Neck Massager – aparat de masaj pentru relaxarea corpului

Neck Massager este un aparat de masaj creat pentru a ameliora oboseala, durerea și a relaxa corpul. Potrivit producătorilor, prin folosirea acestui produs, microcirculația sângelui s-ar putea îmbunătăți, durerea de spate s-ar putea ameliora, iar calitatea somnului ar putea crește.

O mulțime de oameni au probleme cu coloana cervicală și se confruntă cu dureri de gât, oboseală, insomnie și disconfort în timpul mișcării. Sedentarismul și postura incorectă ar putea accentua durerile și disconfortul.

Poți folosi un aparat de masaj pentru spate și gât pentru a-ți ameliora problemele, dacă ești o persoană care stă mult timp la birou. Totuși ar fi bine ca mai întâi să-ți faci o programare la medic pentru a afla exact care este cauza apariției durerilor de gât sau spate.

Vezi ce zice Diana despre Neck Massager si cat e de eficient

De asmenea, medicul îți poate recomanda un tratament eficient. Ar fi bine să-l întrebi și ce părere are despre Neck Massager. Dacă acesta consideră că acest aparat de masaj este potrivit pentru tine, atunci îl poți comanda de pe site-ul producătorilor pentru a-l folosi.

Mai multe detalii despre Neck Massager îți voi oferi în rândurile de mai jos. Toate informațiile sunt preluate de pe site-ul producătorilor.

Ce este Neck Massager?

Neck Massager – aparat de masaj cu efecte terapeutic pentru ameliorara durerilor de cap, gât și spate. Cei care au creat acest produs susțin că ar putea îmbunătăți circulația sangvină și ar putea întări mușchii spatelui. Tot de la ei aflăm că Neck Massager este potrivit pentru pacienții cu osteocondroză cervicală.

masare gat Neck MassagerOsteocondroza cervicală afectează coloana vertebrală și se manifestă prin dureri de spate, migrene, pierderea echilibrului. Cu siguranță, Neck Massager nu va reuși să tratezea această boală, însă ar putea să amelioreze simptomele ei cu ajutorul impulsurilor electrice.

Vezi AICI cat trebuie sa folosesti Neck Massager pe zi

De pe site-ul oficial, aflăm că Neck Massager amelioreaza durerea, oboseala și stresul. Acest aparat de masaj poate fi folosit acasa, la birou sau în orice alt loc. Oferă un masaj plăcut și relaxant.

Rolul aparatului de masaj este de a relaxa mușchii gâtului, de a combate insomnia, a îmbunătăți circulația sângelui în teșuturi și de a ameliora durerile de cap.

Totuși, așa cum spuneam mai sus, înainte de a-l folosi, este recomandat să ceri părerea medicului. Este foarte posibil ca Neck Massager să nu-ți ofere rezultatele dorite și nu știu dacă îl poți returna pentru a-ți recupera banii.

Citește și despre Back Massager – masează spatele și ameliorează durerile în doar câteva minute. Vezi cât costă și de unde poate fi achiziționat.

Pe site-ul oficial nu este afișată nicio adresă de email sau vreun număr de telefon la care să poate fi contactați cei care se ocupă de vânzarea produsului.

În cazul în care te hotărăști să comanzi acest produs, întreabă operatorul call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii, dacă îți poți primi banii înapoi în cazul în care se dovedește că Neck Massager nu este eficient în cazul tău.

Beneficiile aparatului de masaj Neck Massager

Neck Massager îți masează gâtul și te ajută să te relaxezi. Prin folosirea acestui aparat de masaj, în mod regulat, oboseala și durerea s-ar putea ameliora, iar calitatea și profunzimea somnului s-ar putea îmbunătăți, afirmă producătorii.

De pe site-ul producătorilor, aflăm că cele mai bune rezultate se obțin abia după un ciclu complet de proceduri. Totuși, chiar și după o singură utilizare, starea ta s-ar putea îmbunătăți.  Tensiunea musculară ar trebui, de asemenea, să se amelioreze.

neck massager aparat masaj

Posture Corrector este potrivit mai ales pentru persoanele care petrec mult timp pe scaun și nu reușesc să-și țină spatele drept – promite să ofere rezultate surprinzătoare.

Acest aparat de masaj este potrivit, mai ales, pentru persoanele care lucrează la calculator, studenți, sportivi, persoane care se confruntă cu dureri de gât și cap, persoane cu un stil de viață sedentar sau cele care au probleme cu somnul.

Cum funcționează Neck Massager?

Pe pagina oficială a producătorilor, este descris și modul de funcționare a la acestui produi.

Aparatul de masaj Neck Massager folosește impulsuri electrice și ajută la îmbunătățirea microciculației sangvine. Datorită câmpurilor magnetice, rezistența organismului crește, circulația se îmbunătățește iar celulele și tesuturile sunt saturate cu oxigen.

De asemenea, câmpurile magnetice au un efect benefic asupra sistemului nervos. Nu doar că ar putea ameliora stresul, durerea și oboseala, dar ar putea oferi și un masaj la fel de plăcut și relaxant ca cel oferit de un terapeut profesionist.

gat durereCaracteristici

  • 6 moduri de masaj cu intensitate variabilă
  • Precizie înaltă a impactului
  • Electrozi suplimentari pentru masarea tuturor părților corpului (umeri, spate, brațe, picioare)
  • Convenabil și compact (funcționează cu 2 baterii AAA și ocupă puțin loc)
  • Oprire automată la fiecare 10 minute

Pachetul conține:

  • Aparat pentru gât
  • 2 electrozi suplimentari
  • 1 manual de instrucțiune
  • 2 baterii AAA
Neck Massager – mod de utilizare

Pornește aparatul de masaj, apăsând butonul ON. Alege modul de masaj potrivit și pune aparatul pe gât. Bucură-te de masaj. Dacă este necesar, conectează electrozii suplimentari pentru a masa celelalte zone ale corpului.

Înainte de a folosi aparatul, citește cu atenție manualul de instrucțiuni. Dacă ai întrebări despre modul de utilizare sau pur și simplu vrei să afli mai multe detalii despre acest produs, cere informații suplimentare operatorului call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii.

Cu cât știi mai multe despre produs cu atât îți este mai ușor să te hotărăști dacă să-l cumperi sau nu.

Păreri despre Neck Massager

Am vrut să aflu care este părerea oamenilor despre Neck Massager, așa că am căutat pe internet, opinii despre acest aparat. Din păcate, doar pe site-ul oficial Neck Massager, am găsit câteva comentarii despre produs. Ceea ce mi s-a părut ciudat și m-a pus puțin pe gânduri a fost faptul că toate comentariile afișate pe site erau pozitive.

Centura Belteo se vinde tot pe internet, dar cei care au folosit-o par a fi mulțumiți de ea.

Mi-e greu să cred că un produs poate fi benefic pentru toată lumea. De regulă, când un produs are doar recenzii pozitive, există două posibilități, fie cei care se ocupă de site șterg comentariile negative, fie nu le aprobă.

gat Neck MassagerTrebuie să fim conștienți cu toții că rezultatele diferă de la un individ la altul în funcție de reacția organismului și stilul de viață.

De unde cumpăr Neck Massager? Cât costă?

Acest produs poate fi cumpărat doar de pe site-ul oficial al producătorilor. Dacă vrei să întri in posesia lui, trebuie să accesezi pagina oficială Neck Massager și să completezi formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon.

Cumpara de pe siteul oficial Neck Massager cu livrare rapida

În câteva minute un operator call-center te va contacta pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului. Acest aparat de masaj costă 299 Ron. Livrarea se face în 1-3 zile, prin curier. Plata se face la primirea pachetului. Probabil la prețul produsului se mai adaugă și taxa de livrare.

Mai multe detalii, îți poate oferi operatorul call-center care te va contacta.

Lasă un comentariu