Espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1407

Bosch Tassimo Vivy II TAS1407 este un espressor  ce functioneaza cu capsule, manual cu o capacitate a rezervorului de apa de 0.7 litri.

Vezi detalii despre pretul Bosch Tassimo Vivy II TAS1407

Bosch este o firma mare, dar nu una recunoscuta in mod special pentru dispozitivele de preparare a cafelei. Si totusi, le are si pe acestea in oferta si de cele mai multe ori ofera un nivel de calitate rezonabil pe putin spus.

De asemenea, interesant este si faptul ca espressoarele lor (unele dintre ele) sunt foarte ieftine, spre deosebire de alte produse ale brandului care se gasesc mai aproape de calitatea premium.

Despre Bosch Tassimo Vivy II TAS1407

Majoritatea producatorilor care isi doresc sa scoata pe piata un espressor ieftin se indreapta catre cele care functioneaza cu discuri de cafea.

Specificatii tehnice si pareri Bosch Tassimo Vivy II TAS1407

Bosch Tassimo Vivy II TAS1407 espressorAparent aceasta tehnologie este mai rapida, dar si mai simplu de utilizat pentru proprietar. E nevoie doar sa incarci aparatul cu un disc si vei putea prepara doua sau trei cafele apasand pe un singur buton.

Modelul de fata are un sistem extrem de intuitiv, cu pictograme pentru fiecare comanda, asa ca oricine va fi in stare sa il foloseasca.

Specificatii generale Bosch Tassimo Vivy II TAS1407

In ceea ce priveste design-ul, aparatul se inscrie cu brio in categoria sa. De regula, espressoarele ieftine cu discuri arata cam la fel si nici acesta nu face exceptie. Este crem, destul de mic si foarte usor.

Capacitatea lui este de o singura cana preparata odata, dar cum timpul este scurt, tot vei putea face cateva cani bune pana cand vei reusi sa te plictisesti. Ce-i drept, micutul panou de control e pozitionat destul de interesant, deci din acest punct de vedere nu te poti plange de el.

Bineinteles, o persoana careia ii place cafeaua, dar care nu are pretentii prea mari de la calitatea ei, nu se poate plange nici de varietatea sortimentelor.

Daca discurile te obliga sa cumperi anumite sortimente de cafea (care nu sunt nici pe departe cele mai exclusiviste), cel putin ele contin si diverse preparate, astfel incat mai toate gusturile obisnuite sa fie acoperite.

O parte mai putin buna a acestui aparat este cea legata de capacitatea sa. Asa cum spuneam si mai sus, aspectul sau este foarte compact, asa ca nici rezervorul pentru apa nu avea cum sa fie prea mare. 0.7 l este destul de putin si va trebui sa incarci mai des espressorul cand faci cafea pentru mai multe persoane.

De asemenea, presiunea este mica, de 3,3 bari, dar in conditiile in care si sistemul de preparare si chiar cafeaua in sine sunt diferite, as spune ca nu conteaza atat de mult.

Un espressor asemanator este Tassimo Suny TAS 3203 – espressor cu un design interesant si poate prepara 8 tipuri de bauturi.

Concluzii Bosch Tassimo Vivy II TAS1407

In ciuda unor dezavantaje provocate in mod evident de catre pret, Bosch Tassimo Vivy II TAS1407 ramane un espressor acceptabil.

Pentru cafeaua de acasa as spune ca este numai bun, asta daca si tu esti dispus sa folosesti discurile cu cafea. Asadar, cu un pret foarte mic, sortimente variate de cafea si usurinta la utilizare, modelul este recomandat, dar nu pentru toata lumea.

Daca vrei un produs premium, mergi catre altele, dar daca vrei unul simplu si eficient, ramai aici.

Pro Bosch Tassimo Vivy II TAS1407
  • Raportul calitate pret
  • Varietatea bauturilor preparate
  • Simplu si intuitiv de utilizat

Contra Bosch Tassimo Vivy II TAS1407

  • Capacitate scazuta pentru apa
  • Discurile folosite i-ar putea nemultumi pe unii

Lasă un comentariu