Espressor automat Sarista Philips: calitatea este mai ieftina cu Philips

Sarista Philips espressor automat ce prepara 2 cesti de cafea in acelasi timp si functioneaza pe baza de cafea boabe. Cati bani esti dispus sa cheltuiesti pentru a-ti achizitiona un espressor? Exista persoane care cheltuie mii de lei pe un singur aparat, din diferite motive, in timp ce altii vor sa fie mai practici si sa achizitioneze un produs bun la un pret mai accesibil, exact la valoarea pe care o are acesta.

Aici gasesti pretul actual al espressorului Sarista Philips

In general, se recomanda sa iti cumperi un produs care sa fie realizat de o companie cunoscuta, ca sa te asiguri ca acesta este de calitate, de aceea, atunci cand iti stabilesti bugetul, incepe sa cauti si firmele cunoscute de aparate electrocasnice dintre care poti sa alegi un model care sa fie pe placul tau.

Despre espressorul Sarista Philips

Poti sa alegi, de exemplu, modelul de espressor automat Sarista Philips, care dispune de functii moderne, dar are si un pret foarte accesibil.

Vezi si alte espressoare automate Philips pana in 1500 Lei

Sarista Philips espressor automatDesignul sau este unul foarte modern, cu linii curbe, modelul putand sa deserveasca in acelasi timp doua cesti de cafea. Culoarea aparatului este negru.

Dimensiunile sale sunt de 258 x 318 x 442 de milimetri (W x D x H), cu o greutate de noua kilograme. Modelul include o tava care este detasabila si un rezervor detasabil de apa.

Motive pentru care sa alegi acest espressor automat Sarista Philips pentru casa ta

Puterea pe care o are acest espressor automat Sarista Philips este de 2.000 W, o putere foarte mare si impresionanta. Aparatul este de tip espressor automat si poate sa prepare espresso, doua espresso ori cafea cu filtru.

Capacitatea rezervorului de apa este si ea destul de mare, dispunand de un volum de 1.25 de litri. Alimentarea se face la 220 V si presiunea este de 15 bari.

Modelul de espressor automat Sarista Philips iti ofera ocazia de a crea un espresso din cafea boabe proaspat macinate, totul doar printr-o singura apasarea a unui buton. Pe langa un container de cafea boabe, modelul are o capacitate in rezervor pentru reziduuri cat pentru zece cafele.

Vezi si espressoarele Bosch. Desi au un pret mai mic si mai putine functii, este posibil sa se potriveasca nevoilor tale.

In rezervor se afla inclus un filtru de cafea. Rezervorul pentru boabele de cafea este reincarcabil, evident, dar, pentru a face lucrurile mai usoare pentru tine, acesta este si detasabil.

Specificatii generale Sarista Philips

Oprirea sa automata se face in 30 de minute. De asemenea, acest espressor automat Sarista Philips include un indicator pentru decalcifiere si un indicator pentru lipsa de apa.

Putere 2000W
Tip aparat Espressor automat
Tip bautura Espresso, 2 espresso, Cafea filtru
Capacitate rezervor apa 1.25 l
Presiune 15 bari
Alimentare 220 V

Produsul, in sine, are o greutate de 7.10 kilograme, insa intreg pachetul pe care il vei primi are o greutate de 10.40 de kilograme. Pe langa toate aceste functii si caracteristici, evident, te va interesa si pretul pe care il are produsul.

Din fericire, nu va trebui sa cheltuiesti multi bani pentru a-l avea in propria ta casa, acest model de espressor automat Sarista Philips fiind unul pe care ti-l poti permite foarte usor, chiar si fara sa fie nevoie sa apelezi la rate, deci, nu vei ramane cu o gaura imensa in bugetul lunar dupa achizitionarea sa.

Ca urmare, alege modelul de espressor automat Sarista Philips si delecteaza-te de acum inainte cu acest produs mirific.

Lasă un comentariu