MosGuard – ulei cu efect repelent pentru insecte

MosGuard este un ulei anti-țânțari ce conține ingrediente precum ulei de jojoba, ulei din sâmburi de struguri și scorțișoară. Aceste ingrediente îndepărtează insectele dar au și proprietăți antifungice și antibacteriene. De asemenea, calmează iritația și protejează împotriva razelor UV, afirmă producătorii.

Pe măsură ce vremea se încălzește, oamenii petrec mai mult timp în natură, bucurându-se de soare. Din păcate, în această perioadă apar și insectele, cum ar fi țânțarii, puricii, albinele etc.

În momentul în care un țânțar înteapă o persoană, locul înțepăturii se umflă. Deși pe moment umflătura este moale, se întărește și se înroșește foarte repede. Dacă persoana înțepată are sistemul imunitar slăbit, poate resimți o reacție adversă severă.

Deoarece țânțarii sunt purtători de paraziți și bacterii pot provoca boli grave. Este important de reținut că țânțarii nu pot transmite HIV sau hepatită.

Dacă vrei să ieși într-o zonă cu verdeață, ar fi bine să te protejezi împotriva țânțarilor cu un produs repelent. MosGuard este un ulei repelent. Mai multe detalii despre el vom afla din rândurile următoare.

Toate informațiile sunt preluate de pe site-ul oficial al producătorilor.

Dacă la finalul articolului vei considera că acest produs te poate apăra de țânțari, accesează pagina oficială MosGuard și completează formularul de comandă cu datele personale.

Ce este MosGuard?

MosGuard este un ulei repelent ce îndepărtează țânțarii, dar și alte insecte. Acest produs nu are doar efect repelent, ci și proprietăți antifungice și antibacteriene. De asemenea, calmează iritațiile și protejează imporiva razelor UV.

În momentul în care ingredientele uleiului sunt eliberate în aer, mirosul pielii este mascat, iar insectele nu mai depistează individul ce folosește MosGuard.

Acest produs este potrivit, mai ales, pentru persoanele care doresc să stea departe de insecte și de bolile pe care acestea le pot răspândi.

insecteUleiul repelent se absoarbe rapid în piele. Potrivit producătorilor, MosGuard este potrivit chiar și pentru persoanele cu pielea sensibilă.

Totuși ar fi bine să citești cu atenție lista cu ingrediente înainte de a folosi acest produs și să te asiguri că nu ești alergic la niciunul dintre ele. În cazul în care ești alergic la vreun ingredient s-ar putea să te confrunți cu reacții adverse.

Ce ingrediente conține MosGuard?

În compoziția acestui ulei au fost introduse ingrediente cu efect repelent. Acestea sunt:

  • Mentă – acționează ca insectifug, se pare că este mult mai eficient împotriva țânțarilor decât alte soluții chimice folosite pentru eliminarea insectelor
  • Scorțișoară – poate ucide larvele țânțarilor în doar câteva ore
  • Sâmburi de struguri – hidratează pielea în profunzime, se absoarbe rapid și ajută la regenerarea pielii
  • Rozmarin – are efect anti-inflamator puternic, calmează durerea și umflăturile provocate de insecte, de asemenea are efect antimicrobian și reduce riscul de infecții

De asemenea, MosGuard mai conține ulei de jojoba și palmarosa. Mai multe detalii despre compoziția acestui produs îți poate oferi operatorul call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii.

Și pe ambalajul produsului vei găsi lista completă cu ingrediente. Citește-o cu atenție!

Ce efecte are uleiul MosGuard?

Potrivit informațiilor afișate pe site-ul producătorilor, uleiul MosGuard te poate apăra de insecte, mai ales atunci când ești în aer liber. De asmenea, te poate proteja împotriva bolilor pe care țânțarii le transmit. MosGuard nu are doar efect repelent, ci și proprietăți antibacteriene și antifungice.

intepaturi de insectePrin aplicarea uleiului pe piele, iritațiile se calmează. De asemenea, MosGuard are și protecție solară. Cei care își doresc o viață liniștită, fără insecte, pot folosi acest ulei repelent. Se absoarbe imediat în piele, afirmă producătorii.

Chiar și persoanele cu pielea sensibilă pot utiliza acest ulei anti-țânțari. Eficiența sa se datorează ingredientelor cu efect repelent. Menta, unul din ingredientele de bază ale acestui ulei este mult mai eficient decât alte produse chimice folosite împotriva țânțarilor, aflăm de pe site-ul oficial MosGuard.

De asemenea, uleiul din sâmburi de struguri are o textură ușoară, pătrunde rapid în piele și hidratează excelent. Componentele uleiului acționează împreună pentru a proteja pielea și a ține insectele la distanță.

Iți recomand să citești și despre Insta Killer – aparat anti-insecte ce emite impulsuri electromagnetice, omorând țanțarii și alte insecte instant. Vezi căt costă acest produs și de unde poate fi cumpărat.

Reacții secundare

Pe pagina oficială MosGuard nu sunt prezentate reacțiile secundare ale acestui produs. Totuși, îți reamintesc că este foarte important să citești cu atenție lista cu ingrediente și să te asiguri că nu ești alergic la niciunul dintre ele.

Cum se folosește MosGuard?

Pentru a ține țânțarii la distanță, aplică uleiul pe pielea corpului, mâinilor și feței. Uleiul se absoarbe imediat în piele și maschează mirosul pielii. Prin urmare, insectele vor sta la distanță.

Înainte de utilizare, citește cu atenție informațiile de pe ambalaj.

Păreri despre MosGuard

Am vrut să aflu ce rezultate au obținut persoanele care au folosit acest produs, așa că am citit toate comentariile afișate pe site-ul oficial al producătorilor. Toate comentariile sunt pozitive. Asta înseamnă că toți cei care au folosit MosGuard au obținut rezultatele dorite?

Probabil nu. Doar pentru că pe site nu sunt afișate comentarii negative, nu înseamnă că nu există persoane nemulțumite. Mulțu dintre cei care vând produse online afișează doar comentariile pozitive pentru a-i face pe oameni să creadă că produsul lor chiar este benefic pentru toată lumea.

utilizare spray MosGuardTotuși, trebuie să fim conștienți că rezultatele diferă de la o persoană la alta, în funcție de mai mulți factori.

Cum comand MosGuard? Ce preț are?

Dacă vrei să intri în posesia acestui produs trebuie să-l comanzi de pe site-ul producătorilor. Accesează pagina oficială MosGuard și completează formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon. Asigură-te că scrii datele corect.

În câteva minute vei fi contactat de un operator call-center pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului. MosGuard are 100 ml și costă 159 ron. Probabil la acest preț se mai adaugă și taxa de livrare.

Mai multe detalii îți poate oferi operatorul call-center care te va suna după completarea și trimiterea formularului de comandă.

Dacă mai ai și alte întrebări nu ezita să i le adresezi acestuia. Cu cât știi mai multe, cu atât îți este mai ușor să te decizi dacă să cumperi sau nu produsul.

Lasă un comentariu