Easymaxx Security – sistem de securitate pentru ușă și fereastră

Easymaxx Security este un set de alarme pentru locuinta ce functioneaza cu senzor magnetic. Acesta se activeaza automat atunci cand usa se deschide, si declanseaza alarma. Folosind telecomanda din pachet, vei putea activa si dezactiva alarma de 110 decibeli. Mai mult, setul de alarme pentru usi si ferestre poate fi folosit si ca sonerie.

Daca esti proprietarul unei case de ceva timp sau te-ai mutat de curand intr-o locuinta noua, un sistem de securitate ti-ar putea fi de ajutor. Stiindu-ti casa in siguranta, vei sta mai linistit, deoarece nu vei mai avea grija hotilor care ar putea patrunde in locuinta pentru a-ti fura lucrurile de valoare.

Alarma te-ar putea avertiza imediat daca o persoana rauvoitoare ar incerca sa intre in casa ta. Daca ti-ai propus sa achizitionezi un sistem de securitate, continua sa citesti, deoarece in acest articol iti voi oferi mai multe detalii despre Easymaxx Security.

Daca esti interesat de acest produs, il poti achizitiona din magazinele fizice si online AloShop.

Ce este Easymaxx Security?

Easymaxx Security este un set de alarme pentru usi si ferestre care functioneaza cu senzor magnetic. In momentul in care usa sau fereasta se deschide, senzorul se activeaza, iar alarma puternica se declanseaza automat. Pentru a o dezactiva trebuie sa apesi butonul de pe telecomanda pe care o primesti odata cu cele doua sisteme de alarma.

Easymaxx Security poate fi utilizata si ca sonerie. Fiind usor de instalat, nu trebuie sa dai gauri sau sa folosesti suruburi, deoarece se fixeaza cu o banda adeziva.

Senzorul de atingere declanseaza alarma imediat ce clanta este apasata. Pentru a folosi aceasta alarma trebuie sa ai usi cu manere metalice. Bara sistemului de securitate se poate ajuta in functie de inaltime.

Alarma are doua tonuri diferite, unul calsic de avertizare si unul ce imita latratul cainelui. Alege tonul dorit si asigura-te ca hotii vor sta departe de locuinta ta.

In orice casa ar trebui sa fie instalat un astfel de sistem de securitate, pentru linistea proprietarilor. Orice persoana ar dormi mai linistita daca ar sti ca locuinta sa este protejata.

Care sunt beneficiile utilizarii sistemului de securitate Easymaxx Security?

Utilizand sistemul de securitate Easymaxx Security, persoanele rauvoitoare nu vor mai fi tentate sa patrunda in casa ta, deoarece se vor speria imediat ce vor auzi alarma puternica de 110 decibeli. Tehnologia speciala activeaza imediat senzorul si declanseaza alarma atunci cand usa sau freastra se deschide.

Imediat ce clanta usii metalice este apasata, alarma porneste. Pentru a o opri va trebui sa folosesti telecomanda. Nu trebuie sa dai gauri pentru a instala sistemul de alarma, deoarece acesta se lipeste cu ajutorul benzii adezive.

Alarma bara pentru usa se ajusteaza in functie de inaltime. Bara este confectionata din cauciuc, nu aluneca si se poate roti. Utilizand unul din cele doua tonuri diferite ale alarmei vei sti intotdeauna daca o persoana nepoftita incearca sa patrunda in locuinta.

De asemenea, vei putea folosi Easymaxx Security ca sonerie. Fiind multifunctional, acest sistem de securitate s-ar putea ridica la nivelul asteptarilor tale.

Setul de alarme Easymaxx Security este compus din:

  • 2 sisteme de alarma
  • 2 bare magnetice
  • 2 benzi dublu adezive
  • 1 telecomanda cu baterie de 12 V

Easymaxx Security forum – parerile clientilor

Doresti sa iti protejezi locuinta? Ti-ai propus sa achizitionezi un set de alarme? Producatorii au dorit sa vina in ajutorul tau si au creat sistemul de securitate Easymaxx Security.

In momentul in care acest produs a fost pus in vanzare, o multime de oameni s-au grabit sa-l cumpere, sperand sa reuseasca, cu ajutorul lui, sa sperie hotii si persoanele rauvoitoare care ar fi vrut sa patrunda prin efractie in locuinta.

Desi cei care vand acest sistem de alarme sustin ca este foarte util, deoarece declanseaza alarma automat in momentul in care clanta este apasata, noi am decis sa consultam parerile celor care l-au folosit deja.

Am intrat pe forumul pe care se discuta despre Easymaxx Security si am analizat comentariile utilizatorilor. Citind parerile oamenilor am ajuns la concluzia ca acestia sunt foarte incantati de acest set de alarme si chiar le recomanda si altora sa-l cumpere.

Desi nu am gasit comentarii negative despre Easymaxx Security nu excludem posibilitatea sa fi existat si persoane nemultumite.

Unde se gaseste Easymaxx Security?

Sistemul de securitate Easymaxx Security poate fi cumparat din magazinele fizice si online AloShop. Daca vrei sa afli mai multe detalii privind eficacitatea si pretul produsului, viziteaza pagina oficiala AloShop.

In cazul in care te hotarasti sa plasezi o comanda online, in cosul de cumparaturi se va adauga si taxa de transport. Coletul ar trebui sa ajunga la tine in termen de 2 zile lucratoare.

Lasă un comentariu