Titan Gel Impotenta

Titan Gel este un produs pentru marirea penisului, nicidecum unul pentru disfunctii erectile, ejaculare precoce sau chestii de acest gen, care, in anumite conditii ar putea duce la impotenta (permanenta sau nu).

Dat fiind modul in care functioneaza Titan Gel (vezi articolul de mai jos) imi este imposibil sa cred ca ar putea avea vreo influenta asupra acestui aspect.

Cazuri in care Titan Gel provoaca impotenta:

Bine, in mod direct, mi se pare imposibil ca Titan Gel sa duca la impotenta. Este un produs care vizeaza cu totul alte aspecte, iar ce zic magazinele ca ar putea duce la erectii prelungite este mai mult o chestie de marketing.

Totusi, singurul caz in care Titan Gel ar putea duce la impotenta (cel putin singurul pe care il vad eu in acest moment) este acela in care pe durata utilizarii acestui gel, se fac exercitii cu greutati pentru marirea penisului iar acestea sunt efectuate incorect.

Daca planuiti sa faceti astfel de exercitii, va recomand calduros sa discutati cu un medic specialist si sa va asigurati ca faceti totul ca la carte cum se spune.

Cum funcționează exercitiile pentru marirea penisului?

Corpurile noastre sunt concepute pentru a se adapta schimbarilor, inclusiv atunci cand vine vorba despre marirea penisului. Chiar dacă ideea de exercițiu pentru a schimba corpul cuiva nu este noua, doar în ultimele decade acest concept a fost aplicat și