Bluestone – picături pentru prostatită și disfuncție erectilă

Bluestone este un supliment alimentar, sub formă de picături, destinat bărbatilor ce se confruntă cu prostatita și disfuncția erectilă. Acest produs contine l-arginină și biotină, două componente ce ajută la refacerea sănătății masculine.

Prostatita apare atunci când glanda prostatică își mărește volumul și devine sensibilă. Deși pare a fi inofensivă, prostatita poate afecta sănătatea bărbaților. Acesta este și motivul pentru care bărbații ar trebui să meargă la medic imediat ce se confruntă cu primele simptome ale bolii.

Vezi ce zice Radu despre picaturile Bluestone

Simptomele specifice prostatitei includ dureri în zona dintre scrot și anus, senzație de arsură în timpul urinării și ejaculării, frisoane, jet urinar slab. De cele mai multe ori, prostatita este provocată de o infecție bacteriana.

Stresul si constipația sunt doar doi dintre factorii ce pot declanșa această afecțiune. Tratamentul pentru prostatită diferă în funcție de cauza bolii. Dacă nu este tratată la timp, boala se poate agrava și poate duce inclusiv la impotență.

Pe internet se vând o mulțime de suplimente pentru prostatita, Bluestone este unul dintre ele. Mai multe detalii despre acest produs îți voi oferi în rândurile de mai jos.

Precizez că informațiile din acest articol sunt preluate de pe site-ul oficial al producătorilor.

Despre Bluestone

Bluestone este un produs creat pentru a îmbunătăți sănătatea masculină. Acest supliment alimentar, sub formă de picături poate ajuta la ameliorarea simptomelor prostatitei.

Citeste prospectul picaturilor de prostata Bluestone

Deși Bluestone se vinde pe internet, fără prescripție medicală, nu recomand nimănui să-l cumpere fără a discuta înainte cu un medic.

Dacă după ce vei citi acest articol vei ajunge la concluzia ca Bluestone te-ar putea ajuta și vei dori să-l incerci, fă-ți o programare la medic, înainte de a-l comanda.

Discută cu medicul despre problema pe care o ai și întreabă-l dacă Bluestone te-ar putea ajuta în vreun fel. Chiar dacă este doar un supliment alimentar, creat din ingrediente naturale, dupa cum susțin producătorii, nu ar trebui consumat „după ureche”.

Bluestone nu este un medicament și nu inlocuiește tratamentul recomandat de medic. Dacă urmezi deja un tratament pentru prostatita, nu îl inlocui cu Bluestone, doar pentru că ți se pare ție a fi mai bun.

De asemenea, nu ar trebui să iei Bluestone dacă ești hipertensiv, deoarece ținând cont că acest supliment este creat pentru a lupta cu prostatita și disfuncția erectilă ar putea crește valorile tensiunii arteriale.

Ce ingrediente conține Bluestone?

Așa cum spuneam și în rândurile de mai sus, cei care au creat acest produs susțin că au folosit doar ingrediente naturale. Acestea sunt:

  • L-arginina – îmbunătățește fertilitatea masculină, ameliorează simptomele disfuncției erectile și întărește erecția, susține sistemul imunitar
  • Biotina – asigură funcționarea optimă a sistemului nervos, combate oboseala și stările depresive
  • Extract de Ashwagandha – reduce stresul, conferă un plus de energie, îmbunătățește sănătatea generală,  încetinește procesul de îmbătrânire

ashwagandha

  • Extract de Epimedium – crește libidoul, mărește nivelul de testosteron, crește rezistența fizică și combate disfuncția erectilă

epimedium

  • Extract de portocală amară – reduce stresul, elimina accesele de furie, stimulează digestia

portocala amara

  • Extract de palmetto – ajută la tratarea infecțiilor urinare, reduce inflamația prostatei, întărește erecția

 Palmetto BluestonePână acum nu am reușit să găsesc nicăieri prospectul produsului, deci nu știu dacă mai conține și alte ingrediente.

