X Tactical Drone – face fotografii și videoclipuri minunate?!

X Tactical Drone este o dronă cu o cameră de înaltă calitate ce filmează și face fotografii minunate, chiar și pe timpul nopții. Drona are motoare de mare viteză și este rezistentă la vânt. Chiar și un începător poate manevra cu ușurință această dronă, afirmă producătorii.

Cu toții ne dorim să postăm cele mai frumoase fotografii pe rețelele de socializare. Acum, când comunicarea se face mai mult online, petrecem foarte mult timp pe internet. Nu doar prin cuvinte putem comunica, ci și prin fotografii.

Atunci când mergem într-o vacanță sau într-un loc minunat, ne dorim să facem fotografii sau videoclipuri scurte pentru a păstra mereu în amintirea noastră frumusețea acelui loc. Cei care vor să treacă la un alt nivel, și să facă fotografii mai interesante, pot folosi o dronă.

Acum dronele sunt mult mai accesibile. Mai jos vom discuta despre o dronă ce costă 499 Ron și se vinde doar pe site-ul producătorilor. Dacă vrei să afli mai multe detalii, citește in continuare. Toate informațiile sunt preluate de pe site-ul oficial al producătorilor.

Ce este X Tactical Drone?

X Tactical Drone este o inovație tehnologică ce le permite oamenilor să exploreze lumea necunoscută. Deși s-ar putea să ți se pară complicat să manevrezi o dronă, nu este deloc dificil dacă alegi drona potrivită. Potrivit producătorilor X Tactical Drone, este foarte ușor de controlat.

De pe site-ul oficial aflăm că această dronă a fost concepută cu precizie pentru a zbura ușor. Carcasa sa este foarte rezistentă, deci nu trebuie să-ți faci griji că se va strica dacă va cădea la un moment dat și va lovi pământul. De pe X Tactical Drone poți trimite fotografii și videoclipuri pe smartphone.

X Tactical DroneAceastă dronă este perfectă, mai ales pentru începătorii care nu au pilotat niciodată o dronă. Spre deosebire de alte drone, X Tactical Drone nu pierde semnalul indiferent de vreme, afirmă producătorii.

O poți folosi chiar pentru a face diferite fotografii și videoclipuri pe care să le postezi apoi pe rețetețe de socializare. Ai mari șanse să strângi o mulțime de aprecieri.

Poți pilota această dronă oriunde și poți vedea lucruri și peisaje pe care nu le-ai văzut niciodată. Orice zi obișnuită se poate transforma într-un moment de neuitat cu X Tactical Drone.

Dacă îți place să explorezi natura îți recomand să citești și despre costumul impermeabil Tactic Suit – este confecționat dintr-un material calitativ, rezistent la apă și uzură.

Deși pare a fi foarte utilă, această dronă s-ar putea să nu fie pe placul tuturor. Nu știu însă dacă cei care nu sunt mulțumiți de ea, o pot returna pentru a-și primi banii inapoi. Pe site, producătorii nu menționează nimic despre acest lucru și nici nu afișează un număr de telefon sau o adresă de mail la care să poată fi contactați.

X Tactical Drone – beneficii

Această dronă apărută recent este compactă și usor de pilotat. Având dimensiuni mici poate fi transportată fără nicio problemă, chiar și într-o geantă de umăr. Pentru pilotarea sa se poate folosi orice telefon inteligent.

X Tactical Drone este atât de ușor de controlat, încât chiar și un începător o poate folosi. Având un design placut și multe moduri de fotografiere, această dronă este pe placul multor persoane. Fotografiile și videoclipurile realizate pot fi trimise pe telefon și păstrate în memoria acestuia.

Potrivit informațiilor afișate pe site-ul oficial, cei care au creat aceată dronă au folosit tehnologii inovatoare, dar accesibile, pentru a putea fi cumpărată de majoritatea oamenilor.

drona micaGreutatea dronei nu depășește 250 grame, deci nu este doar compactă, ci și ușoară. X Tactical Drone este potrivită mai ales pentru persoanele ce iubesc să călătorească, să maergă în drumeție, la plimbare sau la diferite evenimente importante.

Totul devine mai interesant când ai o dronă, deoarece poți face fotografii și videoclipuri pe care nu le poți realiza cu telefonul mobil sau camera de fotografiat sau filmat.

Caracteristici și funcții speciale

 • Camera HDpro – fotografii cu rezoluție maximă
 • Rezistență la lovituri
 • Ultra-ușoară și compactă
 • Greutate – 250 gr
 • Dimensiuni: 500x300x200 mm
 • Nu pierde semnalul
 • Ușor de gestionat
 • Motoare fără perii KV1000
 • Unghi înclinare variabil
 • Baterie Li-polymer 2200mAh 25C
 • Timp maxim de zbor – 30 de minute
 • Viteză de zbor – 36 km/h

Funcții speciale și moduri de zbor

 • Funcția zbor către puncte specifice – atingând afișajul emițătorului, cel care pilotează drona poate stabili coordonatele zborului și altitudinea. Dupp ce lansează drona, pilotul participă numai la procesul de fotografiere/video.
 • Funcție de fotografiere panoramică – suport modul panoramic cu unghi de 180 grade.
 • Mod de menținere a altitudinii – GPS-ul încorporat menține drona în pozția stabilită de pilot.
X Tactical Drone – mod de utilizare

Mai întâi scanzează codul QR, apoi instalează aplicația pe smartphone. Introdu bateria în dronă și deschide aplicația. Prin simpla atingere a unui buton, poți apoi să lansezi drona.

Mai multe detalii despre modul de utilizare a dronei vei găsi în manualul de instrucțiuni. Citește-l cu atenție. Și operatorul call-center îți poate oferi informații despre modul de utilizare. Dacă ai nelămuriri, discută cu operatorul.

Acesta trebuie să-ți raspundă la toate întrebările legate de produs și, cu cât știi mai multe, cu atât îți este mai ușor să te decizi dacă să cumperi sau nu drona.

drona intuneric

Păreri despre X Tactical Drone

Doar pe site-ul oficial al producătorilor am găsit câteva comentarii ale unor utilizatori. Deoarece pe acest site se vinde drona, toate comentariile sunt pozitive și toți utilizatorii recomandă folosirea ei. Desigur, asta nu înseamnă că nu există persoane nemulțumite de eficiența ta.

De obicei, părerile oamenilor sunt împărțite și totul depinde de gustul fiecăruia. Doar pentru că un produs este pe placul cuiva, nu înseamnă că este și pe placul tău. Până nu-l încerci tu, nu poți ști dacă este sau nu potrivit pentru tine.

De unde pot cumpăra X Tactical Drone? Cât costă?

Pentru a achiziționa această dronă trebuie să accesezi pagina oficială X Tactical Drone și să completezi formularul de comandă cu numele și numărul tău de telefon. În câteva minute vei fi contactat de un operator call-center pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor legate de livrarea coletului.

Prețul dronei este de 499 Ron. Prețul râmâne același, chiar dacă teoretic, oferta expiră. Livrarea este gratuită doar dacă comanzi 2 drone. Așadar dacă comanzi doar o singură dronă, trebuie să plătești și o taxă de livrare. Mai multe detalii îți va oferi operatorul call-center care te va contacta.

Lasă un comentariu