Magic Mascara – rimel pentru gene lungi și frumoase

Magic Mascara este un rimel cu ser, destinat femeilor care își doresc gene frumoase și perfecte. Cei care l-au creat susțin că poate accelera creșterea genelor și, de asemenea, le poate oferi un volum uimitor. Datorită substanțelor adăugate în compziția rimelului, ruperea și căderea genelor ar putea fi prevenite.

Toate femeile își doresc gene lungi și voluminoase, motiv pentru care folosesc rimel de fiecare dată când se machiază. Machiajul ar fi incomplet dacă genele nu ar fi date cu rimel. Acest produs atât de important, din trusa cu produse cosmetice, poate face ca genele să pară mai mari, scoțând ochii în evidență.

Vezi ce spun fetele despre rimelul Magic Mascara

Desigur, pentru ca efectul să fie uimitor, rimelul trebuie să fie de calitate. Dacă vei merge într-un magazin de cosmetice, vei vedea că există mai multe tipuri de rimel, cu tot felul de perii, menite să ofere volum, să alungească sau să ofere o culoare intensă genelor.

Femeile care vor să folosească un produs nou ar putea încerca rimelul Magic Mascara. În rândurile următoare voi oferi mai multe detalii despre acest produs. Toate informațiile sunt preluate de pe site-ul oficial al producătorilor.

Ce este Magic Mascara?

Magic Mascara este un nou rimel creat pentru a oferi o culoare intensă genelor și a preveni ruperea lor. Producătorii susțin că rimelul acesta poate accelera creșterea genelor, oferindu-le totodată un volum uimitor.

Vezi ingredientele rimelului Magic Mascara aici

Magic Mascara conține și un ser care ajută la restaurarea genelor deteriorate în urma procedurilor cosmetice, precum extensiile de gene. De pe site-ul oficial aflăm că acest rimel oferă atât de mult volum genelor, încât se poate obține efectul de gene false.

genePentru a profita de beneficiile acestui rimel, trebuie să-l aplici de la rădăcini până la vârfuri și să-l lași să se usuce. Desigur, dacă consideri că este necesar poți să mai aplici un strat, astfel încât să obții efectul dorit.

Deși pe site-ul oficial al producătorilor sunt prezentate multe detalii despre produs, nu este afișat niciun număr de telefon sau o adresă de mail, la care să poată fi contactați cei care se ocupă de vânzarea produsului.

Dacă ești o femeie căreia îi place să fie mereu aranjată și coafată ai putea fi interesată de In Styler 3in1 – aparat pentru îndreptat și ondulat părul.

De aceea, le recomand persoanelor ce comandă acest rimel, să ceară operatorului call-center un număr de telefon valid la care să poată suna în cazul în care vor să facă returul produsului, dacă acesta are vreun defect sau pur și simplu nu este pe placul lor.

Beneficiile rimelului Magic Mascara

Folosind rimelul Magic Mascara vei putea avea gene perfecte, afirmă producătorii. Datorită substanțelor din compoziția sa, acest rimel întărește genele și previne rupederea și căderea lor. Asta înseamnă că atunci când te vei demachia nu vei mai vedea gene pe dischetele demachiante.

Desigur, s-ar putea să fie necesar să folosești mult timp acest rimel cu ser, pentru a obține aceste rezultate. Totuși pe site scrie că dupa doar 3 săptămâni de folosire a rimelului, densitatea genelor crește, iar rădăcinile adormite sunt activate.

Dacă până acum ai folosit extensii de gene sau gene false, ai putea să încerci Magic Mascara. Poate se va dovedi a fi eficient și astfel nu vei mai fi nevoită să mergi periodic la salon pentru extensii de gene.

Îți recomand să citești și despre balsamul Elever Brow – hrănește sprâncelele și le indesește.

Astfel, vei reuși să economisești bani și vei avea și gene mai sănătoase, deoarece producătorii susțin că Magic Mascara este capabil chiar să restaureze genele deteriorate în urma procedurilor cosmetice dăunătoare.

rimelTot de la ei aflăm și că efectul se păstrează mult timp, deoarece Magic Mascara folosește o formulă specială ce acționează asupră rădăcinilor genelor.

Acest rimel poate fi comandat doar de pe site-ul producătorilor, la prețul de 189 Ron. Dacă vei intra pe site, vei vedea că, de fapt, acesta este prețul redus, valabil doar pentru scurt timp. Odată ce oferta expiră, prețul crește la 378 Ron, potrivit informațiilor afișate pe site.

Am vrut să verific cât este de reală această ofertă, așa că am intrat de mai multe ori pe site, în zile diferite. Astfel, am obsercat că prețul rămâne același, 189 Ron, chiar dacă teoretic oferta expiră.

Așadar, nu te lăsa păcălită de această așa-zisă promoție, și nu te grăbi să plasezi o comandă pe site. Poți oricând să comanzi produsul la prețul de 189 Ron.

Ce ingrediente conține Magic Mascara?

Din păcate pe site-ul producătorilor nu este afișată lista cu ingredientele produsului. Pentru a afla din este este compus acest rimel, cere informații operatorului call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii.

Citește despre Evelan – este o cremă cu acid hialuronic ce estompează ridurile și previne apariția semnelor îmbătrânirii pielii.

Dacă mai ai și alte întrebări, nu ezita să i le adresezi acestuia. Cu cât știi mai multe despre produs, cu atât îți este mai ușor să te decizi dacă să-l cumperi sau nu.

Cum se folosește Magic Mascara?

Magic Mascara rimel pentru geneAplică rimelul pe gene, de la rădăcini până la varfuri, apoi lasă-l să se usuce. Dacă este necesar, mai aplică un strat de rimel.

Înainte de a utiliza acest produs, citește cu atenție lista cu ingrediente și instrucțiunile de pe ambalaj. Asigura-te că nu ești alergic la niciunul dintre componentele produsului.

Păreri despre Magic Mascara

Deoarece Magic Mascara este un produs nou, nu prea există păreri despre el pe internet. De fapt, doar pe site-ul producătorilor, sunt afișate câteva comentarii ale unor utilizatori care susțin că au încercat acest produs.

Mi se pare ciudat totuși că toate comentariile de pe site sunt pozitive și toată lumea laudă și recomandă produsul. Nu există niciun comentariu negativ. Totuși, mi-e greu să cred că efectiv toate femeile care au încercat acest rimel au fost încantate de el.

mascaraS-ar putea ca persoanele care se ocupă de site să șteargă comentariile negative sau pur și simplu să nu le afișeze deloc. Mulți folosesc această strategie pentru a-i face pe clienți să creadă că produsul pe care ei îl vând este bun pentru toată lumea.

De unde pot comanda Magic Mascara? Cât costă?

Acest rimel poate fi comandat doar de pe site-ul oficial al producătorilor. Dacă vrei să intri în posesia lui, trebuie să acceesezi pagina oficială Magic Mascara și să completezi formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon.

Intra pe pagina oficiala Magic Mascara aici

În doar câteva minute te va contacta un operator call-cente pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului. Așa cum spuneam și mai sus, rimelul costă 189 Ron.

Livrarea se face prin curier, deci cel mai probabil, trebuie să plătești și o taxă de livrare. Plata se face la primirea coletului. Mai multe informații îți va oferi operatorul call-center care te va suna după completarea și trimiterea formularului de comandă.

Lasă un comentariu