Review Waist Trainer: „cum am pierdut 13 cm in doar doua luni”

În primul rând, cu toții putem cădea de comun acord asupra unui lucru: nu este ușor sa slabesti. Este chiar mai greu sa obții corpul dorit, în special în societatea în care traim.

Cum am făcut acest lucru: ei, se pare ca poți obtine o forma a corpului de clepsidra, în mai puțin timp și efort decât ai crede. Azi voi explica cum am reușit sa obit corpul dorit și să-mi schimb viața. Voi vorbi despre avantajele și dezavantajele și voi intra cât mai mult în detalii.

Vezi poze reale cu rezultatele obtinute cu Waist Trainer

Cine sunt eu?

Am absolvit recent facultatea și am încercat aproape orice pentru a slabi, dar precum orice alta femeie, am simțit ca, corpul meu nu arata chiar cum voiam și am fost nevoită sa fac niște cercetări pentru a ajunge la potențialul maxim. Acest lucru a fost și din cauza genelor mele. Din nefericire, am avut un corp mai baietesc, fără prea multe forme.

modele de corsete Waist Trainer

Lasă-mă sa te întreb un lucru: când a fost ultima oara când te-ai simțit mandra de felul în care arăți? Te-ai simțit sexi, voluptoasa? Dacă ești precum multe femei, probabil te întrebi aceleași lucruri, iar eu categoric am fost una dintre ele. Nu ma înțelegeți greșit, au fost unele momente în care m-am simțit mandra de corpul meu, dar aceste momente au fost prea puține.

Aici este adevărul: obtinerea corpului ideal parea a fi o bătaie de cap.

Sunt o fata destul de activa, deci exercitiile nu sunt o problemă. Mănânc mâncare normala, eram dependentă de cafea și mâncam la fast food o data sau de doua ori pe săptămâna. Nu prea aveam timp suficient pentru a-mi atinge scopul. După facultate, cel mai mult timp mi l-am petrecut muncind și încercând să-mi ating scopurile antreprenoriale. Munca îmi conuma foarte mult timp, iar in putinul timp rămas, am încercat să-mi ating celelalte scopuri.

Vezi aici lista cu farmacii unde gasesti Waist Trainer

Dar se pare ca obtinerea corpului ideal nu era o prioritate, din cauza faptului ca nu aveam suficient timp liber pentru a începe o rutina serioasa. Făceam exerciții de trei ori pe săptămâna, dar se pare ca nu era suficient pentru a obtine ceea ce voiam.

O alta problema majora ce ma retinea în obtinerea corpului ideal era nivelul de motivare. Oricat doream să-mi schimb corpul, motivația nu era acolo. Văzusem foarte multă publicitate legată de antrenarea taliei și gândeam. „ Nimic nu ar putea fi atât de simplu.”

Am făcut ceva cercetare și am încercat sa aflu cât mai multe din mediul online iar rezultatele erau socante.

Nu exista nicio informație despre antrenarea taliei, sau antrenarea cu corset.

Am descoperit multe companii ce vindeu corsete, bloguri ale celebritatilor și reviste ce făceau de rușine vedetele ce foloseau Waist Trainer. Era oarecum dezamăgitor, deoarece, în mod normal companiile ce vând produse trebuie sa te educe pentru ceea ce vând.

Recomand sa citesti despre pastilele REDUSLIM si sa vezi daca si acestea te pot ajuta sa slabesti mai usor si intr-un timp mai scurt.

Din nefericire, restul companiilor voiau sa profite de pe urma nesigurantei ce împinge o femeie sa cumpere un corset Waist Trainer și nu le pasa deloc de educarea și ajutarea acelor femei.

Pe de alta parte: Restul informațiilor erau doar barfe și reviste ce criticau celebritatile ce foloseau corsetele Waist Trainer.

corsete Waist Trainer

Pe scurt. Am ajuns la concluzia ca merita investitia

Un prieten ce vindea corsete Waist Trainer mi-a dat unul de proba, m-a ghidat în timpul procesului și mi-a explicat ce trebuie sa fac și ce nu. M-a încurajat sa traiasc viața după cum cred eu. Ea de asemenea m-a ajutat să-mi găsesc motivația de care aveam disperată nevoie. Aceasta este recenzia mea bazata pe experiențe și rezultate.

Deci ce este Waist Trainer?