Dacă vrei să afli care este compoziția completă a suplimentului Bluestone, roagă operatorul call-center, care te va contacta pentru confirmarea comenzii, să-ți citească lista cu ingrediente de pe ambalajul sau prospectul produsului.

Dacă mai ai și alte întrebări despre produs, nu ezita să i le adresezi.

Are Bluestone efecte secundare?

Pe site-ul oficial nu sunt prezentate efectele secundare și reacțiile adverse ale acestui produs, însă este recomandat să discuți cu medicul înainte de a-l folosi.

De asemenea, este foarte important să citești cu atenție ingredientele produsului și să te asiguri că nu ești alergic la niciunul dintre componentele sale.

Ce efecte are Bluestone?

Așa cum spuneam și la începutul articolului, toate informațiile despre acest produs sunt preluate de pe site-ul producătorilor. De aici aflăm că Bluestone poate reface sănătatea bărbaților ce se confruntă cu prostatita și disfuncția erectilă.

Citește și despre picăturile Casanova – întăresc erecția, cresc libidoul și consolidează potența.

Prin consumul acestor picături, bărbații ar trebui să scape de durerile din timpul ejaculării și urinării. În plus, ar trebui să se bucure mai mult de actul sexual, deoarece, producătorii suțin că Bluestone prelungește erecția, crelte libidoul și intensifică orgasmul.

Ingredientele din compoziția sa acționează împreună pentru a crește nivelul de testosteron, a întări erecția și a reduce inflamația prostatei.

Repet insă, Bluestone este doar un supliment alimentar, nu un medicament, și nu înlocuiește tratamentul prescris de medic. Cel mult, acest produs va reuși să amelioreze o parte dintre simptomele prostatitei, însă nu va reuși să trateze boala.

Pentru a se vindeca de prostatita, bărbații trebuie să urmeze un tratament eficient, prescris de medicul specialist, dupa depistarea cauzei bolii.

Cum se administrează Bluestone?

administrare picaturiSe dizolva 10-15 picături într-un pahar cu apă și se consumă băutura obținută. Se administrează de doua ori pe zi, pentru o perioadă cuprinsă între 7 și 30 de zile, in funcție de stadiul bolii.

Înainte de administrare, citește cu atenție prospectul. Bluestone este un supliment alimentar și nu înlocuiește un stil de viață activ și o dietă echilibrată.

Păreri despre Bluestone

Tot pe site-ul producătorilor, sunt afișate și o parte dintre comentariile celor care susțin că au folosit deja acest produs. Toate comentariile de pe site sunt pozitive. Desigur, asta nu înseamnă că toți bărbații care au folosit Bluestone s-au bucurat de aceleași rezultate.

Cu siguranță au existat și persoane nemulțumite de Bluestone, însă probabil comentariile acestora nu au fost publicate. Mulți dintre cei care vând produse online, publică doar comentariile pozitive, pentru a-și atrage mai ușor clienții.

Totuși, lumea trebuie să fie conștientă că rezultatele diferă de la o persoană la alta, in funcție de mai mulți factori, inclusiv reacția organismului și stilul de viață.

Se găsește Bluestone în farmacii? Cât costă?

Acest produs nu se vinde in farmacii, ci doar pe internet, mai exact pe site-ul oficial Bluestone. Dacă vrei să intri in posesia lui, trebuie să accesezi site-ul producătorilor și să completezi formularul de comandă cu datele personale.

COMANDA aici Bluestone – magazinul oficial

Un operator call-center te va contacta în câteva minute pentru confirmarea comenzii și stabilirea tuturor detaliilor legate de livrarea coletului. Prețul produsului este de 159 Ron.

Probabil la acest preț se mai adaugă și taxa de livrarea. Mai multe detalii îți poate oferi persoana care te va contacta pentru confirmarea comenzii.

Lasă un comentariu