Total Crunch – aparat de fitness pentru antrenarea musculaturii și tonifierea corpului

Total Crunch este un aparat de fitness pe care îi poți folosi acasă pentru a-ți antrena musculatura și a-ți tonifia corpul. Acest aparat poate fi folosit atât de persoanele care au mai făcut sport/ cât și de cele care până acum au avut un stil de viață sedentar. Total Crunch ajută la pierderea în greutate și creșterea masei musculare.

Cu toții aspirăm spre un trup bine definit, musculos și sănătos. Totuși este greu să găsim un echilibru înre a pierde grăsimea și a crește musculatura. Pentru că proteinele deteriorate trebuie înlocuite cu altele noi, țesutul muscular se află în permanență într-un proces de descompunere și reparatie.

Prin consumul de proteine și efectuarea antrenamentele cu greutăți se poate crește masa musculară.

În momentul în care consumi proteine îi oferi corpului elementele esențiale pentru sinteza proteică. De asemenea, atunci când faci antrenamente cu greutați îți ajuți corpul să crească masa musculară.

În schimb, pentru a pierde din grăsime, trebuie să reduci consumul caloric. Nu este indicat să reduci foarte drastic caloriile consumate, pentru ca s-ar putea să rămâi fără energie. Prin urmare, s-ar putea să nu mai fii capabil să faci mișcare.

Dacă nu ai timp să mergi la sală, dar îți dorești totuși să faci exerciții pentru antrenarea musculaturii și eliminarea grăsimii poți încerca aparatul de fitness Total Crunch. Mai multe detalii despre el vei găsi în rândurile de mai jos. Continuă să citești!

Despre Total Crunch

Aparatul de fitness Total Crunch ce are o greutate de doar 11.1 kilograme te ajută să pierzi în greutate, făcând antrenamente eficiente în confortul propriei case. Deoarece folosește sistemul de simetrie inversă, Total Crunch îți permite să faci multe exerciții de fitness pentru antrenarea musculaturii.

Potrivit producătorilor, cu ajutorul acestui aparat de fitness poți arde caloriile, poți să-ți crești masa musculară și să-ți tonifiezi corpul. Total Crunch combină exercițiile de forță cu exercițiile cardio fiind un aparat complet și, de asemenea, eficient.

Intensitate exercițiilor poate crește cu 50% doar prin schimbarea poziției picioarelor. În schimb, dacă dorești să lucrezi mai intens anumite grupe de mușchi, trebuie doar să-ți schimbi poziția mâinilor. Total Crunch este potrivit atât pentru începători, cât și pentru avansați.

Poți face diferite exerciții pentru arderea caloriilor și tonfierea corpului chiar la tine acasă. Având un design special, Total Crunch poate fi depozitat în orice loc din casă pentru că se strânge și nu ocupă mult spațiu.

În timp ce faci exerciții pentru slăbit, poți purta pantalonii Fitness Shapers – măresc cantitate de transpirație eliminată datorită efectului termic care se creează în momentul în care pantalonii intră în contact cu pielea.

Total Crunch – avantaje și beneficii

Pe site-ul ce comercializează acest produs sunt prezentate beneficiile sale. Iată care sunt acestea:

  • Antrenează principalele grupe de mușchi
  • Permite modificarea intensității exercițiilor prin schimbarea pozițiilor picioarelor și mâinilor
  • Potrivit atât pentru începători cât și pentru avansați
  • Combină exercițiile cardio cu cele de forță
  • Poate fi folosit de orice individ cu o greutate de maxim 100 de kilograme

Așa cum spuneam și în rândurile anterioare, Total Crunch utilizează sistemul de simetrie inversă cu ajutorul căruia se pot efectua o mulțime de exerciții fitness pentru antrenarea musculaturii.

Acest aparat de fitness este potrivit pentru cei care vor să slăbească, să-și tonifieze corul și să-și întărească musculatura. Cei care l-au creat, susțin că-i ajută pe oameni să obțină mai repede, un trup frumos.

aparat de fitnessDesigur, nu este suficient doar ca oamenii să aibă acest aparat în casă pentru a slăbi, ci trebuie să-l și folosească. Exercițiile fizice efectuate regulat, combinate cu un regim alimentar echilibrat ajută la eliminarea grăsimii și tonifierea corpului.

Un alt aparat fitness creat pentru a antrena musculatura și a crește rezistența fizică este PowerMaxx Fitness Trampoline – o sesiune de antrenament durează doar 10 minute, dar este la fel de eficientă ca o jumătate de oră de alergat.

Dacă îți cumperi acest aparat dar îl uiți într-un colț al casei și-l folosești doar când îți amintești de el, ai puține șanse să obții corpul la care visezi. Doar prin voință și multă muncă reușești să obții ceea ce-ți dorești.

Te poți concentra pe grupa musculară pe care dorești să-o lucrezi mai intens, schimbând doar poziția mâinilor. Cu priza inversă poți să lucrezi mușchii dorsali și bicepșii, cu cea normală poți face exerciții pentru umeri și piept, în timp ce cu priza laterală îți poți lucra mușchii deltoizi și spatele.

Pe lângă faptul că poți să obții forma fizică dorită, cu Total Crunch poți avea și mai multă energie.

Cum se folosește Total Crunch?

Pe site-ul ce comercializează acest produs nu este prezentat modul de utilizare. Însă, probabil produsul vine însoțit și de un set de instrucțiuni. Citește cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare.

Citește și despre Vibrating Plate – placă de fitness multifuncțională cu 9 programe prestabilite. Îți oferă ocazia să te antrenezi în confortul propriei case și să elimini astfel kilogramele suplimentare.

Păreri despre Total Crunch – este bun?

Total Crunch-aparat de fitnessAm citit comentariile despre Total Crunch afișate pe site-ul producătorilor. Aici sunt afișate doar comentarii pozitive. Nu am găsit niciun comentariu negativ deocamdată. Asta nu înseamnă însă că toți cei care l-au folosit au fost încântați de el.

Probabil au fost și persoane nemulțumite, care pur și simplu nu au dorit să-ți exprime părerea pe internet. Însă, cel mai probabil cei care au făcut constant exerciții la aparatul de fitness Total Crunch și au urmat o dietă echilibrată au reuțit să obțină rezultatele dorite.

Informații tehnice:

  • Dimensiuni – 93 x 59 x 110 cm
  • Greutate netă – 11.1 kg
De unde pot comanda Total Crunch?

Aparatul de fitness Total Crunch poate fi comandat de pe site-ul ce-l comercializează. Accesează site-ul pentru a afla mai multe detalii despre acest produs, iar dacă te hotărăști să-l comanzi adaugă-l în coș, apoi completează formularul de comandă cu datele personale.

Asigură-te că scrii corect numele, numărul de telefon și adresa de livrare. Livrarea se face prin curier în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă nu ești mulțumit de produsul primit îl poți returna în termen de 14 zile. Mai multe detalii poți afla dacă suni la numărul de telefon afișat pe site. Un operator call-center îți va răspunde la toate întrebările legate de produs.

Lasă un comentariu