Revamin Lash – alungește și îngroașă genele?

Revamin Lash este un nou produs destinat femeilor ce visează la gene naturale, lungi, groase și dese. Potrivit producătorilor, acest ser conține doar ingrediente naturale, ce întăresc structura firelor, accelerează creșterea genelor și îmbunătățesc aspectul lor.

Atunci când se machiază, femeile aplică și un strat de rimel pe gene, pentru a le face pe acestea să pară mai lungi și mai groase. Toate femeile știu că genele lungi, au puterea de a scoate ochii in evidență și a face ca privirea să devină mai expresivă.

Femeile mai norocoase, au fost înzestrate de Mama Natură cu gene perfecte, lungi, groase și dese, celelalte însă, sunt nevoite să apeleze la alte trucuri pentru a-și alungi genele. Acestea folosesc ondulator de gene, rimel, ser etc.

Desigur, există și femei care apelează la genele false. Însă unele sunt de părere că genele naturale au mai mult farmec. Pentru acestea, producătorii au creat serul Revamin Lash. În rândurile următoare vom vorbi pe larg despre acest produs.

Continuă să citești! Dacă la final, vei considera că acest produs te poate ajuta să obții genele mult visate, îl poți comanda de pe site-ul oficial al producătorilor.

Ce este Revamin Lash?

Revamin Lash este un ser ce promite să ofere rezultate uimitoare în doar câteva săptămâni. Potrivit informațiilor afișate pe site-ul oficial Revamin Lash , datorită îngredientelor din compoziția sa, serul este capabil să accelereze creșterea genelor, să întărească structura firelor și să îmbunătățească aspectul acestora.

Acest ser a fost conceput pentru toate femeile care vor ca genele lor să devină mai lungi și mai groase.

gene negre si deseDin cauza factorilor externi, precum condițiile meteo nefavorabile, folosirea genelor false, machiajul excesiv, genele devin mai fragile și încep să cadă. La fel ca orice altă parte a corpului, și genele trebuie îngrijite. Prin hrănirea și hidratarea genelor în mod regulat, acestea ar putea deveni mai dense și mai frumoase.

Magic Mascara este un rimel cu ser, compus din substanțe care ajută la întărirea genelor și previne căderea acestora. Vezi de unde poate fi cumpărat și cât costă.

Conform producătorilor, Revamin Lash este capabil să alungească, să îndesească și să îngroașe genele, deoarece hrănește firele și le ajută să devină mai puternice și mai groase.

Acest produs este și foarte ușor de folosit, trebuie însă să te asiguri că înainte de a-l aplica pe linia genelor, elimini orice urmă de machiaj.

Efectele utilizării serului Revamin Lash

Tot pe site-ul oficial Revamin Lash sunt prezentate și efectele acestui produs. De aici aflăm că, prin folosirea serului timp de 10 zile, creșterea genelor este stimulată. Dupa 15 zile, serul alungește, ingroașă și accentuează culoarea genelor, iar după 20 de zile, regenerează și întărește genele.

Trebuie însă să fim conștienți că nu toate femeile reușesc să obțină aceste rezultate. Dacă Revamin Lash sau orice alt produs pentru alungirea genelor ar fi benefic pentru toată lumea, atunci nimeni n-ar mai avea gene scurte și nimeni n-ar mai folosi gene false.

Pentru că nu știi ce rezultate vei obține, îți recomand să cumperi doar un singur produs Revamin Lash, dacă te hotărăști să-l încerci. Pe pagina producătorilor se vând 3 pachete diferite, cu 1 produs, 2 sau 3.

Într-adevăr, pachetul cu 3 seruri Revamin Lash este mai avantajos la preț, însă există riscul ca acest produs să nu funcționeze în cazul tău. Prin urmare, riști să cheltuiești banii inutil. Dacă însă cumperi un singur produs și ești mulțumit de el, poți să-ți mai comanzi câteva, după ce vezi rezultatele.

gene negre

Reacții adverse

Pe pagina producătorilor, nu se vorbește despre reacțiile adverse ale acestui produs, însă ar fi bine să citești cu atenție lista cu ingrediente și să te asiguri că nu ești alergică la niciunul dintre ele, înainte de a folosi serul.

Cum funcționează serul Revamin Lash?

Potrivit producătorilor, Revamin Lash eeste un ser pentru gene, obținut din ingrediente de înaltă calitate ce oferă rezultate remaracabile. Prin utilizarea regulată a serului, genele pot deveni mai lungi, mai dese, mai groase și mai puternice.

EleverLash este un alt ser ce promite să alungească genele – femeile care l-au încercat sunt foarte mulțumite de el și îl recomandă și altora.

Modul de funcționare al serului este descris pe site. Zincul și cafeina care se găsesc în compoziția serului stimulează foliculii piloși, contribuind astfel al cresterea rapidă a genelor. Alte două ingrediente importante din Revamin Lash, biotina și panthenolul, întăresc structura genelor și hrănesc firele, fâcundu-le mai rezistente.

De asemenea, datorită glicerinei și hialuronatului de sodiu, genele slabe devin mai puternice.

Revamin Lash – mod de utilizare

Mai întâi, îndepărtează machiajul, apoi aplică serul pe linia genelor. Folosește serul de două ori pe zi, dimineața și seara. Înainte de utilizare, agită bine recipientul.

gene minunate Revamin LashAcest produs nu este recomandat minorilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. De asemenea, acest produs nu ar trebui folosit nici de persoanele care sunt alergice la oricare dintre ingredientele sale.

Revamin Lash – ingrediente

Ingredientele acestui produs sunt prezentate pe site-ul producătorilor:

  • Biotină – îngroașă genele, le întărește și imbunătățește structura lor
  • Cafeină – reduce cearcănele, are proprietăți antioxidante și susține creșterea firelor noi
  • Zinc – întărește strutura genelor și accelerează creșterea lor
  • Arginina – reduce iritația, hidratează atât pielea cât și firele, întărește bariera lipidică
  • Panthenol – netezește firele, le hidratează puternic și reconstruiește structura lor
  • Glicerină – protejează genele împotriva factorilor externi, le hidratează și contribuie la regenerarea lor
  • Hialuronat de sodiu – întărește foliculii firelor, hidratează genele și îmbunătățește condiția acestora
  • Uree – hidratează pielea și genele în mod natural, întărește bariera lipidică

Revamin Lash – păreri

Am citit comentariile afișate pe site-ul oficial al producătorilor. Aici toate comentariile sunt pozitive, dar asta nu înseamnă că toate femeile care au folost acest produs au obținut rezultatele dorite. Așa cum spuneam și în rândurile de mai sus, rezultatele sunt individuale.

gene femeie frumoasaCitește și despre serul pentru gene Miralash – vezi cum se folosește și în cât timp apar rezultatele.

Este posibil însă ca cei care se ocupă de site-ul produsului, să șteargă sau să nu aprobe comentariile negative, sperând că astfel vor reuși să-i facă pe oameni să creadă că produsul pe care ei îl vând este benefic pentru toată lumea.

Cum cumpăr Revamin Lash? Cât costă?

Dacă vrei să cumperi acest produs, trebuie să accesezi pagina oficială Revamin Lash și să completezi formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon. Un operator call-center te va contacta în câteva minute, pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului.

Pachetul de bază, ce conține un singur ser Revamin Lash constă 219 Ron. La acest preț se mai adaugă și taxa de livrare. Plata se poate face fie prin transfer bancar, fie în numerar, la livrare. Mai multe detalii îți poate oferi operatorul call-center.

Lasă un comentariu