Detox Slim – detoxifica si slabeste

Detox Slim este un plasture ce conține o formulă din plante naturale care te ajută să slăbești, asta în doar câteva cuvinte. De fapt, povestea este mult mai complexă de atât, iar dacă ai kilograme în plus pe care vrei să le dai jos sau dacă te interesează o detoxifiere completă a organismului, Detox Slim este aici pentru a-ți da o mână de ajutor.

Ce este, mai exact, Detox Slim?

Detox Slim este capabil să reactiveze metabolismul pe parcursul nopții, datorită compoziției sale unice. Pe scurt, tot ce trebuie să faci este să lipești plasturele Detox Slim pe o parte a corpului tău înainte de culcare.

Pe timpul nopții, plasturele va absorbi toate toxinele din organism, căpătând o culoare maronie mai dubioasă, însă acesta este un semn că acum corpul tău este liber de toxine.

Cum se folosește Detox Slim?

Detox Slim Plasturi pentru slabitTrebuie să aplici plasturele direct pe talpa curată și uscată a piciorului, asta înainte de culcare. De ce tocmai pe talpă? Deoarece talpa permite un acces direct către principalele organe care joacă un rol important în metabolismul uman: ficatul, stomacul, intestinul și pancreasul.

Pe timpul nopții, plasturele îți va activa metabolismul și va ajuta la detoxifierea corpului. Este mai ușoară de realizat reglamrea metabolismului pe timpul nopții deoarece atunci nu ești stresat, nu consumi mâncare, ci pur și simplu stai culcat, lucru care îți relaxează foarte mult organismul. În timpul somnului, organismul funcționează prin evacuarea zahărurilor și a grăsimilor.

Dimineață, când vei îndepărta plasturele, trebuie să observi culoarea schimbată a acestuia, semn că toxinele au fost absorbite și eliminate din organism. Nu trebuie să te sperii de culoarea maronie pe care plasturele o va dobândi – acesta este un semn al funcționalității sale.

Ce ingrediente conține Detox Slim?

Ingredientele active din Detox Slim care contribuie la eliminarea substanțelor dăunătoare din organism sunt următoarele: oțetul de lemn dulce, ionii negativi și turmalina. Fiecare dintre ingredientele cheie joacă un rol important în curățarea organismului de toxine.

Astfel, oțetul de lemn dulce este ingredientul responsabil cu reactivarea organismului, pe când ionii negativi acționează precum un asporator, atrăgând grăsimea și toxinele din organism, în timp ce turmalina scade secreția insulinei și îmbunătățește calitatea somnului tău.Functionare Detox Slim

 

Cum contribuie Detox Slim la pierderea kilogramelor prin eliminarea toxinelor din corp?

Abia din a 5-a zi vei elimina cu până la 50% din toxinele reținute de organism. Acest procent înseamnă circa 0,5 kilograme pe care le slăbești în fiecare zi. Slăbirea corpului tău nu este un miracol, ci este doar simplul rezultat al acțiunii plasturilor minune Detox Slim.

Plasturii Detox Slim conțin o substanță numită chitosan care este extrasă din carapacea crustaceelor și permite ca grăsimile să fie transportate către sistemul digestiv, fără a fi absorbite de organismul tău.

Alte beneficii oferite de Detox Slim:

  • Ingredientele sale naturale îl fac sigur spre utilizare, însă producătorul nu specifică nimic legat de efectele secundare, așa încât este important să te consulți cu un medic specialist sau cel de familie înainte de a folosi produsul după bunul plac
  • Pierzi kilogramele în plus fără să fii nevoit să ții cure de slăbit, diete sau să îți alcătuiești un regim alimentar strict
  • Somnul și starea generală de sănătate, respectiv dispoziție, îți sunt îmbunătățite

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *