Case de vedete

Casa de vedeta: Heather Mills

New York-ul este inima Statelor Unite ale Americii, locul care da startul in moda, muzica si afaceri. Nu e de mirare ca multe dintre vedete aleg sa isi achizitioneze aici proprietati, cele mai multe optand pentru apartamente aflate la etaje superioare care beneficiaza de privelisti spectaculoase.

Este cazul si fostei sotii a lui Paul McCartney, Heather Mills care si-a cumparat in 2008 pentru 4,9 milioane de $ un apartament la etajul noua intr-un complex de apartamente. Intre timpul pretul apartamentului a crescut, acesta fiind evaluat in prezent la 5,3 milioane de $. Aceasta crestere se poate datora si faptului ca Heather a dorit ca noua sa casa sa fie redecorata de catre celebrul arhitect american Richard Meier.

Apartamentul este ideal pentru persoanele care doresc sa locuiasca singure fiind compus din doua dormitoare, doua bai, bucatarie si un living imens care se desfasoara de la nordul spre sudulul apartamentului. In plus apartamentul are iesire si la doua terase, perfecte pentru un mic dejun in aer liber si pereti din sticla pentru o luminozitate maxima. Heather a optat pentru un design fresh al apartamentului cu pereti albi si mobilier alb si ros.

Iar daca va intrebati de ce pretul este totusi atat de ridicat trebuie sa mentionez ca apartamentul este dotat cu ferestre care regleaza automat temperatura, sistem de aer conditionat, sistem audio-video, sala de sport in cladire si portar permanent.

Insa detaliul final care face ca pretul apartamentului sa nu mai fie atat de important este privelistea acestuia: la nord poate fi admirata Empire State Building, la sud Statuia Libertatii iar la vest raul Hudson.

Casa de vedeta – Hilary Duff

Ti-ai imaginat vreodata unde locuieste fostul idol al adolescentelor de acum cativa ani? Cunoscuta actrita si cantareata Hilary Duff a hotarat ca este momentul sa se aseze la casa ei si din acest motiv a cumparat impreuna cu logodnicul ei Mike Comrie o proprietate care pentru multi dintre noi echivaleaza cu o casa de vis.

Proprietatea este situata bineinteles in Beverly Hills, Los Angeles, a costat “doar” 3,85 milioane de dolari intinzandu-se pe aproximativ 4 mii de metri patrati. Si pentru ca cuibusorul ei sa fie asa cum si l-a dorit actrita, casa a fost supusa unui proces de renovare,timp in care i s-au adaugat trei apartamente pentru oaspeti fiecare cu baie proprie decorate cu marmura de Carrera.

In prezent casa construita in stil colonial Georgian este compusa din 5 dormitoare si sase bai, living-uri, o zona pentru mic dejun si mai multe spatii pentru cina. Bucataria spatioasa este decorata cu mobilier alb, marmura alba si ustensile din otel inoxidabil.

Restul camerelor sunt decorate in stil mediteranian, cu pardoseala din lemn in stil antic iar mobilierul si decoratiuni interioare sunt in culori calde. Dormitorul principal are un semineu, lustra din sticla de Murano si tavanul inalt. In plus peretii casei au disparut in multe zone, in special cei care dau inspre gradina fiind inlocuiti cu pereti din sticla.

Gradina este o oaza de verdeata si liniste, aici fiind piscina dar si un gratar si o zona pentru masa in aer liber.

Casa de vedeta: Penelope Cruz

Una dintre cele mai indragite si frumoase actrite de la Hollywood detine o proprietate de vis in cartierul Hollywood Hills din Los Angeles.

Resedinta se intinde pe aproximativ 310 metri patrati, este evaluata la 3 milioane de dolari si este compusa din curte, casa centrala si o mica casa de oaspeti.

Construita in 1956, casa a fost renovata recent in stilul Balinese modern, la preferinta actritei, si este formata din 3 dormitoare, doua bai si bucataria utilata si mobilata modern.

Piesele de rezistenta ale casei sunt podeaua din bambus, tavanele inalte si peretii din sticla. Usile proprietatii sunt din lemn sculptat si dau inspre o mica curte interioara in care se afla o fantana si usa principala.

Bucataria este utilata cu electrocasnice din otel inoxidabil si cu un Blas de bucatarie din granit. Curtea interioara este spatioasa, casa beneficiind de o piscina incalzita si o cabana luxoasa care poate fi folosita drept casa de oaspeti. Usile din interior sunt in stil francez, iar cele care dau spre exterior sunt usi din sticla culisante.

De altfel Penélope iubeste lumina si soarele si din acest motiv ferestrele sunt mari, perfecte pentru a capta soarele californian.

Lasă un comentariu