Set Regis Stone MaxiSet

Cu toții știm că atunci când vine vorba de bucătărie, femeile au întotdeauna nevoie de mai multe tigăi în care să pregătească mâncarea, fiecare având propriul lor rol.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să cumperi fiecare tigaie separat, ci poți opta pentru un set de tigăi capabil să acopere fiecare necesitate în parte. Astfel, îți recomandăm să folosești Set Regis Stone MaxiSet, ce este conceput din 3 tigăi cu un diametru diferit și un capac potrivit pentru oricare dintre ele.

Descriere tigăi Set Regis Stone MaxiSet:

Set Regis Stone MaxiSet Tigai CutieSet Regis Stone MaxiSet conține o tigaie cu diametrul de 28 de cm, o tigaie cu diametrul de 24 de cm, o tigaie cu diametrul de 20 de cm și un capac termorezistent prevăzut cu un sistem de picurare de 28 de cm.

Astfel, capacul AromaLid este potrivit pentru toate cele 3 tigăi, asigurând protecția maximă a alimentelor și ajutându-le să se gătească mult mai eficient.

Toate tigăile din Set Regis Stone MaxiSet sunt realizate din oțel inoxidabil și aluminiu forjat, care le asigură o distribuție uniformă a căldurii, pe toată suprafața tigăilor, ajutând, în acest fel, la gătirea eficientă și adecvată a mâncărurilor dorite.

Toate tigăile din set reușesc să mențină intacte proprietățile nutritive ale alimentelor, datorită faptului că au un înveliș special care este antiaderent și nu permite lipirea mâncării de fundul sau marginile tigăii. În plus, efectul de piatră încinsă al tigăilor din Set Regis Stone MaxiSet este un plus al gustului delicios pe care mâncărurile îl vor avea.

Mai mult decât atât, nici măcar nu ai nevoie de ulei, untură sau alte tipuri de grăsimi adiționale pentru a găti în tigăile din Set Regis Stone MaxiSet, deoarece calitatea acestora îți permite să gătești cât mai sănătos și variat posibil.

Specificații capacul AromaLid:Set Regis Stone MaxiSet Tigai

Beneficiul extra al setului de tigăi Regis Stone este că vin la pachet cu un capac AromaLid. Capacul AromaLid adaugă un plus de savoare preparatelor alimentare efectuate, astfel încât poți turna vin sau uleiuri aromate în mânerul său, iar sistemul de picurare va permite ca acestea să pătrundă în mâncare puțin câte puțin, astfel încât să rezulte o masă copioasă.

Aromele adăugate vor spori gustul mâncărurilor și va menține alimentele mai fragede. Capacul măsoară 28 de cm, putând fi folosit chiar și în combinație cu alte tigăi obișnuite.

Funcții Set Regis Stone MaxiSet:

Set Regis Stone MaxiSet este prevăzut cu o serie de funcții imbatabile de către oricare alte tigăi obișnuite. Astfel, principalul avantaj al acestui set e faptul că toate tigăile au un înveliș antiaderent, cu efect de piatră încinsă, sunt rezistente la zgârieturi și sunt foarte ușor de curățat și întreținut, respectiv au o grosime de 4 mm care le prelungește considerabil durata de viață.

Set Regis Stone MaxiSet îți permite să gătești fără uleiuri sau grăsimi suplimentare, păstrând savoarea și gustul mâncărurilor datorită proprietăților nutritive pe care le menține intacte. Tigăile din set Set Regis Stone MaxiSet pot fi folosite pe orice tip de plite – de la electrice și cu gaz, la cele din ceramică și cu inducție.

Lasă un comentariu