BeOxygen – măsoară pulsul și nivelul oxigenului din sânge

BeOxygen este un dispozitiv creat pentru a măsura nivelul de oxigen din sânge. Potrivit producătorilor, BeOxygen poate arăta nivelul oxigenului cu o precizie de 99.8%. De asemenea, acest dispozitiv arată și pulsul.

În mod normal, fiecare individ ar trebui să aibă un nivel de oxigen în sânge de 95-100%. Dacă valorile scad sub 90%, inima și creierul sunt suprasolicitate. Simptomele unui nivel scăzut de oxigen în sânge sunt ușor de depistat. Acestea includ dureri de cap și stări de amețeală și confuzie.

Dacă nivelul de oxigen scade sub 90% este nevoie de oxigen suplimentar. Nivelul de oxigen din sânge poate fi măsurat cu anumite dispozitive. Acestea pot fi utiizate ori de câte ori este nevoie.

Este foarte important să verificăm nivelul oxigenului, pentru că acesta dictează modul în care funcționează organismul. Dacă nivelul este scăzut, atunci corpul nu va funcționa la capacitate maximă.

BeOxygen este unul dintre multele dispozitive ce măsoară nivelul de oxigen din sânge. Despre acest dispozitiv vom vorbi în rândurile ce urmează. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre el, continuă să citești. Toate informațiile sunt preluate de pe site-ul oficial al producătorilor.

Ce este BeOxygen?

BeOxygen este un produs ce măsoără pulsul și nivelul de oxigen din sânge. Arată nivelul oxigenului cu o precizie de 99.8% afirmă producătorii.

Este foarte important să ne verificăm nivelul de oxigen din sânge pentru ca astfel am putea preveni multe boli grave. Așa cum spuneam și la începutul articolului, atunci când nivelul de oxigen scade sub 90%, atât inima, cât și creierul sunt suprasolicitate, iar corpul nu mai funcționează corect.

Capsulele Cell Power promit să aibă grijă de sănătatea inimii tale. Vezi ce efecte are și cum se administrează.

Potrivit informațiilor afișate pe site-ul oficial BeOxygen, acest dispozitiv este potrivit chiar și pentru persoanele care practică sporturi extreme, deoarece le permite acestora să-și controleze parametrii vitali.

sporturi extremeDeoarece afișajul acestui dispozitiv este colorat și luminos, citirea cifrelor este foarte ușoară. Cu ajutorul lui se poate măsura nivelul de oxigen și ritmul cardiac. Având o dimensiune compactă, încape în orice geantă sau chiar într-un buzunar.

Dacă îți dorești să utilizezi acest produs, îți recomand ca, mai întâi, să discuți cu un medic. Cere părerea acestuia despre BeOxygen. Dacă el consideră că acest produs arată cu precizie datele despre puls și oxigen atunci  îl poți utiliza.

Nu te grăbi să comanzi produsul de frică să nu pierzi oferta afișată pe site. Chiar dacă pe site scrie că promoția se încheie în câteva ore, prețul nu se schimbă. Am verificat deja asta, accesând site-ul în zile diferite. Astfel, am constatat că, deși oferta, teoretic, trebuia să expire, prețul rămânea același.

Probabil cei care vând acest produs, folosesc acestă strategie pentru a-i determina pe oameni să plaseze cât mai repede comanda pe site.

Este eficient BeOxygen?

BeOxygen poate indica nivelul de oxigen din sânge cu o precizite de 99.8%, după cum susțin producătorii. Pe lângă faptul că masoară nivelul oxigenului, acest dispozitiv afișează și pulsul. BeOxygen poate fi folosit la domiciliu, deoarece instrucțiunile sunt foarte clare și ușoare.

Chiar dacă mă repet, vreau să-ți reamintesc să discuți cu medicul înainte de a folosi acest produs și de a lua în calcul datele pe care le afișează.

BeOxygen are un afișat luminos, colorat, permițându-le oamenilor să citească mult mai ușor informațiile furnizate. Deși pe site se precizează că orice consumator are dreptul să renunțe la produsul achiziționat în termen de 10 zile de la primire, nu știu dacă a existat vreo persoană care să fi făcut acest lucru și să-și fi primit banii înapoi.

barbatiDe aceea, îți recomand ca atunci când te contactează operatorul call-center pentru confirmarea comenzii (dacă plasezi comanda pe site) să-i ceri acestuia mai multe detalii despre returul produsului și despre pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a te asigura că primești banii înapoi, în cazul în care nu ești mulțumim de dispozitivul primit.

De asemenea, dacă mai ai și alte întrebări, nu ezita să i le adresezi acestuia. Cu cât știi mai multe, cu atât îți este mai ușor să te decizi dacă să cumperi sau nu dispozitivul.

Caracateristici:

  • Afișaj OLED colorat
  • Indicator încărcare baterie
  • Temperatură de funcționare recomadată – 10-40 grade C
  • 1 buton de control
  • Greutate – 29 grame
  • Dimensiuni – 65×35 mm

BeOxygen – mod de utilizare

Pornește dispozitivul și așteaptă câteva secunde. În acest dimp, BeOxygen va face un autotest și te va anunța când l-a finalizat. Fixează dispozitivul pe deget, dar ai grijă să nu apese prea tare.

BeOxygen utilizareÎn 5-15 secunde, dispozitivul va afișa date despre ritmul cardiac și nivelul oxigenului din sânge. Amintește-ți că nivelul normal de oxigen în sânge este curpins între 95-100%.

Dacă cifrele sunt sub 90% s-ar putea să ai nevoie de ajutorul medicului. Înainte de utilizare, citește cu atenție instrucțiunile.

Păreri despre BeOxygen

Am vrut să văd ce părere au oamenii despre BeOxygen, dar doar pe site-ul oficial al producătorilor am găsit câteva comentarii. Toate comentariile afișate pe site sunt pozitive – asta înseamnă că toți cei care l-au încercat au fost mulțumiți de el?

Nu putem ști acest lucru. Este posibil ca cei care se ocupă de site să șteargă comentariile negative sau să nu le aprobe. Mulți dintre cei care vând produse online folosesc această strategie pentru a-i face pe oameni să creadă că produsul pe care ei îl vând este pe placul tuturor.

Nu putem ști însă dacă un produs este sau nu potrivit pentru noi, pănă nu-l încercăm. Așadar nu trebuie să ținem întotdeauna cont de comentariile pe care le citim pe internet.

Cum comand BeOxygen? Ce preț are?

Acest produs se vinde doar pe internet, mai exact, pe site-ul oficial al producătorilor. Dacă vrei să intri în posesia lui, accesează pagina BeOxygen și completează formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon.

În doar câteva minute vei fi contactat de un operator call-center pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului. BeOxygen costă 219 Ron. Probabil la acest preț se mai adaugă și taxa de livrare.

Mai multe detalii îți poate oferi operatorul call-center care te va contacta după trimiterea formularului de comandă. Dacă mai ai și alte întrebări despre produs, nu ezita să i le adresezi acestuia.

Lasă un comentariu