Set Aparat de Ras si Trimmer

Aparatele de ras/tuns sunt produse simple, de inteles, de explicat si de folosit. Asa ca o recenzie isi are mai mult sau mai putin utilitatea cand vine vorba despre un model de set aparat de ras si trimmer care nu vine cu nimic nou.

Vezi actuala oferta pentru set aparat de ras si trimmer

Unele incearca sa aduca niste utilizari in plus si poate ca atrag ceva mai mult atentie. In cele din urma, pretul joaca si el un rol important, pentru ca atunci cand producatorul cere bani mai putini, este clar ca utilizarilor aparatului sunt oarecum limitate de acest aspect.

Acestea fiind spuse, setul de despre care vom discuta trebuie sa fie privit prin prisma minusurilor si plusurilor sale. Asa ca sa vede care dintre acestea sunt dominante si daca putem acorda incredere modelului.

Despre setul aparat de ras si trimmer

In primul rand, acest set aparat de ras si trimmer nu aduce nimic foarte deosebit in ceea ce priveste design-ul. Clasic, el este suficient de mic pentru a fi luat in calatorii, poate sa fie utilizat usor si ofera o manevrabilitate usoara.

Citeste ce zic barbatii despre set aparat de ras si trimmer

set aparat de ras si trimmerButonul de pornit/oprit este bine pozitionat si accesul este facil. Asadar, nici nu surprinde in vreun fel, dar nici nu incurca.

Sistemul de incarcare este clasic, in sensul ca trebuie sa fie conectat la un acumulator timp de vreo 8 ore si apoi poate sa fie folosit pentru 30 de minute. Acest raport este mai bun la alte modele, dar ele sunt si mai scumpe.

In plus, nu vorbim despre un set aparat de ras si trimmer foarte sofisticat. Nu poate fi utilizat si in medii umede si nu are extrem de multe viteze, LED-uri si altele.

In schimb, are mai multe capete care pot sa fie schimbate cu usurinta intre ele si care ii ofera foarte multa functionalitate. Cel mai important, te poti tunde rapid si eficient, indiferent daca ai parul scurt sau mai lung, dar te poti si rade cu incredere.

Functii set aparat de ras si trimmer

Dar functiile nu se opresc aici, pentru ca pe langa aparat primesti si un trimmer care poate sa fie folosit si pentru taierea perciunilor, a parului de pe gat si chiar si a celui din nas.

Nici trimmerul nu este iesit din comun, dar isi face treaba foarte si pana la urma asta este tot ceea ce conteaza. Asadar, daca stii sa folosesti toate aceste instrumente nu vei avea nicio problema cu utilizarea lui.

Primesti si o mica perie pentru curatarea parului, dar si o cutie de depozitare cu oglinda, ceea ce inseamna ca setul poate sa fie luat si in calatorii.

Concluzii set aparat de ras si trimmer

Daca nu ai foarte multi bani la dispozitie si vrei un aparat de ras perfect functional, atunci acesta chiar poate sa fie recomandat. Si ca un bonus, vei primi si un trimmer foarte bun si util.

Nu vorbim despre niste produse foarte spectaculoase, dar tocmai pentru ca sunt ieftine, nici nu aveam cum si ne putem multumi cu atat cat se ofera.

Pro set aparat de ras si trimmer
  • Aparat de tuns, ras si trimmer intr-un pachet complet pentru ingrijirea personala
  • Accesorii utile, desi nu foarte multe
  • Pretul este unul foarte atractiv
Contra set aparat de ras si trimmer
  • Nu exista niciun aspect prea spectaculos al celor doua aparate
  • Bateria aparatului de ras tine putin si se incarca greu

Lasă un comentariu