Rhino Correct – pentru un nas drept si frumos

Rhino Correct este genul ăla de produs care ma face sa cred ca foarte multe persoane nu gândesc deloc. Se lasa influentati de nevoile, dorintele și fricile personale și cred chestii care sunt destul de puțin probabil să se întâmple.

Cum este inlocuirea rinoplastiei cu „clestele” Rhino Correct. Am citit vreo 5 articole despre Rhino Correct, câteva articole de specialitate în care niște medici (medici ORL reali) discutau despre dispozitivele de genul acesta și … sute de comentarii de la persoane care ori au încercat, ori planuesc sa încerce Rhino Correct în viitorul apropiat.

Vezi aici ce efecte poate avea Rhino Correct

În continuare, mi-am propus să-mi exprim punctul de vedere despre acest Rhino Correct, care mie personal mi se pare o chestie foarte interesantă. Din punct de veder al marketingului, nu medical 🙂

Pentru ce este Rhino Correct și cum poate ajuta?

Conform siteului oficial al produsului, Rhino Correct este o alternativa la rinoplastie (dacă nu știți ce este rinoplastia, va las la sfârșitul articolului un video). Aparatul consta într-un clipper din silicon (cred) care se muleaza pe forma nasului și ii corecteaza anumite defecte.

Vezi cat costa Rhino Correct (originalul)

Pe siteul oficial se spune ca Rhino Correct ar avea urmatoarele efecte:

  • Ridica vârful nasului
  • Ingusteaza nasul atunci când narile sunt prea mari.
  • Reduce lungimea nasului (prin ridicarea varfului acestuia)
  • Netezeste colturile nasului
  • Reface simetria

Info: toate aceste efecte le-am preluat de pe siteul oficial Rhino Correct. Specific acest lucru, sa nu ma banuiti ca am folosit cine știe ce substante interzise și m-am apucat apoi de scris pe blog.

Ce mi se pare în neregula la Rhino Correct?

Well, pentru început, primul lucru care ma face sa nu am deloc încredere în acest produs este faptul ca din punctul meu de vedere (nefiind medic ORL și neavand cunoștințe foarte avansate în acest domeniu) oricare dintre efectele de mai sus necesita rinoplastie.

rhino-correct

Dacă luam nasul prea mare, well, cât l-am ridica în sus sau am trage de el în jos, tot mare rămâne. Singura varianta este sa avem un chirurg cu experiența care sa taie o bucățică din el și apoi să-l coase la loc.

Dacă luam narile umflate, problema este la fel. Este vorba despre niște carne acolo. Niște carne care nu are cum să fie ascunsă. Practic, trebuie modelata cu bisturiul pentru a capata forma și aspectul dorit.

Cumpara Rhino Correct din magazinul oficial

Din aceste motive, mi se pare destul de greu a se obtine rezultate cu Rhino Correct.

Sa nu ma arunc cu afirmații fără sa fi testat măcar produsul, folosindu-ma numai de logica, haideți sa spunem ca ar exista o șansa totuși ca Rhino Correct sa funcționeze. Acest lucru s-ar întâmpla dacă afectiunea pentru care este recomandat ar fi într-un stadiu precoce.

Problema este, ca sunt 99.9% sigură, ca cine are foarte puțin nasul lăsat în jos, nu ii pasa de acest lucru. Soluții precum Rhino Correct, rinoplastia sau poate alte dispozitive de acest gen (nu am căutat, dar sigur mai exista) vor fi cautate mai mult de către presoanele la care problema este serioasa.

Ce este de făcut?

Eu nu vreau sa va descurajez. Dacă vreți sa încercați Rhino Correct, faceți-o pe banii și timpul vostru. Un kit din asta costa în jur de 150 de lei cred. Nu e un capăt de lume, însă eu personal consider ca ar fi o investitie mai inteligenta o vizita la ORL, la un medic bun, care sa va recomande o soluție reala.

Nota: am văzut ca sunt persoane care vor sa foloseasaca Rhino Correct pentru deviatia de sept nazal. Cel mai probabil datorită fricii de operația în sine. Well, se pune exact aceeași problema. Cum naiba poate Rhino Correct corecta septul, când singura metoda pare să fie sectionarea sa.

rhino correct din diferite pozitii

Mergeți la medicul ORL, explicati-i care este problema și cereți-i sa va recomande o soluție. Din punctul meu de vedere, rinoplastia este singura soluție pentru cele mai multe afectiuni. Este însă, din păcate, o procedura destul de costisitoare, care nici din câte am impresia nu este decontata de casa de sănătate, fiind o operație de natura cosmetica (în alte tari știu sigur ca așa este).

Pareri despre Rhino Correct:

Dacă ați cumpărat Rhino Correct, vă rog scrieți în comentarii câteva pareri despre acesta. Parerile nu sunt pentru mine. Eu deja mi-am format o impresie despre Rhino Correct. Parerile sunt pentru cei care vor sa folosească de acum înainte acest kit și din diverse motive nu au citit sau nu au vrut sa creadă ce am scris eu mai sus.

Așadar, chiar dacă aveți de spus lucruri bune sau rele, așteptam cu interes comentariile și parerile voastre.

De unde cumpar Rhino Correct?

Rhino Correct, acest dispozitiv pentru indreptarea formei nasului, este disponibil numai online – il gasiti numai in magazinul oficial si este indicat sa-l cumparati de acolo pentru a va asigura ca o sa cumparati un produs original si nu unul contrafacut.

Nu il veti gasi in farmacii sau in alte magazine fizice dar comanda pe siteul oficial se face foarte simplu – trebuie doar sa completati un formular de comanda cu numele dvs si numarul de telefon iar un operator call center o sa va sune pentru confirmare, detalii legate de retur dar puteti intreba si despre modul de folosire sau contraindicatiile de folosire.

Plata coletului se face ramburs si nu vi se cer datele cardului pentru comanda online. La costul produsului se mai adauga si taxa de transport care variaza in functie de modalitatea de transport aleasa. Puteti opta pentru livrarea coletului prin Posta sau prin curier rapid.

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *