Espressor automat Philips HD8829 09

Philips HD8829 09 un espressor mare, cu o multime de functii ce pot prepara foarte rapid mai multe tipuri de bauturi. In general, se spune ca exista la fel de multe obiceiuri cat case exista, insa, daca in viitor vei auzi aceeasi expresie in care cuvantul obiceiuri este inlocuit de espressoare, nu ar trebui sa te surprinda, luand in vedere varietatea de care dispun astfel de aparate.

Vezi reducerea pentru Philips HD8829 09

De la cele mai ieftine, pana la cele mai scumpe, de la cele ultra – dotate, pana la cele mai simple si de baza, precum si de la cele cu un design modern pana la cele cu un model retro, poti sa intrebuintezi fiecarui om din lume cate un tip de espressor.

Despre espressorul Philips HD8829 09

Existand atat de multe modele de espressoare, nu e surprinzator ca multi oameni nu stiu ce sa aleaga.

Citeste parerile clientilor despre Philips HD8829 09

Philips HD8829 09 espressorSpre exemplu, cand vine vorba de tipurile de espressoare, probabil ca cel mai bun este cel automat – cu siguranta, mai bun, decat cel manual, deoarece acesta automat nu necesita aproape niciun fel de implicare din partea ta.

Un astfel de aparat este si modelul de espressor automat Philips HD8829 09, care se face remarcat si prin designul sau simplu, minimalist si compact.

Aparatul nu ocupa mult loc in nicio bucatarie si are un panou de comanda foarte usor de utilizat, fiindu user – friendly. Modelul acesta are culoarea neagra.

Specificatii generale Philips HD8829 09

Dimensiunile sale sunt de 215 x 429 x 330 de milimetri (W x D x H), cu o greutate de 7.2 de kilograme. Cablul sau de alimentare al Philips HD8829 09 are o lungime de 0.8 metri.

Modelul include si un rezervor detasabil de apa, o tava detasabila, iar rasnita sa este de calitate, fiind realizata din ceramica. Aceasta rasnita iti va oferi o operare mai silentioasa si pentru o perioada mai lunga, fara sa existe deteriorari.

Putere 1850 W
Tip aparat Automat
Tip bautura Espresso Cafea Capuccino
Capacitate rezervor apa 1.8 l
Capacitate cesti 2 cesti
Capacitate compartiment cafea 250 g
Rezervor lapte Da
Presiune 15 bar
Alimentare La retea

Modelul de espressor automat Philips HD8829 09 are o putere foarte mare, de 1850 W, iar presiunea pe care o poate atinge este de 15 bar. Printre bauturile pe care ti le ofera acest espressor automat Philips HD8829 09 se numara cafeaua, cappuccino si, normal, espresso.

Rezervorul de apa are o capacitate de 1.8 litri, iar compartimentul de cafea are o capacitate de 250 de grame. De asemenea, modelul are si un rezervor de lapte. Alimentarea produsului se face la reteaua de curent electric.

Il poti compara si cu alte espressoare, ale caror review-uri le poti gasi aici.

Functiile espressorului Philips HD8829 09

Printre functiile de care se bucura acesta sunt rasnita, un dispozitiv de spumare si un rezervor de lapte. Pornirea, dar si oprirea sa pot fi programate, iar sistemul de apa fierbinte, care iti permite sa faci ceai, este si el remarcabil.

Philips HD8829 09 bauturi preparate

Poti sa-ti faci espressoul dorit ori cafeaua preferata utilizand boabe care au fost macinate proaspat. Pentru a realiza acest lucru, nu trebuie decat sa apesi un buton si sa astepti, apoi, timp de cateva secunde.

Totul este posibil si datorita sistemului nou Easy Cappuccino, care face prepararea acestui produs sa fie mai usoara ca niciodata si, datorita functiei 2 x, poti sa iti umpli cate doua cesti in acelasi timp.

De aceea, daca vrei un espressor foarte bun, nu poti sa alegi altceva decat acest espressor automat Philips HD8829 09.

Lasă un comentariu