Cele mai bune epilatoare

A avea par este ceva normal, insa  pentru femei, există anumite părți ale corpului, unde a fi acesta nu aratǎ bine deloc. Îndepărtarea părului este esențială pentru a avea  picioare netede și mǎtǎsoase.

Cu toate acestea, mersul la un salon poate costa destul de mult și necesita si destul de mult timp. Aparate de ras pot fi cel mai ieftin mod de a cȃstiga această bătălie fără sfârșit cu creșterea pǎrului, dar aceasta procedura cauzeazǎ mai multe griji decǎt beneficii.

Ceara este o altă opțiune dar tratamentul este destul de traumatizant pentru unele persoane, în afară de faptul că aceasta poate conduce la fire de păr crescute sub piele. Dacă aveți mii de dolari de cheltuit pentru proiectul dumneavoastră  de îndepărtare a părului, puteți opta pentru un tratament cu laser.

Ce este deci cel mai bine de făcut?

Folosiți un epilator! Acesta este, probabil, cel mai accesibil și eficient mod pentru a ne menține picioarele fǎrǎ pǎr. Există multe epilatoare disponibile pe piață ȋn ziua de azi, haideți sǎ aruncam o privire si sa vedem care este cel mai bun epilator, luand in considerare raportul calitate / pret.

epilatoare

Braun

Silk Epil – Braun este unul dintre cele mai bune branduri vândute ȋn lume si pe buna dreptate, nu de putine ori am auzit vorbindu-se despre epilatoarele Braun ca fiind cele mai bune epilatoare de pe piata. Silk Epil vǎ poate ajuta să obțineți o epilare rapidas i fara dureri. Acesta oferă de asemenea o acțiune 2 ȋn 1 care lasă pielea exfoliatǎ.

Aparatul este și rezistent la apă ceea ce ȋl face mult mai ușor de curățat, ȋn plus este fără fir și portabil. Aceste caracteristici ȋnsumate fac din Silk Epil cel mai bun epilatorul disponibil astăzi.

Epilady

Epilady – este primul model de epilator care a fost realizat. Epilady a devenit popular cu gama sa de epilatoare cu preturi mici, care fac același lucru la fel ca și  brandurile scumpe, fara a cheltui prea mult. Epilady Legend 4 este cel mai recent model de marca al lor și promite să fie cel mai bun epilator pe piațǎ. Acest model si-a actualizat sistemul electric și angrenajul dispunand de un cap epilator mai mare și mai lin care va oferi mai multă eficiență și confort pentru utilizatorii săi. Pe vremea sa, cu siguranta era cel mai bun epilator, acum insa, din punctul meu de vedere, ramane o optiune buna (chiar daca nu este foarte populara in tara la noi) insa stafeta pentru cel mai bun epilator merge la alte branduri.

Philips

SatinPerfect  – scapati de parul nedorit fara a cheltui o mulțime de bani. SatinPerfect de la Philips ofera un sistem epilare confortabil. Tot el ofera si bune practici de igienă ȋndepǎrtȃnd delicat firele de păr cu ajutorul discurilor sale ceramice hipoalergenice. Picioarele dumneavoastrǎ vor scǎpa de pǎr garantat cu tehnologia sa opti-light care se asigură că fiecare fir este bine îngrijit, chiar și cele mai subțiri.

Panasonic

Panasonic ES-WD51-P – Puteți scăpa acum de părul nedorit chiar dacă sunteți în dus sau în afara lui. Panasonic ES-WD51-P este rezistent la apǎ, astfel încât ȋl puteți folosi în timpul unei bǎi relaxante. Acest epilator include 48 de discuri rotative și o parte de alunecare. Oferă de asemenea, o funcție 3 in 1 venind cu un pachet compact de îndepărtare a părului care include un aparat de ras și tuns pentru bikini. Toate acestea vin elegant si la îndemână ȋntr-o husă de călătorie. Lamele sunt hipo-alergene și nu contin nichel, ceea ce este foarte bine pentru persoanele care au pielea sensibilǎ.

Emjoi

eMagine – acest produs are putere, portabilitate și este ergonomic. Conceput pentru a lucra cu fir sau fără fir, eMagine are 72 de pensete,  mai mult decȃt toate epilatoarele disponibile astăzi. Epilatoarele Emjoi sunt impermeabile și anti-microbiene și pot face epilatul picioarelor sǎ reziste până la șase săptămâni.

Iata, aveti primele 5 branduri de top de epilatoare disponibile astăzi. În funcție de buget, stil și cerințe puteți alege ce epilator funcționează cel mai bine pentru dumneavoastrǎ. Unele epilatoarele pot fi un pic mai scumpe decât celelalte, de aceea trebuie să verificați specificațiile brandului ȋnainte de a cumpara un epilator. Mai ieftin nu înseamnă întotdeauna mai rǎu. Când ai picioare netede fără păr și sexy, nu  mai este nevoie să-ti faci griji dacă trebuie să porți fusta scurtǎ a doua zi la birou.

Lasă un comentariu