Flexio – cremă pentru ameliorarea durerilor articulare

Flexio este o cremă pentru articulații, creată pentru a reduce inflamația și durerea. Potrivit producătorului, crema conține condrocite organice. Condrocitele sunt elemente importante ale cartilajului, fără de care, articulația se degradează.

Articulațiile creează conexiunile dintre oase și ne ajută să ne mișcăm. În momentul în care o boală sau un traumatism afectează o articulație, poate apărrea o durere intensă. Chiar și miscarea ar putea fi afectată.

Vezi cand apar efectele cremei Flexio – pareri

Artrita și osteroartita sunt doar două dintre bolile ce pot provoca dureri articulare, însă lista este mult mai lungă. Din păcate, din ce în ce mai mulți tineri ajung la medic cu dureri articulare.

Cea mai întâlnită durere, este cea de genunchi, însă mulți se plâng și de dureri de șold, gleznă, umeri. Durerile articulare apar din ce în ce mai des, pe măsură ce îmbătrânim.

Dacă acestea nu dispar în câteva zile, sau chiar devin din ce în ce mai intense, ar trebui să mergem la medic, pentru a afla care este cauza lor și a primi un tratament eficient.

De curând a apărut și crema Flexio ce promite să reducă inflamațiile și durerile articulare. În rândurile de mai jos îți voi oferi mai multe detalii despre acest produs.

Țin să precizez, încă de la început, că informațiile sunt preluate de pe site-ul oficial al producătorilor.

Ce este Flexio?

Flexio – cremă pentru articulații dureroase. Acest produs este destinat persoanelor ce nu pot să-și îndoaie genunchii, au picioarele umflate, au dureri de spate sau se deplasează greu din cauza durerilor articulare.

durere de spatePotrivit producătorilor, crema acționează pentru a elimina simptomele și cauza bolii, restabilind totodată articulația. Totuși nu trebuie să ne așteptăm la rezultate spectaculoase.

Este imposibil ca Flexio, o cremă ce se vinde doar pe internet, să poată vindeca o boală sau să elimine complet simptomele acesteia. Cel mult, va reuși să amelioreze simptomele.

Vezi care este durata tratamentului cu gelul Flexio

Înainte de a folosi Flexio, sau orice alt produs destinat vindecarii unei boli, îți recomand să mergi la medic și să ceri parerea acestuia despre produsul respectiv.

Medicul îți poate spune dacă produsul pe care tu vrei să-l folosești, te poate ajuta în vreun fel sau dacă, mai rău, îți poate afecta starea de sănătate.

Are crema Flexio efecte secundare?

Pe site-ul oficial nu sunt prezentate efectele secundare sau reacțiile adverse ale produsului, însă, așa cum spuneam mai sus, este recomandat sa vorbești cu medicul înainte de a-l folosi.

De asemenea, este important să citești cu atenție lista cu ingredientele produsului și să te asiguri că nu ești alergic la vreun component al acestuia.

Ce efecte are Flexio?

Potrivit informațiilor afișate pe site-ul producătorilor, crema Flexio are următoarele efecte:

  • Ajută la recuperarea articulației
  • Reduce inflamația
  • Elimină durerea

Acum, să le luăm pe rând. Flexio poate ajuta la recuperarea articulației, însă doar daca este combinat cu un stil de viață sănătos. Ține cont de recomandările medicului dacă vrei să te bucuri de rezultate optime.

Magnetic Belt este o centură creată pentru a ameliora durerea de gât și articulații. Vezi cum te poate ajuta.

În niciun caz nu trebuie să renunți la tratamentul prescris de medic pentru a-l înlocui cu Flexio sau cu orice alt produs.

Crema Flexio ar putea reduce inflamația, însă sigur nu o va elimina de tot. Odată ce inflamația se reduce și intensitatea durerii scade, însă probabil nu va dispărea definitiv.

dureri articularePentru a ne convinge de eficiența acestui produs, producătorii au afișat pe site inclusiv părerea unui așa-zis medic flebolog, pe nume Mihai Cosniceanu, care susține că Flexio este un produs extrem de eficient.

Nu am reușit să aflu mai multe informații despre această persoană, nu știu ce studii are, unde profesează și dacă într-adevar este medic. Pe internet nu am găsit nimic despre el.

Când au afișat opinia lui pe site, producătorii ar fi trebuit să ofere și detalii despre el și să ne spună și cum a ajuns la concluzia că Flexio este atât de eficient.

Ce ingrediente conține crema Flexio?

Din păcate, pe pagina oficială Flexio, nu ni se oferă prea multe detalii despre compoziția cremei. Tot ce ni se spune este că această cremă conține condrocite organice.

Condrocitele, așa cum spuneam și la începutul articolului sunt elemente importante ale cartilajului și țesuturilor. Dacă ele lipsesc, articulația se degradează.

Sankom Smart Compression sunt niste sosete compresive care, de obicei, sunt recomandate persoanelor care sufera de varice. Citeste pe site descrierea produsului.

Pentru a afla care este compoziția completă a acestui produs, cere operatorului call-center, care te va contacta pentru confirmarea comenzii, să-ți citească lista cu ingrediente. Dacă ești alergic la vreunul dintre ingredientele cremei, nu confirma comanda.

De asemenea, dacă mai ai și alte întrebări despre produs, adresează-le operatorului. Acesta trebuie să-ți ofere toate informațiile de care ai nevoie.

Cum funcționează crema Flexio?

Potrivit informațiilor afișate pe site-ul oficial al producătorilor, crema Flexio are un principiu de acțiune destul de simplu. Imediat ce se absoarbe în piele, crema eliberează substanțe ce acționează asupra articulației inflamate.

Inflamația ar trebui să se reducă, iar odată cu ea ar trebui să se reducă și durerea. De asemenea, Flexio ar trebui să acționeze asupra articulației deteriorate, ajutând la recuperarea ei.

Îți reamintesc că trebuie să ceri părerea medicului înainte de a folosi acest produs. Comandă-l și încearcă-l doar dacă medicul iți spune că te-ar putea ajuta să scapi de durerile articulare.

Cum se folosește Flexio?

Modul de utilizare al acestui produs nu este afișat pe site. Probabil, pe ambalajul produsului, sunt afișate atât lista cu ingrediente cât și instrucțiunile de folosire. Citește totul cu atenție!

dureri de spateAcest produs nu este destinat femeilor însărcinate, celor care alăptează și persoanele alergice la oricare dintre ingredientele sale.

Ce spun oamenii despre Flexio?

Am vrut să aflăm ce spune oamenii despre Flexio, așa că am citit comentariile afișate pe site-ul producătorilor. Astfel am descoperit că pe site sunt afișate doar comentariile celor care laudă produsul și se declară încântați de el.

Citește și despre genunchiera ThermaFix – folosește o tehnologie de încălzire inovatoare ce ameliorează durerea articulară.

Desigur, asta nu înseamnă că toți cei care l-au folosit s-au bucurat de rezultatele mult dorite, ci înseamnă doar că cei care se ocupă de site au dorit să afișeze doar comentariile pozitive pentru a-i convinge mai ușor pe oameni să le cumpere produsul.

Știm cu toții că rezultatele diferă de la un individ la altul, în funcție de mai mulți factori, inclusiv de reacția organismului și stilul de viață.

Se găsește Flexio în farmacii? Ce preț are?

Acest produs nu se găsește în farmacii, deoarece producătorii au decis să-l vândă doar pe internet. Dacă vrei să-l cumperi, trebuie să plasezi o comandă pe site-ul oficial Flexio.

Comanda de pe siteul oficial Flexio – pret redus cu 50%

Completează formularul de comandă cu datele persoanele și asteaptă apelul operatorului call-center. Acesta te va contacta pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului. Crema costă 159 Ron, iar livrarea se face în 1-3 zile lucrătoare.

Lasă un comentariu