Zero Smoke – Bye Bye Țigări

Zero Smoke este o nouă soluție inventată pentru stoparea dorinței de fumat, în cazul pasionaților de tutun care încearcă să renunțe la această dependență dăunătoare.

Zero Smoke se bazează pe doi magneți care se amplasează pe urechi, cu rolul de a te scăpa de dorința de a fuma. Așadar, putem spune că Zero Smoke sunt de fapt niște magneți anti-fumat.

Vezi daca Zero Smoke are efecte secundare

Suntem obișnuiți cu tot felul de soluții, medicamente și tratamente care promit că ne pot ajuta să renunțăm la fumat, deși suntem conștienți că în realitate este vorba mai mult de dorința personală decât de tratamente și remedii naturale. În cazul acestor magneti, nu este vorba de ingrediente sau plante medicinale care ar putea stopa dorința de fumat, ci de o „tehnologie” aparte, bazată pe terapia auriculară.

Ce este Zero Smoke?

Set Zero Smoke Zero Smoke sunt un set de magneți destinați pentru masarea zonelor reflexogene ale urechilor, conform indicațiilor prezente pe site-ul producătorului. În fapt, Zero Smoke promite o terapie bazată pe magneți, fără alergii și efecte secundare.

Pareri si beneficii Zero Smoke

Pachetul conține doi biomagneți, câte unul pentru fiecare ureche, care se amplasează în punctul special al urechii, iar mai apoi vor monitoriza și diminua dorința de a fuma, precum și îndepărta dependența de nicotină.

Biomagneții Zero Smoke sunt placați cu aur, de 24 de karate de fapt, și aceștia funcționează precum un conductor natural, dar și precum un protector împotriva oricăror reacții alergice pe care le-ai putea avea.

Cum se folosește Zero Smoke?

Magneții se iau pe vârful degetelor și se poziționează astfel: biomagnetul mai mic este așezat pe partea din față a urechilor, în timp ce biomagnetul mai mare se amplasează după urechi. Acești biomagneți se așează destul de repede, se fixează fără probleme și nu există riscul de a cădea.

Metoda pe care acești biomagneți pentru reducerea dorinței de fumat o folosesc se numește terapie auriculară, iar această metodă datează de foarte multă vreme, însă abia în prezent a început să fie exploatată. Stimularea pe care biomagneții Zero Smoke o folosesc vor înlătura durerea, îți vor oferi o stare de calm și vor diminua dorința de a fuma.Utilizare Zero Smoke

Cum te ajută biomagneții Zero Smoke să renunți la fumat?

Nu e nevoie să renunți la fumat după ce ți-ai amplasat magneții pe urechi. Aceștia trebuie utilizați de 4 ori pe zi, în acest fel: dimineața imediat după ce te-ai trezit, la prânz, după-amiază, seara înainte de a te pune la somn. Poți ține magneții pe urechi timp de 45-90 de minute, sau chiar mai mult, ei trebuind îndepărtați în momentul în care simți o ușoară senzație de durere.

După numai o săptămână de utilizare, dependența de fumat se va reduce considerabil. Biomagneții Zero Smoke eliberează în corp anumite substanțe, cum ar fi endorfinele, care vor reduce dorința de a fuma, oferindu-ți o stare de calm și liniște.

Teoretic, dacă biomagneții Zero Smoke sunt utilizați conform indicațiilor, nu ar trebui să existe un risc al efectelor secundare. Așadar, dacă ești în căutarea unor metode alternative de a renunța la fumat și vrei să încerci ceva neobișnuit, acordă o șansă biomagneților Zero Smoke.

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *