Cum funcționează exercitiile pentru marirea penisului?

Corpurile noastre sunt concepute pentru a se adapta schimbarilor, inclusiv atunci cand vine vorba despre marirea penisului. Chiar dacă ideea de exercițiu pentru a schimba corpul cuiva nu este noua, doar în ultimele decade acest concept a fost aplicat și asupra exercitiilor pentru penis. Exercitiile pentru penis funcționează pe același principiu folosit de bodybuilderi pentru a-si crește masa musculara. Dar, nu am auzit cu toții ca penisul nu este un muschi?

Nu este adevărat – cel puțin nu complet.

  • În primul rând, sunt mușchii pelvici de la baza penisului a caror putere pot influnta calitatea erectiilor și abilitatea de a rezista mai mult în pat.
  • În al doilea rând, studiile au arătat ca penisul nu este un muschi asemănător cu bicepsul, tricepsul, etc, este alcătuit dintr-o porțiune mare de alt tip de țesut muscular: țesutul neted.

De fapt penisul este 50% țesut muscular neted!

Mușchii netezi din penis difera de mușchii scheletici (precum cei localizati în biceps). Oricum muschiul penisului contribie atât la forma cât și la mărimea penisului.

Teoria exercitiilor pentru penisului

Sunt câteva teorii concurente despre acest proces. Rob Michaels, expertul în marirea penisului și autorul cartii Penis Exercises, notează:

„Considerand faptul ca exercitiile pentru penis fac ca erectia să fie mai puternica, tare și de durata mai mare, are sens și afirmatia cum ca exercitiile fac ca celulele muscular fine sa crească.”

exercitii kegel În orice caz, exercitiile pentru marirea penisului fac ca penisul sa crească.

Penisul din interior

Penisul este mai lung decât credeți, aproape jumătate din lungimea lui totala este ascuns înăuntrul corpului. Acest penis este ținut în loc de ligamente.

Penisul poate fi eliberat prin intinderea acelor ligamente, cu ajutorul exercitiilor pentru penis. Acest lucru a unei bucăți mai mari din penisul interior sa iasă afara din corp, lucru ce rezulta o creștere a lungimii.

De fapt, acesta este o forma de operație pentru marirea penisului, doctorii taie acești ligamenti. Dar cu taierea acestui ligament, vei pierde unghiul de erectie. Din acest motiv intinderea ușoară și în alungirea ligamentilor este mult mai preferata de bărbați decât chirurgia.

Care sunt tipurile de exerciții pentru penis?

Sunt 4 tipuri de exerciții de baza pentru marirea penisului: intindere, expansiune, exerciții pentru planseul pelvic și jelq. Aici găsiți câteva detalii despre fiecare tip:

Intinderile/tractiunile pentru penisului

Intinderile și tractiunile funcționează prin alungirea tunicii, unschilor fini și a ligamentelor. Prin acest proces se formeaza micro-fisuri ce incurajeaza creșterea de celule noi.

Avantaje – Exercitiile pot fi făcute fără un echipament special. Aparatele de tractiune, cum sunt extensoarele, pot fi folosite și sub hainele mai largi. Sunt diferite exerciții de intindere ce variaza ca și nivel de dificultate.

  1. Despre Titan Gel, gelul pentru marirea penisului ati auzit? Ce parere aveti despre el?

Exercitiile de expansiune/compresiune

Exercitiile de expansiune și compresiune măresc celulele țesutului musculos din penis, prin impingerea acestora către tunica. De multe ori expansiunea este creata prin compresiunea unei portini din penis, pentru a expanda alta parte.

Avantaje – exercitiile de expansiune și compresiune, asemenea exercitiilor de intindere, au avantajul ca nu au nevoie de echipamente speciale ca sa funcioneze. Ele sunt exerciții manuale și tot ce ai nevoie este de timp și spațiu privat. Sunt o varietate de exerciții ce sunt potrivite pentru diferite nivele de experiența. Expansiunea și compresiunea sunt perfecte și pentru marirea grosimii.

Exerciții pentru mușchii planseului pelvieni

Mușchii planseului pelvieni sunt cheia unei erectii sanatoase. Mușchii pelvieni sunt cheia unei erectii puternice și a unui unghi bun al penisului. Exercițiul kegel a fost dezvoltat pentru acești muschi scheletici. Chiar dacă original a fost dezvoltat pentru femeile însărcinate, marbatii au învățat rapid ca pot beneficia și ei de acest exercițiu.

Exercitiile kegel pot fi făcute oricând și oriunde, la birou, în timp ce te uiți la televizor, chiar și când citești. Sunt foarte ușor de învățat. Poți folosi exercițiul kegel pentru a opri ejacularea precoce. Ele aduc și o mulțime de beneficii precum: sângele plin de nutrienti este impins spre penis lucru ce permite o marire a penisului, sănătății prostatei, un unghi al erectiei imbunatatit, și mai multe.

Exercitiile Jelq și combinatii de exerciții

Jelq și combinatiile de exircitii ale penisului simultane intind penisul, în timp ce ofera întinderi rapide a anumitor zone din penis pentru a forța creșterea celulelor din țesut.

Combinatiile de exerciții ofera un beneficiu dublu, pentru cele mai bune rezultate. Ele nu au nevoie de echipamente sepaciale. Pot fi modificate pentru fiecare persoana în parte. Jelq este perfect pentru incepatori dar poate fi folosit și de către cei mai experimentati. De asemenea se găsesc și aparate pentru  aceste exerciții, precum Jelq Device, ce te poate asista pentru a fi sigur ca faci exercitiile corect, cu presiune egala.

 

Lasă un comentariu