Vival Pro B – Sampon Pentru Caderea parului

Vival Pro B este samponul care lupta împotriva caderii excesive a parului și încearcă sa previna sau sa trateze căderea parului (alopecia) după cum este numita aceasta afectiune în termeni medicali. Caderea parului este absolut normala, dar, cand aceasta incepe sa apara intr-un ritm accelerat, exista premisele pentru niste urmari nu foarte placute.

Acesta ar trebui sa fie si momentul in care ar trebui sa intervii si sa aplici anumite produse pentru ingrijirea parului. Si cum nu este vorba despre niste sampoane obisnuite, pe piata exista si tratamente specializate.

Despre Vival Pro B

Vival Pro B este unul dintre acestea, un sampon specializat impotriva caderii exagerate a parului. Din cate il descriu producatorii, produsul pare sa fie un pic prea bun, dar, in orice reclama este nevoie si de cateva exagerari pentru a convinge clientii de utilitatea a ceea ce cumpara.

Citește parerile: „chiar stopează cădere parului??!

Vival Pro B
Vival Pro B se adreseaza in egala masura femeilor si barbatilor, dar asta nu mi se pare a fi o problema. In schimb, o problema poate sa fie faptul ca “trateaza” simptomul indiferent de cauza, ceea ce nu este chiar ok din punct de vedere medical.

Ingrediente Vival Pro B

La o privire mai atenta, iti vei da seama ca vorbim despre un complex de vitamine si cateva uleiuri naturale. Dintre acestea, pot fi amintite uleiul de porumb si cel de macese, care hidrateaza parul si au efecte antimatreata. Cat despre vitamine, samponul contine vitaminele A, B5, B8, E sau H. Acestea regenereaza firul de par si il intaresc, ceea ce este si normal sa se intample dupa un tratament cu sampon anticaderea parului.

Mod de utilizare

M-am uitat cu atentie la prezentare si nu am vazut nimic despre cat de des ar trebui folosit samponul. Insa acesta trebuie aplicat de doua ori la fiecare spalare. Producatorii spun ca volumul va creste in decursul a cateva zile si, intr-o luna de utilizare, parul va intra deja in faza de regenerare. Nu stiu daca este asa, dar ar fi grozav ca spusele lor sa fie si adevarate.

Vival Pro B
Efecte Vival Pro B

Cred ca aici este si principala problema, eficacitata pe hartie fiind pe putin spus exagerata. Vival Pro B, ca orice alt tratament, poate avea efect atunci cand parul incepe sa cada, dar nu cand esti deja chel.

Asadar, poate sa opreasca procesul de cadere usoara si sa duca la regenerarea parului, insa nu te va ajuta cu nimic daca tu deja ti-ai pierdut o buna parte din par si producatorii se lauda cu asta, lucru care nu este chiar ok. Asadar, daca vreti sa cumparati, nu aruncati cu banii atunci cand nu se mai poate face nimic.

Țineți cont ca dacă alopecia are drept cauze diferite afectiuni (eg. Psoriazis, Dermatita Seboreica etc) este necesar sa tratați aceste probleme, dacă doriți ca rezultatele obtinute cu Vival Pro B să fie permanente. Altfel, afectiunea „de la interior” va continua sa „strice” ceea ce Vival Pro B repara.

Nu am inteles exact daca, impreuna cu samponul, vei primi si balsamul si masca. Daca da, pretul incepe sa fie mai acceptabil, dar, chiar si asa, destul de mare. Si totul depinde de eficienta. Probabil ca Vival Pro B nu este atat de eficient pe cat se lauda, dar, daca ar face macar jumatate din ce spune, poate ca ar merita investitia.

Asa ca este important sa vedem persoane care chiar l-au incercat (nu testimoniale de la niste indivizi anonimi) pentru a putea stabili daca merita sau nu. Asadar, l-a folosit cineva si, daca da, care au fost efectele exacte?

1 Comment

Write a comment
  1. septembrie 26, 06:46 Profolan Pareri. Functioneaza? A Incercat Cineva?

    […] Efecte similare pare sa le aiba si samponul Vival PRO B pentru caderea si regenerarea parului. […]

    Reply this comment

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *