Herz&Herz – reglează tensiunea arterială în mod natural?!

Herz&Herz – capsule pentru stabilizarea tensiunii arteriale. Acest supliment alimentar are o formulă avansată și ajută la reglarea valorilor tensiunii arteriale, ne asigură producătorii. Tot de la ei aflăm că Herz&Herz ameliorează simptomele bolii și previn complicațiile grave.

Hipertensiunea arterială nu poate fi vindecată. Însă, printr-un tratament eficient și un stil de viață sănătos, boala poate fi ținută sub control.

O persoană diagnosticată cu hipertensiune arterială trebuie să urmeze tratamentul prescris de medic toată viață, pentru a preveni complicațiile grave.

Citeste parerile medicilor despre Herz&Herz capsule

Deși hipertensiunea arterială nu prezintă deoseori simptome, în anumite cazuri pot apărea sângerări nazale, dureri de cap, grețuri sau zgomote în urechi.

Fumatul, obezitatea și vârsta sunt factori de risc pentru hipertensiunea arterială. Diagnosticul se pune dupa 2-3 vizite la medic într-un interval de aproximativ 2-3 săptămâni.

Doar în cazul în care valorile tensiunii arteriale sunt foarte ridicate, se poate pune diagnosticul de la prima vizită la medic. Dupa stabilirea diagnosticului, medicul îi va recomanda pacientului un tratament potrivit pentru starea lui de sănătate.

Pentru orice modificare legată de tratament pe care pacientul ar vrea să o facă, trebuie să discute cu medicul.

De curând a apărut un nou supliment pentru hipertensiunea arterială. Este vorba de Herz&Herz. Mai jos vom descrie acest produs. Toate informațiile sunt preluate de pe site-ul oficial al producătorilor.

Despre Herz&Herz

Herz&Herz este un supliment alimentar destinat persoanelor care suferă de hipertensiune arterială. Cei care l-au creat susțin că poate să regleze tensiunea în mod natural și să prevină complicațiile grave, precum atacul de cord și accidentul vascular cerebral.

Vezi contraindicatiile de pe prospectul capsulelor Herz&Herz

Hipertensiunea arterială este o boală gravă ce poate pune viața în pericol. Tensiunea arterială crescută poate duce la infarct, insuficiență cardiacă, insuficiență renală, boală arterială coronariană etc.

De aceea, este foarte important ca persoanele ce se confruntă cu această problemă de sănătate să respecte întocmai recomandările medicului.

Deși Herz&Herz este prezentat de producători ca fiind un bun supliment pentru reglarea tensiunii arteriale, nu este un medicament și nu înlocuiește tratamentul prescris de medic.

hipertensiuneAșadar, nu recomand nimănui să-l folosească, până nu primește aprobarea medicului, chiar dacă acest supliment alimentar se vinde pe internet, fără prescripție medicală.

De asemenea, persoanele care suferă de hipertensiune arterială trebuie să aibă mare grijă și la alimentele pe care le consumă, deoarece acestea pot duce la creșterea valorilor tensiunii arteriale. Și mișcarea joacă un rol important în gestionarea hipertensiunii.

Compoziția capsulelor Herz&Herz

Pe pagina oficială Herz&Herz sunt prezentate ingredientele ce alcătuiesc acest supliment alimentar. Iată care sunt acestea:

  • Rădăcină de urzică – reduce glicemia și tensiunea arterială, crește numărul celulelor roșii din sânge, restabilește funcția renală

urzica Herz&Herz

  • Rădăcină de valeriană – scade valorile tensiunii arteriale, calmează sistemul nervos și stimulează activitatea sistemului cardiovascular

valeriana

  • Tiamină – susține funcția inimii, normalizează metabolismul glucidelor, previne îmbătrânirea vaselor de sânge
  • Adermin – combate stresul, crește rezistența și reduce tonusul vascular
  • Cobalamină – reglează valorile tensiunii arteriale, susține producerea de celule roșii, crește nivelul de energie
  • Riboflavină – împidică dezvoltarea anemiei, menține ficatul sănătos și stimulează oxigenarea celulelor
  • Frunze de păducel – stimulează fluxul de sânge către creier, au efect calmant, normalizează funcția cardiacă

frunze de paducelDeocamdată nu am găsit prospectul produsului, deci nu știu dacă mai conține și alte ingrediente, în afară de cele prezentate pe site.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre compoziția capsulelor Herz&Herz, cere informații suplimentare operatorului call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii.

Efectele capsulelor Herz&Herz – reacții secundare

Pe site-ul oficial sunt prezentate doar efectele pozitive ale capsulelor Herz&Herz, nu și reacțiile secundare pe care acestea le-ar putea avea. De aceea, este foarte important să discuți cu medicul înainte de a le consuma.

De asemenea, este recomandat să citești cu atenție lista cu ingrediente de pe ambalajul sau prospectul produsului și să te asiguri că nu ești alergic la niciunul dintre ele.

Citește și despre capsulele Heart Support – vezi cât sunt de eficiente și cum se administrează.

Potrivit producătorilor, prin administrarea zilnică a capsulelor Herz&Herz, persoanele hipertensive ar putea scăpa de simptomele bolii.

Aceștia afirmă că datorită ingredientelor din compoziția sa, suplimentul alimentar Herz&Herz restabilește ritmul cardiac, reglează valorile tensiunii arteriale în mod natural și protejează împotriva atacului de cord și a accidentului vascular cerebral.

Pe pagina oficială Herz&Herz sunt prezentate inclusiv rezultatele unui studiu la care au participat peste 200 de persoane cărăra li s-a administrat Herz&Herz.

Conform rezultatelor afișate pe site, 98% dintre participanții la studiu au constatat că valorile tensiunii arteriale au scăzt la 130/80 mmHg după doar câteva ore de la administrarea capsulelor. Aceste rezultate par foarte bune, de aceea, am decis să caut pe internet mai multe detalii despre acest studiu.

Din păcate, doar pe site-ul oficial Herz&Herz, sunt afișate câteva informații despre studiul respectiv, deci nu putem fi siguri că aceste rezultate sunt 100% reale.

Herz&Herz – părerile utilizatorilor

Am căutat pe internet și părerile oamenilor despre acest produs. Din păcate, fiind un produs nou, nu prea am găsit comentarii despre el, de fapt, doar pe site-ul oficial Herz&Herz am putut citi câteva comentarii.

Ceea ce mi s-a părut ciudat a fost faptul că toate comentariile afișate pe site sunt pozitive. Nimeni nu pare să fi fost nemulțumit de acest produs.

Totuși trebuie să fim conștienți că rezultatele diferă de la un individ la altul, în funcție de mai mulți factori, inclusiv reacția organismului și stilul de viață.

Herz&Herz – mod de administrare

administrare capsule Herz&HerzSe consumă două capsule pe zi, una dimineața și una seara, înainte de masă cu un pahar mare cu apă. O cutie conține 30 de capsule, suficiente pentru un curs de 15 zile.

Herz&Herz nu este un medicament și nu înlocuiește tratamentul precris de medic. Acest supliment alimentar nu este recomandat minorilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează.

Herz&Herz in farmacii?

Acest produs a apărut de puțin timp și nu se vinde în farmacii, ci doar pe site-ul producătorilor. Pentru a evita produsele contrafăcute, evită să comanzi capsulele Herz&Herz de pe alte site-uri.

Sunt multe produse pentru hipertensiunea arterială ce se vând doar pe internet – este și cazul branțurilor magnetice Magnetic Insoles.

De unde pot cumpăra Herz&Herz? Cât costă?

Pentru a intra în posesia acestui produs, trebuie să accesezi pagina oficială Herz&Herz și să completezi formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon.

Aici gasesti magazinul oficial care vinde Herz&Herz capsule

În cateva minute te va contacta un operator call-center în vederea stabilirii tuturor detaliilor legate de livrarea coletului. Prețul unei cutii cu 30 de capsule Herz&Herz este de 159 Ron. Deși pe site este precizat faptul că acest preț este valabil doar câteva ore, el nu se modifică.

Am verificat deja asta. Am intrat de mai multe ori pe site, chiar și în zile diferite și de fiecare dată prețul era același, 159 Ron. Probabil la acest preț se mai adaugă și taxa de livrare.

Lasă un comentariu