Majoritatea ar da orice sa obțină acea forma de clepsidra, dar care sunt optiunile noastre? Celebritatile precum Kim Kardashian și Jessica Albă au introdus acest „lucru” nou ce le-a ajutat sa slabeasca kilogramele de după sarcina. Vâlva a fost mare, la fel au fost și criticile.

Deci ce este Waist Trainer?

Un antrenor de talie este o garnitura pentru talie de latex/cauciuc ce constrangte talia și menține căldura în jurul taliei. Cel puțin la Royal Lioness.

Slim Dropico este un supliment pentru slabire sub forma unor picaturi – acestea suprima pofta de mancare si te ajuta sa slabesti mult mai usor.

Ele vin în diferite dimensiuni și tipuri, în funcție de rezultatele pe care le cauți. Antrenarea taliei este un proces gradual de reducere a taliei folosind un corset. Corsetele Waist Trainer  produse de Royal Lioness folosesc o metoda cunoscută sub numele de „thermogenic”, pentru a maximiza eficiența activitatilor tale. Asta înseamnă ca vor crea un strat de aer cald pentru a stimula transpiratia din zona taliei.

Iată cea mai buna parte: Arati sexy în timp ce  porți Waist Trainer!

Corsetul Waist Trainer crește căldura din zona abdominala pentru a stimula transpiratia din acea zona. Acest lucru arde mai multe calorii și este folositoare în special la arderea tesutului de grăsime din zone specifice.

Înainte sa cunosc toate acestea și înainte sa ajut la crearea unui corset Waist Trainer, eram o fata naiva ce era doar interesată de idee. Oricum întrebarea mea principala ce mi-o puneam era: „Aceste corsete Waist Trainer funcționează?”

Experiența mea era diferita de a majoritatii deoarece aveam un prieten apropiat ce vindea corsete și aveam suficiente motive ce m-au convins încă de la început. Oricum, asta nu m-a oprit din cercetare. Unii dintre voi ați putea fi sceptici cu privire la acest Waist Trainer. Foarte mulți confunda corsetele din secolul 21 cu corseturile vechi sau acele șireturi stranse puternic.

Aceasta practica a fost foarte populara în timpurile Victoriene, dar este ceva ce s-a întors în epoca moderna. Corsetele vechi din piele și corseturile cu șireturi cu mai mult de 24 bucăți de metal, ce îți restrange talia într-un mod ridicol. Înafara de problemel de sănătate ce la cauzau, acele imbracaminti au devenit și mai puțin populare și au fost considerate imbracaminti periculoase.

La fel cum progresam în timp și în știința, la fel și modul nostru de gândire continua să se modernizeze,  la fel s-a întâmplat și cu multe idei vechi. Un corset Waist Trainer este de fapt un corset pentru talie din secolul 21, precum reinventarea rotii.

DETONIC SLIM – pastile pentru accelerarea metabolismului – au ingrediente naturale, suprima pofta de mancare si te ajuta sa slabesti fara sa tii o dieta grea.

Rotile vechi nu aveau cauciucuri și spite, dar acum au. Corsetele noi nu sunt nici măcar pe-aproape de corsetele vechi. Oamenii numesc corsetele Waist Trainer moderne doar corsete, din cauza lipsei a unei descrieri mai bune. Confuzia a făcut ca mulți sa creadă ca corsetele moderne aduc aceleași probleme de sănătate precum corsetele vechi și funcționează pe același principiu.

Adevărul este ca, acest lucru este fals. Poți găsi o mulțime de dovezi legate de problemele cauzate de corsetele de acum 100 ani pana acum, dar nu vei găsi nimic legat de corsetele de antrenament moderne.

Oricum, oamenii încă confuza aceste doua, lucru ce este de înțeles. Oricum, indiferent de toate aceste lucruri, probabil încă te întrebi, este antrenarea taliei o metoda sigură?  Adevărul este ca orice lucru are avantaje și dezavantaje. Deci sa vedem care sunt avantajele și dezavantajele corsetelor Waist Trainer.

