Vary Forte – Crema Pentru Sanatatea Picioarelor

Varyforte este o cremă 100% naturală, destinată picioarelor ce suferă de varice, este considerată o modalitate numai bună pentru profilactică și tratare zic uni. Multe femei suferă din ce în ce mai mult de varice, iar din păcate, apare şi la femeile tinere, de 30 de ani. Statul foarte mult în picioarele şi mersul excesiv pe tocuri, duc la apariţia varicelor. Vom vedea puțin mai jos și principalele cauze ale varicelor

Revenind la Vary Forte, crema „minune” cum este prezentata pe unele siteuri, înainte sa o achizitionati, ar trebui sa va faceți bine temele, deoarece este un produs care a beneficiat de foarte multă publicitate, însă adevaratele sale efecte nu sunt chiar atât de miraculoase cum se lasa de înțeles.

Vezi ce a scris Floarea Voicu despre aceasta crema

Info: acest articol nu este un articol sponsorizat de Vary Forte. Este un articol scris de mine, din propria initiativa, prin intermediul caruia doresc sa prezint niște chestii importante și sa va ajut sa înțelegeți ce poate face Vary Forte și ce nu poate face, astfel încât sa nu aruncați banii pe fereastra, dacă acesta crema nu poate oferi ceea ce aveți voi nevoie în acest moment.

Primele simptome ale varicelor:

 • varyforteDurere;
 • Senzaţie de furnicături în picioare;
 • Crampe musculare pe durata nopţii;
 • Umflături;
 • Mâncărimi incomode.

Ce cauzează această boală?

Cauzele varicelor este un subiect destul de dezbatut. Probabil este și una dintre cele mai frecvente întrebări pe care medicii le aud de la pacienții care se prezinta pentru prima data la cabinet cu varice. Câteva dintre acestea ar fi:

 • Din păcate este ereditară;
 • Sedentarismul excesiv;
 • Dietele şi stilul de viaţă dezordonat;
 • Purtarea în exces a pantalonilor, fustelor, rochiilor mulate, tocuri; din această cauză, vasele nu mai pompează cum trebuie sângelui, ducând la o lipsă de oxigenare;
 • Poziţia picior peste picior poate cauza apariţia varicelor, din aceeaşi cauză că mai sus;
 • Consumul pastilelor pe bază de hormoni, în special anticoncepţionalele şi cele contra răcelii.

Cam acestea ar fi principalele cauze ale varicelor. Dacă am omis ceva important, îmi puteți scrie într-un comentariu și cu cea mai mare plăcere voi completă lista de mai sus.

Cum acţionează Varyforte?

Varyforte acţionează direct asupra problemelor picioarelor, iar datorită compoziţiei sale, producatorii spun ca nu provoaca nici efecte adverse. Varyforte promite să scadă inflamaţiile, să reducă roşeaţa şi mâncărimea insuportabilă, ajutând la o oxigenare mai bună a vaselor de sânge. De asemenea, Varyforte înlătură senzaţia de picioare grele şi de durere.

Cam acestea ar fi principalele acțiuni ale cremei Varyforte. Dacă ați văzut vreo reclama prin care se spunea ca aceasta crema ar face cine știe ce minuni împotriva varicelor, va anunț (cu parere de rău) ca ați cam fost indusi în eroare.

Este drept ca ar putea aduce ceva beneficii și imbunatatiri, însă pana la tratamentul varicelor este cale lunga, iar tratamentul implica bisturiu, indiferent de ce ar zice Varyforte, Varikosette, Vein Stopper, Varicobooster, Devaricid sau ce alte creme și tratamente pentru varice s-au mai inventat în ultima perioada. Crema este destul de populara si in Spania. Daca stiti limba, aici gasiti o discutie despre Varyforte interesanta.

Ce conţine Varyforte?

Pe siteul oficial al cremei, urmatoarele ingrediente sunt prezentate drept ingredientele „minune” care stau la baza acestei creme:

 • Arnica: ajută la scăderea inflamaţiilor, ajută la oxigenarea corectă a vaselor de sânge;
 • Splinuţa: amplifica circulaţia sângelui, reduce inflamaţiile, elimină cheagurile de sânge formate;
 • Extract de coajă de lămâie: fortifică pereţii vaselor de sânge, redă elasticitatea acestora;
 • Ghimpele: are un rol hemostatic şi regenerator.

Nota informativa: aș vrea sa mai adaug aici, ca (cel mai probabil) lista de mai sus este incompleta, restul ingredientelor (din nu știu ce motive) nefiind făcute publice pe siteul produsului. Rog pe aceasta cale, dacă este cineva care a comandat Varyforte, să ne scrie într-un comentariu lista completă cu ingredientele pe care aceasta crema le conține.

Care este Scopul Cremei Varyforte?

Toate produsele sunt create cu un scop. Bine, facem excepție la principalul lor scop, acela de a aduce bani în buzunare companiilor care le produc. După cele spuse pe siteul oficial, Varyforte ar ajuta pentru urmatoarlee:

 • Reduce fragilitatea vaselor capilare;
 • Creşte tonusul vaselor de sânge;
 • Recuperează pereţii vaselor afectaţi;
 • Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui;
 • Scade durerile;
 • Elimină senzaţia de furnicături şi mâncărimea insuportabilă.

Atenție: am preluat aceste informații de pe siteul oficial Varyforte.

Observati faptul ca ei, nu promit în mod direct nicăieri ca aceasta crema ar putea trata varicele, asta în ciuda faptului ca siteul este plin de imagini înainte-dupa, care lasa de înțeles ca anumite persoane ar fi scăpat de varice folosind aceasta crema.

Este o chestie de o subtilitate maxima din punctul meu de vedere și sigur foarte mulți vor cădea în plasa. Sfatul meu, este ca dacă intenționați sa va faceți planuri de tratament al varicelor cu Varyforte sa va gândiți de doua ori și dacă tot sunteți în dubii, sa cereți sfatul unui medic.

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *