Tact Watch – smartwatch cu carcasă rezistentă la apă, praf și șocuri

Tact Watch este un ceas foarte rezistent, cu o mulțime de funcții. Acest smartwatch are propria aplicația ce contorizează pașii, caloriile arse, apleurile primite, notificările etc. De asemenea, are suficientă memorie pentru a păstra datele.

Vrem să ținem pasul cu tehnologia, prin urmare ne cumpărăm tot felul de obiecte noi. Ceasurile inteligente, nu au apărut de prea mult timp pe piață, însă pot fi văzute deja la mâinile multor persoane. Mulți le folosesc pentru a vedea notificările pe care altfel le-ar putea vedea doar pe telefon, pentru a-și calcula pașii făcuți sau caloriile arse în timpul antrenamentelor.

Din păcate, unele ceasuri de genul acesta, deși au un design foarte plăcut și îndeplinesc o muțime de funcții, se strică foarte ușor. Este suficient să le scapi o singură dată de podea, pentru a li se sparge ecranul. Ce faci în cazul acesta? Fie duci ceasul la reparat, fie îți cumperi altul nou.

Există însă și ceasuri mai rezistente, cum ar fi Tact Watch. Cei care l-au creat susțin că este potrivit chiar și pentru militari. Mai multe detalii despre el voi oferi în rândurile de mai jos. Toate informațiile sunt preluate de pe site-ul oficial al producătorilor.

Dacă după ce vei citi acest articol, te vei hotărî să cumperi ceasul, va trebui să-l comanzi de pe pagina oficială Tact Watch, pentru a fi sigur că primești un produs original.

Ce este Tact Watch?

Tact Watch este ceasul inteligent, rezistent la apă, praf și șocuri. Ceasul dispune de o aplicație proprie ce contorizează pașii și caloriile arse. De asemenea, acest smartwatch afișează notificările și apelurile primite pe telefonul mobil. Are suficientă memorie, pentru păstrarea datelor.

Bateria ceasului funcționează timp de 33 de luni, deoarece dispune de funcția de economisire a energiei. Tact Watch este compatibil cu sistemul de operare Android și IOS. Trebuie doar să conectezi ceasul la telefonul mobil pentru a primi toate notificările de pe rețelele de socializare.

smartwatchCu X Tactical Drone poți face fotografii minunate pe care să le postezi pe rețetele de socializare. Este ușor de controlat și cântărește doar 250 de grame.

Ceasul are un design simplu și elegant și poate fi purtat zi de zi. Este ideal pentru sportivi, deoarece monitorizează antrenamentele. Datorită GPS-ul încorporat, ceasul poate arăta distanța parcursă în timpul antrenamentelor sau plimbărilor. Mai mult, cu ajutorul acestui ceas se poate monitoriza și somnul.

Tact Watch are chiar și o cameră foto. Ceea ce înseamnă că îl poți folosi chiar și pentru a face fotografii. Ceasul cu tot cu curea are o dimensiune de 260 mm și se potrivește perfect la încheietura mâinii.

Dacă vei dori să comanzi acest ceas va trebui să intri pe site-ul producătorilor. Nu te grăbi să plasezi comanda de frică să nu pierzi oferta afișată pe site. Chiar dacă oferta teoretic se încheie în câteva ore, prețul produsului nu se schimbă, ci rămâne în continuare, 269 Ron.

Tact Watch – avantaje

Tact Watch pare a fi o opțiune bună pentru persoanele care vor să știe în permanență câte calorii ard, câți pași fac și cate ore dorm în fiecare noapte. Având o carcasa rezistentă la apă, ceasul nu se strică dacă este uitat în ploaie. De asemenea, producătorii susțin că acest ceas este rezistent chiar și la socuri.

Ecranul tactic Gorilla Glass permite citirea ceasului chiar și pe întuneric. Deoarece Tact Watch dispune de o funcție de economisire a energiei, bateria ceasului funcționează chiar și 33 de luni. Dacă ai un telefon inteligent cu sistem de operare Andoid sau IOS atunci, Tact Watch s-ar putea să fie potrivit pentru tine.

barbat antrenamentAvând ceasul inteligent la mână nu vei mai fi nevoit să scoți telefonul din buzunar pentru a vedea cine te sună, cine îți trimite mesaje sau ce notificări primești pe rețelele de socializare.

Îți recomand să citești și despre Geaca Tactică – este potrivită pentru sporturile și activitățile în aer liber, deoarece protejează împotriva ploii și a vântului puternic.

Acest ceas poate fi oferit și cadou deoarece are un design plăcut și pare a fi destul de util, mai ales pentru o persoană activă.

Caracteristici:

  • Dimensiune totală – 260 mm
  • Carcasa DLC rezistentă la apă, șoc și praf
  • Geam Gorilla Glass
  • Butonul S1 on/off
  • Buton S2 schimbare mod, cofirmă, salvează
  • Butonul S3 contor de cifre, buton de cameră, cronometru
  • Buton S4 configurare/resetare
  • Durată baterie – 33 luni
  • Compatibilitate – Android și IOS

Cum se folosește Tact Watch?

Din păcate, pe site-ul oficial Tact Watch nu sunt afișate informații privind modul de utilizare al acestui produs. Cu siguranță, atunci când vei primi ceasul, vei primi și un manual cu instrucțiuni. Citește-l cu atenție, înainte de a folosi ceasul.

De asemenea, informații privind modul de utilizare al acestui produs îți poate oferi și operatorul call-center care te va contacta pentru confirmarea comenzii (dacă te hotărăști să plasezi o comandă pe site). Dacă mai ai și alte întrebări legate de produs, nu ezita să i le adresezi acestuia.

Cu cât știi mai multe detalii, cu atât îți este mai ușor să te decizi dacă să cumperi sau nu produsul.

Tact Watch – opiniile utilizatorilor

Tact WatchAm vrut să văd și ce părere au oamenii despre acest ceas așa că am citit comentariile afișate pe site-ul oficial. De fapt, doar pe acest site am găsit comentarii din partea utilizatorilor. Ceea ce mi se pare ciudat este faptul că nu există comentarii negative – oare toată lumea să fie mulțumită de Tact Watch?

Mi-e greu să cred că nu a existat niciun utilizator nemulțumit. S-ar putea ca cei care se ocupă de site-ul Tact Watch să afișeze doar comentariile pozitive pentru a-i face pe oameni să creadă că produsul pe care ei îl vând este potrivit pentru toată lumea.

Tactic Suit este un costum rezistent la apă și uzură ce se vinde doar pe internet – oamenii sunt foarte încântați de el.

Însă, nu poți să știi dacă un produs este potrivit pentru tine, până nu-l încerci.

Cum comand Tact Watch – ce preț are?

Așa cum spuneam și în rândurile de mai sus, dacă vrei să achiziționezi acest smartwatch trebuie să-l comanzi de pe site-ul oficial al producătorilor. Așadar, vizitează pagina oficială Tact Watch și completează formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon.

În câteva minute te va contacta un operator call-center pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului. Prețul ceasului este de 269 Ron. Plata se face la primirea pachetului. Probabil la prețul produsului se mai adaugă și taxa de livrare.

Mai multe detalii îți va oferi operatorul call-center. Dacă mai ai și alte întrebări, i le poți adresa acestuia.

Lasă un comentariu