Detoxic – De ce Nu Se Găsește în Farmacie?

Haideți sa vorbim despre un subiect oarecum delicat. De ce suplimente precum Detoxic nu se găsesc în farmacii, ci se găsesc doar la comanda online de pe siteurilor unor nenici care îl importa în Romania? Uneori sunt chiar producatorii, care au sedii prin cine știe ce paradisuri fiscale însă livrează în toată Europa.

Citește ce spun doctorii despre Detoxic

Astăzi voi încerca sa va explic pe scurt de ce Detoxic nu se găsește în farmacii în Romania. Haideți sa vedem întelegem înainte ce este acest Detoxic și pentru ce este el indicat dar mai inainte de toate, sa intelegeti de ce in foarte multe cazuri este necesar sa intrebati un medic inainte de a folosi Detoxic sau alte suplimente similare cu acesta, chiar daca producatorii, cei care le vand sau cei care le-au testat afirma ca sunt foarte bune si eficiente.

Informații despre Detoxic:

detoxic picaturi Detoxic este un supliment alimentar (supliment, nu medicament) pe care producatorii îl recomanda în tratamentul viermilor și parazitilor. Dacă va uitați pe pagina oficiala din Romania (click aici pentru link) veți vedea laude peste laude și exemple peste exemple.

Din punctul meu de vedere, toată prezentarea Detoxic este de mantuiala. Va spun acest lucru din doua motive:

 1. unu la mana, parazitii pentru care este destinat Detoxic, netratati corespunzător pot avea efecte foarte dar foarte distructive asupra organismului. Va arat îndată niște exemple.
 2. doi la mana, lipsesc foarte multe informații cu adevărat importante. Pe lângă textele alea care zici ca sunt scrise de studenți plictisiti ce fac content writing part-time, niște informații complete și oficiale ar fi fost foarte utile. Fie ele și în limba engleza.

De asemenea, Detoxic nu are făcut public un prospect oficial. Căutați orice medicament doriți pe Google însotit de cuvântul prospect (Paracetamol Prospect, Eritromicina Prospect etc). Veți găsi fără nici o problemă prospectul lor în format digital. Detoxic sunt mai cu motz 🙂

comanda detoxic supliment

Ce efecte pot avea parazitii intestinali?

Principalele efecte și simptome pe care parazitii intestinali le au sunt urmatoarele:

 • Dureri abdominale – cauzele pot fi multiple, însă parazitii intestinali sunt una dintre princiaplele cauze care provoaca dureri abdominale care persista.
 • Diaree – este iarăși un efect al parazitilor, însă la fel, este un simptom foarte comun, întâlnit în cazul mai multor afectiuni. În general, dacă diareea persista mai mult de 3 zile, trebuie sa va puneți semne de întrebare.
 • Voma frecventa și oboseala cronica
 • Scaderea în greutatea

vezi aici unde poti gasi Detoxic

Acestea ar fi principalele efecte ale apritiei parazitilor intestinali conform umm.edu. Totuși, toate sunt foarte comune și în cazul altor afectiuni, așadar, una dintre cele mai bune metode de a „diagnostica” este prin a urmări urmatoarele 2 lucruri:

 • Mancarimi și iritatii în zona anala și vulvara. Este unul dintre primele semne ca s-ar putea sa aveți viermi.
 • Observati viermi în scaun, la fel, este una dintre metodele principale de a depista existența unor chiriasi nepoftiti în organismul vostru.

Nota: a se lua în considerare ca vorbim doar despre parazitii intestinali. Detoxic, conform informațiilor producatorilor, pare să fie un supliment „universal”, la modul ca ei spun ca este bun pentru mai multe tipuri de paraziți.

Bun, am deviat puțin subiectul initial care era:

„De ce Detoxic nu apare în farmacie?”

Detoxic nu este un tratament/supliment romanesc. În Romania se vinde prin intermediul Internetului, iar producătorul este, pentru mine cel puțin, necunoscut.

