FlyingFairy – păpușă zburătoare pentru fetițe

FlyingFairy este o nouă jucărie pentru fete. Această zână zburătare captează atenția oricărui copil. Dacă vrei să-i faci un cadou deosebit fetiței tale, poți să-i achiziționezi această jucărie minunată. Sigur va fi tare încântată!

Copiii sunt atrași de toate lucrurile noi. Băieții pot fi impresionați de o mașinuță cu telecomandă frumos colorată, în timp ce fetele, pot fi impresionate de o păpușă colorată în nuanțe de roz.

Dacă mergi cu copilul într-un magazin de jucării, sigur nu pleci cu mâna goală de acolo. Jucăriile sunt amplasate strategic, astfel încât copiii să le observe.

În ultimul timp, o mare parte dintre părinți preferă să le cumpere copiilor un telefon mobil sau o tabletă pentru a-i ține mai mult timp ocupați, însă își dau seama mai târziu că au făcut o mare greșeală.

Citeste specificatiile produsului Flying Fairy

Dacă vor sta prea mult timp cu ochii în ecran, copiii vor avea probleme cu vederea. De aceea, ar fi bine ca părinții să le cumpere jucării pentru vărsta lor și să nu-i învețe de mici, cu lucruri pentru adulți.

De curând a fost pusă în vânzarea zâna zburătare FlyingFairy. Dacă vrei să afli de ce este atât de interesantă această jucărie, citește în continuare.

În cazul în care dorești să-i cumperi copilului tău această jucărie, trebuie să o comanzi de pe site-ul oficial al producătorilor.

Ce este FlyingFairy?

FlyingFairy este o jucărie zburătoare. Această zână din povești are un motoraș și contraelice multicolore. De asemenea, are senzori care scanează obiectele din jur ajutând zâna să păstreze o anumită distanță față de ele.

Imediat ce butonul de pe verso este conectat, motorașul minuscul pornește, iar jucăria își ia zborul. Trebuie să menționăm faptul că această jucărie are încorporat un acumulator litiu-ion, iar setul nu include un suport-încărcător.

Acumulatorul se încarcă în aproximativ 20-30 de minute, iar zâna este gata să zboare sub privirile copiilor. Jucăria FlyingFairy este destinată fetițelor care au peste 14 ani. Zâna zburătoare este atât de interesantă încât a devenit deja jucăria preferată a multor fete.

FlyingFairy jucarieMulți copii sunt atrași de jucăriile zburătoare și consideră că acestea sunt magice. De aceea ar fi bine să renunțăm la a le oferi copiilor tablete și telefoane mobile și să începem să le facem cadou jucării interesante care să-i țină ocupați și, în același timp, să-i facă și fericiți.

Jucăria FlyingFairy poate fi comandată de pe site-ul oficial al producătorilor, la prețul de 159 Ron. Pe site se menționează faptul că acest preț este valabil doar o scurtă perioadă, prețul normal fiind de 318 Ron.

Am vrut să verific cât este de reală această ofertă, așa că am verificat site-ul de mai multe ori, în zile diferite. De fiecare dată când am intrat pe site, oferta era încă valabilă, deși teoretic trebuia să expire în cateva ore.

De ce ar trebui să cumperi pentru copilul tău jucaria FlyingFairy?

Toți copiii sunt atrași de lucrurile frumos colorate și interesante, care sunt diferite de cele clasice. Majoritatea fetițelor au cel puțin o păpușă care vorbește, însă câte au o păpușă care zboară?

Vezi ce parere au cei care au cumparat deja Flying Fairy

Mulț copii poate nici nu au auzit de astfel de jucării, însă ele există. FlyingFairy este o zână zburătoare care a intrat deja în viața multor domnișoare. Această jucărie are contraelice multicolore și un motoraș minuscul.

Zâna roz își ia zborul, imediat ce butonul de pe verso este apăsat. Păpușa se incarcă prin USB in aproximativ 20-30 de minute.

Nu este deloc grea, de fapt, cântărește doar 100 de grame, deci orice copil o poate ține în mână.

Părinții care vor să-și surprindă copiii, cu un cadou minunat, le pot cumpăra acestora jucăria FlyingFairy. Cu siguranță aceștia vor fi fascinați de zâna zburătoare și vor dori să se joace cât mai mult cu ea.

Astfel, părinții vor avea mai mult timp pentru treburile casnice. În plus, vor sta mai liniștiți știind că fetița lor nu stă cu ochii în telefon sau în tabletă ci se joacă cu o zână zburătoare.

FlyingFairy – mod de utilizare

De pe site-ul oficial al producătorilor, aflăm că această jucărie începe să zboare printr-o simplă apăsare de buton. Imediat ce butonul de pe verso este apăsat, motorul începe să funcționeze, iar zâna își ia zborul.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre această jucărie, roagă operatorul call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii, să-ți ofere informații suplimentare.

Cu cât știi mai multe despre un produs, cu atât îți este mai ușor să te decizi dacă să-l cumperi sau nu.

De asemenea, îți recomand să întrebi operatorul dacă se poate returna produsul în cazul în care acesta are un defect sau nu este pe placul tau.

zana zburatoarePe site-ul oficial nu se menționează nimic despre acest lucru și nici nu este afișat vreun număr de telefon la care să poată suna cei care au nelămuriri.

Păreri despre FlyingFairy

Mulși părinți au comandat deja pentru fetele lor zâna zburătoare FlyingFairy. După ce le-au oferit jucăria copiilor, i-au lăsat să se joace cu ea și au fost atenți să vadă dacă sunt sau nu încantați de cadou primit.

Citind comentariile afișate pe site-ul oficial, am ajuns la concluzia că fetele chiar petrec mult timp jucându-se cu zâna zburătoare. Ba chiar își invită și prietenele acasă pentru a le arate noua lor jucărie.

Părinții le recomandă și altora să cumpere FlyingFairy pentru copiii lor. S-ar putea totuși ca această zână zburătoare să nu fie chiar pe placul tuturor. Există și fetițe care nu sunt atrase de lucrurile magice, roz, ci preferă poate jucăriile clasice, cât mai simple, sau chiar jucăriile de băieți.

Totul depinde gusturile și personalitatea fiecărui copil.

Caracteristici:

  • Sursa alimentare – acumulator cu baterie litiu-ion 70 mA
  • Încărcare prin USB/micro USB
  • Greutate- 100 gr
  • Material – plastic FDA
  • Timp încărcare – 20-30 minute
Cum comand FlyingFairy? Ce preț are?

Dacă vrei să cumperi această jucărie trebuie să o comanzi de pe site-ul producătorilor. Vizitează pagina oficială și completează formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon.

INTRA pe pagina oficiala Flying Fairy si comanda cu discount

Un operator call-center te va contacta în câteva minute, în vederea stabilirii tuturor detaliilor legate de livrarea coletului. Prețul acestei jucării este 159 Ron. Livrarea se face în 1-3 zile lucrătoare.

Plata se face la primirea coletului. Probabil la prețul jucăriei se mai adaugă și taxa de livrare. Roagă operatorul call-center să-ți ofere mai multe detalii, pentru a ști exact cât ai de plătit.

Lasă un comentariu