Instagram Selfie Light – lampă circulară cu 3 moduri de iluminare

Instagram Selfie Light este o lampă circulară pentru fotografiere. Este dotată cu un trepied cu o înălțime de 160 cm. Poate fi folosită pentru fotografiere pe timpul zilei, dar și pe timpul nopții când lumina este limitată.

Oamenii care vor să facă poze perfecte își cumpără tot felul de produse care să-i ajute să redea cât mai clar imaginea pe care vor să o fotografieze. Aparatele de fotografiat, telefoanele cu camere performante sunt folosite adesea de aceștia pentru obținerea fotografiilor perfecte.

Pe rețelele de socializare vedem frecvent poze cu peisaje minunate, machiaje deosebite etc. Make-up artiștii folosesc lămpi circulare pentru a scoate în evidență frumusețea machiajului. În majoritatea studiourilor de make-ul se găsesc astfel de lămpi.

În rândurile de mai jos vom vorbi despre o astfel de lampă, este vorba de Instagram Selfie Light. Continuă să citești! Dacă vrei su cumperi acest produs trebuie să-l comanzi de pe site-ul oficial al producătorilor. Accesează site-ul și completează formularul de comandă cu datele personale.

Ce este Instagram Selfie Light?

Instagram Selfie Light este o lampă circulară cu trepied inclus. Lampa are 3 moduri de iluminare (lumină rece, neutră, caldă) și poate fi utilizată pentru fotografiere pe timpul zilei și pe timpul nopții, chiar dacă lumina este limitată.

Având și 10 niveluri de reglare a luminozității, Instagram Selfie Light oferă opțiuni suficiente pentru obținerea fotografiilor perfecte. Instagram Selfie Light folosește tehnologia LED SMD pentru iluminare LED perfectă.

Potrivit informațiilor afișate pe site-ul oficial, acest dispozitiv poate fi folosit chiar și atunci când o persoană se machiază, deoarece oferă o lumină perfectă, fără umbră.

lampaLampa circulară este foarte ușor de folosit, doar se așază lampa pe suport și se conectează la un adaptor sau un dispozitiv USB.  Instagram Selfie Light poate fi folosit pentru selfie, fotografiere su filmare.

Pentru a oferi confort maxim, acest dispozitiv vine însoțit de un trepied și o telecomandă. Telecomanda are 4 butoane care controlează lampa.

Mulțumită trepiedului, poți fixa lampa în poziția doriță. Dacă îți dorești să obții poze perfecte, ai putea să iei în considerare achiziționarea unui astfel de produs.

Nu te grăbi însă să achiziționezi lampa de frică să nu pierzi oferta afișată pe site. Pe site se menționează că prețul este redus la jumătate pentru o perioadă scurtă de timp. Am vrut să verific cât este de reală această ofertă, așa că am accesat site-ul de mai multe ori, în zile diferite.

De fiecare dată prețul era același chiar dacă oferta teoretic trebuia să expire.

Caracteristici lampă circulară:

 • Mărime – 25.4 cm
 • Mărime trepied – 160 cm
 • Moduri iluminare – 3
 • Tip de lumină – Lumină rece, lumină neutră, lumină caldă
 • Tip control – prin telecomandă
 • Butoane – 4
 • Luminozitate – 10 niveluri de luminozitate

Setul include:

 • Suport telefon
 • Trepied
 • Inel cu LED
 • Cutie de transport

Instagram Selfie Light – avantaje și beneficii

Dispozitivul Instagram Selfie Light te poate ajuta să faci selfie-ul, fotografia sau video-ul perfect. Deoarece are 10 niveluri de reglare a luminozității și 3 moduri de iluminare, cu ajutorul lămpii poți face fotografiile perfecte.

Lampa circulară este foarte ușor de folosit și se poate utiliza inclusiv în timpul aplicării machiajului. Deși acest dispozitiv pare a fi foarte util, mai ales pentru persoanele care vor să obțină cele mai frumoase fotografii, sigur nu este pe placul tuturor. Oricât de bun ar fi un produs, mereu vor exista oameni care nu vor fi mulțumiți.

Dacă îți place să machiezi, sigur vrei să afli mai multe detalii și despre baza de machiaj Kryoderme – are un grad ridicat de acoperire și este potrivită pentru toate tipurile de piele.

Nu știu însă dacă cei care nu sunt mulțumiți de calitatea lămpii o pot înapoia pentru a-și primi banii înapoi. Pe site-ul oficial Instagram Selfie Light nu se menționează nimic de acest lucru și nici nu este afișat vreun număr de telefon sau vreo adresă de mail la care să poate suna persoana care vrea să facă retur.

lampa machiajDe aceea, le recomand celor ce comandă acest produs să ceară detalii despre returul produsului, operatorului call-center care-i va contacta pentru confirmarea comenzii.

Poți face fotografii și video-uri minunate și dacă folosești X Tactical Drone – dronă ușor de pilotat cu cameră de înaltă calitate.

Cum se folosește Instagram Selfie Light?

Modul de utilizare al acestui produs nu este afișat pe site-ul producătorilor. Se precizează doar că lampa se așază de suport și se conctează la un dispozitiv USB sau adaptor. Probabil lista completă cu instrucțiuni este inclusă în pachetul pe care îl primești acasă după ce comanzi lampa.

Citește cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Păreri despre Instagram Selfie Light

Am vrut să aflu care este părerea oamenilor despre această lampă circulară așa că am citit toate comentariile afișate pe site-ul producătorilor. Ceea ce m-a surprins a fost faptul că toate comentariile afișate pe site sunt pozitive.

Nu există nici măcar un comentariu negativ. Așa cum spuneam și în rândurile de mai sus, este imposibil ca un produs să fie pe placul tuturor. Oricât de bun ar fi acesta, tot vor exista oameni nemulțumiți de el.

Probabil au existat oameni nemulțumiți și de Instagram Selfie Light. Doar pentru că nu există comentarii negative pe site, nu înseamnă că toți cei care au folosit acest produs au fost mulțumiți de calitatea sa. În general, părerile oamenilor sunt împărțite.

lampa circulara

De unde cumpăr Instagram Selfie Light? Ce preț are?

Această lampă circulară poate fi comandată de pe site-ul oficial al producătorilor. Dacă vrei să intri în posesia ei, accesează pagina oficială Instagram Selfie Light și completează formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon.

Un operator call-center te va contacta în câteva minute pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului. Instagram Selfie Light costă 235 Ron. Probabil la acest preț se mai adaugă și taxa de livrare.

Mai multe detalii îți va oferi operatorul call-center care te va suna după completarea și trimiterea formularului de comandă. Dacă mai ai și alte întrebări, nu ezita să i le adresezi acestuia.

Cu cât știi mai multe detalii despre acest produs, cu atât îți este mai ușos să te hotărăști dacă să-l cumperi sau nu.

Lasă un comentariu