Espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1401

Bosch Tassimo Vivy II TAS1401 un espressor ieftin dar care poate sa prepare mai multe tipuri de bauturi. Atunci cand iti alegi un espressor, functiile si caracteristicile de care dispune acesta reprezinta alegeri prioritare, pe langa pretul pe care il are si bugetul de care dispui. Desigur, un aspect ce nu trebuie ignorat este designul aparatului.

Vezi pretul Bosch Tassimo Vivy II TAS1401

Daca ai o anumita tematica in bucatarie, atunci, trebuie sa incerci sa-ti gasesit un espressor care sa nu fie doar ieftin si sa indeplineasca oricare cerinta ai avea de la el, ci sa alegi si unul care sa aiba un design ce se poate potrivi usor in bucutaria ta, asortandu-se cu restul aparatelor electrocasnice si mobilierul.

De ce sa alegi modelul de espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1401

Spre exemplu, daca bucataria ta are nuante de rosu, roz sau visiniu, ai nevoie de un espressor care sa aiba aceeasi nuanta, pentru a se putea integra in aceasta mai usor.

Citeste parerile clientilor Bosch Tassimo Vivy II TAS1401

Asadar, modelul de espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1401 poate fi folosit drept model, acesta fiind un aparat care are culoarea roz si pe care il poti amplasa oriunde in bucataria ta, mai ales ca nici nu iti ocupa mult loc, avand dimensiuni de 251 x 169 x 310 de milimetri (W x D x H).

Greutatea sa este pe masura, avand doar 2.2 kilograme si cablul de alimentare are o lungime de 0.9 metri. Alte lucruri remarcabile la acest aparat sunt tava detasabila si rezervorul detasabil de apa. Capacitatea rezervorului de apa este de 0.7 litri.

Specificatii tehnice Bosch Tassimo Vivy II TAS1401

Modelul de espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1401 are o putere ridicata, de 1300 W, chiar daca este un espressor manual. Alimentarea sa se face la retea si are o presiune de 3.3 bar.

Putere 1300 W
Tip aparat Espressor manual
Tip bautura Espresso Cafea Caffe crema Cappuccino Ceai Ciocolata calda Latte macchiato Lapte cald
Capacitate rezervor apa 0.7 l
Presiune 3.3 bar
Alimentare La retea

Tipurile de bauturi pe care le poate realiza sunt foarte variate, facand acest espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1401 unul dintre cele mai versatile modele. Printre ele se numara cafea, espresso, caffe crema, ciocolata calda, cappuccino, ceai, lapte cald si latte macchiato.

Bosch Tassimo Vivy II TAS1401Bosch Tassimo Vivy II TAS1401Functii Bosch Tassimo Vivy II TAS1401

Ca functii si program, acest espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1401 include decalcifierea si autocuratarea, pe langa un sistem pentru apa fierbinte care face ceai, un sistem anticalcar si un sistem pentru decalcifiere.

Acest espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1401 dispune de o tehologie moderna, Intellibrew, care reprezinta un mod smart de a identifia printr-un cod de bare ce bautura trebuie sa fie preparata, cantitatea, timpul necesar pentru preparare, dar si temperatura cea mai buna pentru a obtine cea mai buna preparare.

Aceleasi functii si un design asemanator il are espressorul Bosch Tassimo Vivy II TAS1407

Aparatul iti ofera si dozarea optima, prin ingrediente de calitate inalta, ce sunt sigilitate in fiecare T Disc. De asemenea, mai trebuie mentionata concentratia variabila a bauturii, facand posibila intreruperea unui ciclu complet automat de prepare oricand, ori sa poata fi extins fara nicio problema.

Mai mult, modelul de espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1401 nu permite transferul de gust intre bauturi, deoarece, dupa fiecare ciclu de prepare a unei baturi, aparatul se curata in mod automat prin ajutorul aburilor produsi. Alege acest espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1401 pentru casa ta si bucura-te de tehnologia moderna.

Lasă un comentariu