EleverLash – ser pentru îngrijirea, hrănirea și regenerarea genelor

EleverLash este un ser creat pentru a stimula rădăcinile genelor. Odată aplicat pe pleoape, nutrienții din ser pătrund în foliculii de păr, creând un efect aproape instantaneu, afirmă producătorii. Tot de la ei aflăm că serul poate fi folosit și de persoanele care au gene false, deoarece, nu dezlipește adezivul.

Genele lungi și curbate fac ca ochii să pară mai atractivi. De aceea, femeile folosesc rimel de fiecare dată când se machiază, dând mai mult volum genelor și scoțându-le în evidență. Genele însă, nu au doar rolul de a îmbunătăți aspectul estetic, ci și de a proteja ochii de corpurile străine.

Dacă nu am avea gene, particulele din aer precum praful sau nisipul ar pătrunde în ochi afectându-ne vederea. De asemenea, genele au și rolul de a ține umezeala la distanță.

Așa cum se întâmplă și cu firele de păr din cap, genele cad din când în când și se regenerează. Putem avea grijă de genele noastre folosind diferite produse, precum EleverLash. Cei care l-au creat susțin că este foarte eficient deoarece ajută la alungirea și îngroșarea genelor.

Mai multe detalii, vei găsi în rândurile de mai jos. Toate informațiile ce descriu acest produs sunt preluate de pe site-ul oficial al producătorilor.

Despre EleverLash

EleverLash este un produs ce ajută la întărirea și îngroșarea genelor. Folosit timp de câteva secunde pe zi, poate oferi rezultate vizibile în doar 2 săptămâni, susțin ce care l-au creat. Tot ei afirmă și că EleverLash face ca genele să devină mai lungi, mai puternice și mai închise la culoare.

Citește și despre rimeul Magic Mascara – alungește genele, le conferă mai mult volum și accelerează creșterea lor.

Folosit și după obținerea rezultatelor dorite, EleverLash ar putea menține efectul de gene false, păstrând în același timp aspectul natural și sănătos al genelor. Odată ce genele devin mai lungi și mai închise la culoare, ochiul este mai bine incadrat, iar frumusețea naturală este accentuată.

femeie frumoasaPotrivit informațiilor afișate pe site-ul oficial, eficiența acestui produs este dovedită clinic. Din păcate nu ni se oferă prea multe detalii despre testele făcute pe acest produs. Avem nevoie de mai multe dovezi, pentru a lua în considerare această afirmație prezentată pe site.

Am încercat să caut detalii despre testarea acestui produs și pe alte pagini de internet, dar nu am găsit nimic. Doar pe pagina oficială a producătorilor, se menționează că EleverLash a fost testat clinic și s-a dovedit a fi eficient.

Ce efecte are EleverLash – produce reacții secundare?

Pe site-ul oficial EleverLash sunt prezentate efectele acestui produs. Așa cum spuneam și în rândurile de mai sus, folosit timp de 2 săptămâni, EleverLash face ca genele să devină mai lungi, mai puternice și mai dese. Un tratament complet va face ca efectul de gene false să se mențină.

Eyelash Curler este un ondulator de gene electric creat pentru femeile ce își doresc gene curbate și lungi – vezi cât costă și de unde poate fi cumpărat.

Datorită componentelor prezente în serul EleverLash, genele ar trebui să devină mai întunecate, iar incadrarea ochilor să fie mai intensă, chiar dacă rimelul nu va fi utilizat. De asemenea, acest ser poate fi utilizat chiar și de persoanele care au gene false aplicate, deoarece nu afectează calitatea adezivului.

geneReacțiile secundare sau efectele adverse ale acestui produs nu sunt prezentate pe site, dar cu toate acestea, este foarte important să citești cu atenție lista cu ingredientele serului și să te asiguri că nu ești alergică la niciunul dintre ele.

Ce ingrediente conține EleverLash?

Producătorii afirmă că au folosit la crearea serului EleverLash doar componente sigure pentru ochi și zona din jurul lor.

Pe site-ul oficial este afișată și lista cu ingrediente: apă, propilen glicol, glicerină, panthenol, biotinyol tripeptide-1, bimetoprost, alantoină, PEG-8, tocoferol, palmitric ascorbic, acid ascorbic, acid citric, acrilați, phenoxyethanol, etyhlhexyglycerin, DMDM Hydantoin, Trietilamină, EDTA Disodic.

Dacă vrei să afli mai multe despre compoziția acestui produs, cere detalii operatorului call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii. Dacă mai ai și alte întrebări legate de produs nu ezita să i le adresezi acestuia. Cu cât știi mai multe, cu atât îți este mai ușor să te decizi dacă să cumperi sau nu serul.

Cum funcționează EleverLash?

Pe site-ul oficial este prezentat și modul de funcționare al serului EleverLash. Se pare că prin aplicarea serului pe pleoape, nutrienții pătrund în bulbii foliculului de păr. Astfel serul întărește, hrănește și regenerează genele și, în plus, stimulează creșterea firelor noi.

Prin urmare, genele cresc mai repede, devin mai puternice și mai lungi. De asemenea, EleverLash îngrijește și pielea pleoapelor. Efectul apare destul de repede, afirmă producătorii.

EleverLash femeie frumoasa

Cum se folosește EleverLash?

Mai intâi demachiază-te și usucă-ți zona din jurul ochilor. Folosește apoi pensula pentru a aplica puțin ser pe pleoapa superioară. Așteapă să se absoarbă serul în piele. Repetă procedura zilnic.

După ce atingi efectul dorit, nu trebuie să mai folosești serul zilnic, ci de 2 ori pe săptămână pentru a menține efectul. Înainte de utilizare, citește informațiile de pe ambalaj.

Acest produs nu este recomandat femeilor gravide și celor care alăptează. De asemenea, nu trebuie folosit nici de persoanele care sunt alergice la oricare dintre ingredientele sale.

Păreri despre EleverLash

Tot pe pagina producătorilor sunt afișate și o parte dintre comentariile celor care au utilizat acest produs. De fapt, sunt afișate doar comentariile pozitive. Mi se pare ciudat că nu există niciun comentariu negativ. Mi-e greu să cred că nicio persoană nu a fost nemuțumită de acest produs.

De aceea, tind să cred că cei care se ocupă de site fie șterg comentariile negative, fie pur și simplu nu le aprobă. Știm cu toții că rezultatele diferă de la o persoană la alta, în funcție de mai mulți factori. Nu putem ști dacă un produs este bun pentru noi, până nu îl încercăm.

Cum comand EleverLash? Cât costă?

Acest produs poate fi comandat doar de pe site-ul oficial EleverLash, deoarece nu se găsește în magazine. Dacă vrei să intri în posesia lui, accesează pagina EleverLash și completează formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon.

În câteva minute vei fi contactat de un operator call-center pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului. Prețul diferă în funcție de pachetul ales. Un ser costă 159 Ron, iar un pachet cu 4 seruri EleverLash costă 395 Ron.

Deși pare mai avantajos la preț pachetul mai mare, îți recomand să-l comanzi, mai întâi pe cel cu un singur ser. Dacă se dovedește a fi eficient, atunci poți să-ți comanzi mai multe seruri.

Lasă un comentariu