Din câte văd, la prima vedere, cei de la Detoxic nu dau 2 bani pe legislatia romaneasca. Nu este link către ANPC pe site, nu sunt precizate detalii cu privire la retur, nu sunt precizate detalii despre firma etc. Toate aceste lucruri, sunt importante dpdv legislativ. De exemplu, eu dacă acum îmi fac o firma, încep sa vând chestii pe net și nu respect acele lucruri, îmi pun ăștia amenzi de nu ma văd.

De asemenea, pentru ca un supliment sa poată fi vândut în farmacii sau în magazinele naturiste, el trebuie sa treacă prin fata unei comisii și sa aibă anumite chestii puse la punct. Fără doar și poate, dacă Detoxic se prezinta în fata unei comisii cu informațiile pe care le-a prezentat pe site, vor fi trimiși acasă.

Va fi Detoxic disponibil în farmacii?

Eu personal nu cred. În ultimul an am scris despre mai multe produse de acest gen, care se vindeau numai pe Internet. Le-am studiat și urmărit cu atenție.

Nu am auzit ca vreounul din ele sa fi făcut demersurile necesare sa poată fi primit și vândut în farmacii și magazinele naturiste. Nu știu de ce, nu știu dacă este din cauza taxelor, din cauza nepasarii producatorilor, din cauza compozitiei lor etc.

Dacă la un moment dat Detoxic o să apara în vreo farmacie din Romania, voi reveni cu un update și voi specifica acest lucru .Daca aflati înaintea mea, ma bazez pe voi ca ma anunțați.

De ce apar parazitii intestinali?

Ca tot am vorbit despre Detoxic ca un posibil tratament pentru paraziți, haideți sa vedem și de ce apar aceștia:

 1. Igiena precara – mai precis, atunci când mâncați fără sa va spalati pe mâini. Este una dintre cele mai frecvente scenarii de infestare cu paraziți.
 2. Consum de apa și mâncare din surse dubioase. De asemenea, consumul de peste poate fi o sursa de infestare cu paraziți. În special consumul de peste viu (sper sa nu par foarte dubioasa, însă mie personal îmi place foarte mult sa mănânc câte o bucata de peste viu atunci când îl prepar)
 3. Molipsirea – parazitii intestinali se răspândesc foarte repede. De aceea, în mod normal, dacă un membru al familiei se infesteaza cu paraziți, toți cei din casa ar trebui sa facă tratament sau investigatiile necesare.
Sfatul meu cu privire la tratamentul cu Detoxic:

Eu personal sunt genul de persoana careia ii place ca atunci când face un tratament, pe cât se poate, să-l facă „la sigur” cum se spune. Detoxic, mie personal nu îmi da nici o senzație de siguranța din mai multe motive.

Nu spun ca nu l-aș folosi, ba din contra, fiind un supliment naturist, ar fi primul pe lista mea de opțiuni INSA dacă îmi spune medicul ca este ok pentru parazitii de care sufar.

De exemplu exista nematode sau viremi intestinali, oxuri, cestode și multe alte tipuri. Cred, ca fiecare dintre ei, sau cel puțin o parte, reacționează la tratamente diferite. Sa folosești Detoxic, orbeste, fără sa știi dacă este și eficient pentru tipul respectiv de paraziți, nu mi se pare o idee buna.

De asemenea, am văzut ca multe mamici vor sa folosească Detoxic sau Fitobalt pentru copiii lor. Nu spun sa nu o faceți, însă cred cu tarie ca ar fi o idee foarte buna sa cereți sfatul medicului de familie (dacă nu al unui specialist) înainte.

2 Comments

Write a comment
 1. Valentina
  ianuarie 08, 17:45 Valentina

  Buna ziua. Vreau sa stiu daca Detoxic este eficient pentru librici. Multumes anticipat.

  De asmenea, despre efectele secundare ce imi puteti spune? Are? Se gaseste in farmacii?

  Reply this comment
 2. Adrian
  martie 28, 11:53 Adrian

  „Secret” – Bea 1 L de borsh dimineata si seara in pahar de zeama de la muraturi/castraveti si 100% sanse sa scapati de orice parazit din corp. Bingo! Ai salvat cei 150 lei 🙂

  Reply this comment

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *