de bovina
  • Gelatina
  • Miere
  • Apa
  • Coloranti
  • Sterat de calciu

Este Prost-X sigur și eficient?

Prost-X este bazat pe conceptul terapiei glandulare, o metoda folosită ce implica ingestia de material glandular din sursa animala pentru a intari glanda umana. Acest tip de terapie a fost foarte populara în trecut. Rezultatul terapiei glandulare poate fi uimitor deoarece are potențialul de a crește tonul și functia glandei implicate. Prin urmare utilizarea acestui supliment este sigur și eficient.

Prost-X tinteste în mod primar prostata, dar poate afecta benefic țesutul muscular, nervos și osos. Cam asa promite si Prostect.

Funcții ale lui Prost-X

Prost-X are functia de a promova sanatatea generala, dar ajuta în mod primar prostata. Efectele sale sunt sistematice, influetand pozitiv diferite tesuturi și organe din corp.

Componentele principale din Prost-X sunt Tillandsia esneoides, glyceriphosfat de calciu și cytostol de bovina, augumenteaza funcționarea și morfologia prostatei. Chiar mai mult, ofera un mediu sănătos prostatei pentru ca aceasta sa funcționeze cât mai bine.

Acest supliment conține și enzime, în principal fosfati alcalini, ce joaca un rol esentiali în dezvoltarea organelor și tesuturilor din corp, cum ar fi plamanii, ochii, rinichii și țesutul emprionic. Prost-x permite distribuirea de nutrienti prin tot corpul prin formarea de noi capilare.

Acest supliment poate sa imbunatateasca și imunitatea prin stimularea diviziei celulare ce ajuta sistemul imunitar sa răspundă mai repede la prezenta unei infectii sau a unei răni.

Prost-x – beneficii

Dacă luam în calcul efectele secundare, Prost-x nu prezinta pericol. Este rezultatul unei cercetări amanuntite și este produs de o companie de renume. Mai important, sunt foarte multe pareri pozitive din partea clientilor mulțumiți. Prost-x are un efect pozitiv pentru diferite tesuturi din corp. acest supliment nu își concentreaza actionea doar pe prostata, acțiunile sale pot fi sistematice.

Prost-x – dezavantaje

Doza zilnica recomandată este de o tableta la fiecare masa. Numărul de tablete poate varia de la parsoana la persoana deoarece numărul de mese variaza. O cutie de Prost-x conține 90 tablete și poate tine pana la 12 săptămâni.

Prost-x – efecte secundare: Nu sunt cunoscute efecte secundare asociate cu consumul de Prost-x.

Răspunsul cumparatorilor

Prost-x a primit foarte multe recenzii pozitive din partea cumparatorilor. Mai jos sunt unele dintre ele:

„Timp de 5 ani, soțul meu a folosit acest produs( împreuna cu Palmettoplex și Prostate PMG) cum a fost recomandat de medic. După primul control al testului, scorul a scăzut considerabil și după al 2lea control, scorul s-a mentinut la valorile normale și așa a rămas în ultimii 4,5 ani. Soțul meu are 59 de ani și încă continua sa folosească acest produs pentru a-si menține prostata sănătoasă…voi continua sa cumpăr Prost-x pentru el, pentru ca merita!” – irish, NV

 

„Am avut probleme cu tractul urinal iar medicul a recomandat acest produs. A funcționat în doar 3 zile. Voi continua sa îl folosesc în continuare. Doctorul mi-a recomandat 6 capsule pe zi….dar a funcționat, ce pot sa mai zic.” – Eugene. GA

 

„Testul meu PSA a coborat de 5.06 la 2.20 în mia puțin de 4 săptămâni după ce am început sa folosesc Prost-x. A funcționat și voi cumpăra mai mult, doar ca să mă asigur!” – David, CA

 

Concluzie finala

Prost-x este un supliment unic, fără rival. Formula sa unica ofera o cale diferita prin care acest supliment unic actioneaza în corp pentru a produce efecte favorabile. Este o alternativa excelentă pentru alte tratamente aflate pe piața. Recenziile pozitive ale utilizatorilor sunt o dovada ca Prost-x funcționează.

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *