Valgustop – Kit Pentru Monturi

Valgustop este un kit pentru monturile de la piciore. Cu alte cuvinte, este un dispozitiv care purtat o anumita perioada de timp pe zi ar trebui sa actioneze asupra acestor monturi și sa le facă sa „dea inapoi”.

Vezi poze cu „rezultatele” Valgustop

Eu personal am observat semne ca încep să-mi apara monturi de prin 2014. Am citit pe net informații, am văzut ca o operație pentru aceste monturi este destul de costisitoare dar și dureroasa, motiv pentru care am amanat sa iau o decizie concreta.

hallux-valgus-si-valgustopLa Valgustop am ajuns cautand soluții de tratament pe Internet. Nu am cumpărat acest dispozitiv, nu va pot face un review al sau din prisma unei clienți care i-a folosit, însă am aflat și adunat câteva informații care cred ca ar fi bine sa le știți înainte de a cumpăra Valgustop.

Info: cat costa in farmacii?

Ce promite Valgustop?

Indreptarae degetului, articulatiei, eliminarea durerilor și redarea mobilitatii. De asemenea, pe pagina oficiala Valgustop este specificat ca dispozitivul poate fi purtat non-stop fără probleme, lucru de care ma îndoiesc dacă e sa analizez forma dispozitivului și pantofii mei preferati de exemplu. În fine.

De asemenea, tot pe siteul Valgustop găsim sintagma „rezultate în doar o luna”, ceea ce mi se pare puțin aberant, în conditiile în care într-o luna este oarecum imposibil sa obținem cine știe ce efecte. Gândiți-va totuși ca este vorba despre un cartilaj, o articulatie, o parte a corpului nostru care ar trebui să se … modifice într-o luna fără nici un fel de intervenție chirurgicala? Hmmm 🙂

Alte câteva informații:

Am găsit foarte multe articole despre Valgustop pe Internet. Unele sunt publicitare, altele sunt destul de informative, se posteaza comentarii, se discuta despre eficiența (de fapt mai mult despre ineficienta Valgustop). Am extras câteva informații utile zic eu:

monturi-picioare-valgustop

  • Valgustop nu se găsește în farmacii.
  • Valgustop pare sa funcționeze pe același principiu ca Vallufix însă, peste tot am citit ca cel din urma ar fi produsul original.
  • Pe siteurile de anunturi chinezestesti (gen alibaba) exista produse similare cu acest Valgustop care costa însă foarte puțin.
  • Exista persoane care se plâng ca Valgustop-ul lor s-a rupt după câteva purtari, ceea ce mi se pare destul de jenant pentru un produs care se vinde atât de scump.

Ce ar mai trebui sa știm?

Faptul ca medicii ortopezi nu recomanda Valgustop. Aici s-a amintit despre un reportaj care a fost difuzat în urma cu câțiva ani la Pro TV, unde niște medici ortopezi discutau despre Valgustop și spuneau nu doar ca fizic este oarecum imposibil ca produsul sa funcționeze, dar mai rău de atât, poate chiar afecta, punând o presiune prea mare pe articulatia degetului.

Bun, acestea au fost câteva informații generale despre Valgustop pe care le-am găsit și care sper sa va ajute. În continuare va voi vorbi despre experiența mea personala.

Cu vreo 2-3 luni în urma, mi-am luat inima în dinți, mi-am făcut curaj și am mers la ortoped. Initial am mers pentru o problemă mai veche la genunchi, însă dacă tot am fost acolo și am plătit consultația, am cerut o parere și despre monturile de la picioare.

Nota: este vorba despre un medic foarte bun, foarte recunoscut de la o clinica de top din Iasi. Nu ii scriu numele aici, deoarece nu vreau ca prin nu știu ce minune să-i asociez în Google numele cu cel al produsului Valgustop. Dacă doriți sa aflati numele medicului pentru a merge la o consultatie, trimiteți-mi un email și va ajut cu cea mai mare plăcere.

Am fost trimisa sa fac o radiografie la picior pentru a vedea clar cât de grava este afectiunea. Atasez o fotografie mai jos.

hallux-valgus-si-valgustop

Atentie: aceste fotografii imi apartin. Va rog nu le copiati si folositi in cine stie ce contexte. Daca vreti sa folositi vreouna dintre ele, trimiteti-mi un email si va voi da acordul fara nici o problema daca vor fi folosite intr-un context care nu induce in eroare pe cineva sau nu sunt folosite in scopuri publicitare.

După cum se vede, este într-un stadiu destul de incipient, motiv pentru care ortopedul mi-a recomandat sa … nu fac nimic. O operație nu este necesara în acest moment, însă va fi peste câțiva ani (pot fi 5, pot fi 10 sau 20).

L-am întrebat despre Valgustop și care este părerea sa. Nu a știut ce este Valgustop și i-am explicat în mare așa cum m-am priceput, la care mi-a zâmbit și mi-a spus să-mi bag mințile în cap.

Pareri despre Valgustop și monturile picioarelor:

Cam aceasta a fost mica mea „aventura” cu Valgustop și drept sa va zic, am rămas destul de dezamăgită deoarce mi-aș fi dorit (ca și voi probabil) sa găsesc soluția în acest dispozitiv.
Dacă sunt printre voi persoane care au încercat Valgustop și-mi pot spune o parere despre el, aștept cu cel mai mare interes parerile voastre. De asemenea, aș dori sa aud și de alte soluții pe care le-ați încercat și care sper eu sa fi funcționat pentru voi.

Recomand sa cititi:

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *