Dormeo Aqua – Covor de baie

Dormeo Aqua un covor de baie din materiale ce absorb bine apa. Cred ca toti aveti un covoras de baie in fata cazii sau a dusului. Si pana la urma, de ce sa nu aveti/avem. Sunt moi, te ajuta sa nu calci pe gresie si daca ai noroc, atunci contribuie si la uscarea picioarelor.

Vezi aici pretul pentru Dormeo Aqua

Intrebarea care apare insa in cazul lor este urmatoare: cat esti dispus sa platesti pentru un astfel de produs? Probabil ca unii dintre voi mai mult ca altii… dar si merita oare sa investesti foarte mult in asa ceva? Cred ca depinde de covor, dar trebuie sa exista si niste limite.

Despre covorul de baie Dormeo Aqua

Dormeo este o firma de saltele foarte cunoscuta. Dar nu ma asteptam ca ei sa fabrice si covoare pentru baie. Si chiar au adus un pic din tehnologia pe care o folosesc la saltele. De fapt, cam acesta este singurul lucru diferit la covoras.

Aici gasesti ofertele pentru alte produse Dormeo

Dormeo Aqua Covor De BaieProducatorii sunt foarte increzatori atunci cand prezinta faptul ca produsul lor, Dormeo Aqua, este facut din aceeasi spuma cu memorie pe care o gasim si la saltele Dormeo. Ar trebui sa fim totusi impresionati de acest lucru?

Atunci cand te dai jos din casa sau dus, acest covor se va plia foarte bine picioarelor tale si apoi va reveni la forma initiala si va astepta urmatorul utilizator. Nu-i asa ca te simti mai bine si crezi ca baia ta e mai completa acum?

Lasand ironia la o parte, acest coroas este foarte moale si iti ofera un grad optim de confort. Tot in apararea lui trebuie spus ca poate sa fie folosit si langa pat, la intrarea in casa sau in bucatarie.

Nu este insa foarte mare (covorul are 50 pe 70 cm) si nici nu vei sta pe el mai mult de cateva minute. Este adevarat ca e important sa pasesti pe cald si moale, dar exista mii de covoare care iti ofera asta la preturi mai mici.

Apoi, spuma este utila la saltele, dar nu stiu cat de importanta e aici. Cred ca departe cel mai bun lucru este ca materialul nu se uda (e totusi covor de baie, deci nu trebuie sa fie laudat pentru asta).

Dar in rest, nu as putea spune ca impresioneaza prin ceva. Pretul este si el destul de mare, oarecum acceptabil doar daca il gasesti la reducere. Bineinteles, cand banii nu prea conteaza, nu strica sa ai un astfel de covor prin casa. In rest, cred ca i-ai putea investi in ceva mai util.

Concluzii Dormeo Aqua

Nu stiu ce as mai putea spune despre covorul cu spuma de la Dormeo. Nu este nici foarte util (in sensul ca nu aduce nimic in plus fata de unul normal) iar pretul nu este atat de mic.

Calitatea e ok, te simti bine pe el, dar nu intr-atat de bine incat sa fie o achizitie obligatorie pentru casa ta (indiferent daca e vorba despre baie, bucatarie, hol sau dormitor).

Pro Dormeo Aqua

  • Suprafata moale si calduroasa
  • Rezistent la apa
  • Confortabil
Contra Dormeo Aqua
  • Pretul de achizitie
  • Faptul ca e facut din spuma e doar un truc pentru a pune un pret mai mare

Lasă un comentariu