Avantaje Waist Trainer:

  • Reduce instant talia cu 12 cm, deci vei avea instant o talie în forma de clepsidra.
  • Are buzunare termale ce cresc transpiratia din zona taliei, lucru ce ajuta la arderea tesutului de grăsime din acea zona.
  • Îmbunătățește postura foarte mult și alina durerile de spate.
  • Te face sa te simți sexi și increzatoare, cu o talie în forma de clepsidra, toată ziua, chiar și atunci când faci rutina obișnuită.
  • Dubleaza eficiența antrenamentelor, în special în zonele unde dorești mai mult.
  • Nu numai ca te vei simți mai increzatoare în legătura cu forma, dar te și inspira sa fi tu însuți și te ajuta sa te simți invincibila.
  • Minimizeaza consumul de mâncare. (unii oameni spun ca asta este un dezavantaj)
Dezavantaje Waist Trainer:
  • Respiri mai greu în prima zi.
  • Inconfortabila și greu de adaptat în prima zi.
  • Sona taliei poate deveni inconfortabil de calda pentru unele femei.

După ce am citit atâtea recenzii și articole, tot am fost puțin sceptica, din cauza ca informația nu era chiar acolo. Acest lucru nu m-a descurajat, și am continuat sa experimentez.

Rezultatele antrenamentului meu. Bazandu-ma pe avantajele și dezavantajele pe care le-am menționat, cred ca antrenamentul meu pentru talie a funcționat de minune. Am făcut chiar un pas în plus și am ajutat la crearea unui corset Waist Trainer nou, ce cred ca funcționează chiar mai bine.

Unii critici și jurnalisti au susținut ca e dovedit faptul ca corsetele dăunează corpul femeilor, făcând ca intestinele, în lipsa unui termen ma bun, să se „stranga” împreuna și sa invineteasca alte organe din jurul stomacului.

Chiar cred ca purtarea unui corset cu insertii de metal poate dauna corpului unei femei pentru tot restul vieții, dar nu și un corset Waist Trainer din latex/cauciuc.

După purtarea unui corset, am ajuns sa apreciez flexibilitatea ce o aveam în corsetul Waist Trainer. Corsetele ma făceau să am probleme la respirație, ramaneam fără aer și era foarte inconfortabil. Placutele de metal din corsete, lasa urma și cicatrici pe piele, ce pot dura pana la 3 zile pentru a dispărea. Cu alte cuvinte purtarea unui corset cu plăcute de metal nu era plăcut deloc.

Lucrurle ce îmi place atunci când folosesc corsetul meu Waist Trainer, este faptul ca în timp, reduce apetitul și este foarte manevrabil și confortabil. Cea mai buna parte a fost când m-am văzut în oglinda purtand corsetul Waist Trainer pentru prima data, și am observat cum corpul meu se transforma încet în corpul pe care îl doream.

Este un sentiment pe care nu îl pot explica. Ma simțeam feroce! De parca puteam cuceri lumea!

Este uimitor cum simtindu-ma mai bine în pielea mea, mi-a transformat starea de spirit. Am aprins un foc antreprenorial în mine și m-a făcut să mă simt de parca puteam face orice. În acel moment eu și prientena mea ne-am decis sa ajutam și alte femei să se simtă la fel.

Pentru ca nu este vorba doar de forma ideala. Este vorba de încrederea ce o ai în propria putere. (Așa s-a născut Royal Lioness, pentru a oferi cele mai bune corsete pentru talie; dar sa revenim la experiența mea)

Ciorapii modelatori de la Sankom te pot ajuta sa ai niste picioare frumoase, sa ascunzi unele imperfectiuni si sa arati foarte supla.

Moralul meu era diferit, și oamenii au observat (apropo, nu vorbesc de băieții cărora le placeau noul meu corp). Acum telul meu a devenit mai clar și foarte posibil. Simplul fapt ca telul meu a devenit posibil, m-a făcut sa fiu mai determinata. Aș vrea sa pot explica acest lucru mai bine, dar trebuie să-l experimentati ca să-l puteți înțelege.

Alte lucruri evidente ce se remarca sunt schimbarile în postura și schimbarile din corp. A avea o postura minunata și un corp în forma de clepsidra este un dar din ceruri pentru care foarte multe femei visează.  Eu port corsetul Waist Trainer cel puțin 4 ore/zi. Încep ziua punandu-mi corsetul Waist Trainer pe mine și apoi echipamentul de exerciții. Uneori, dacă ma pregătesc sa transpir mult, ma imbrac mai întâi cu haine pentru a evita sa curat corsetul direct. Corsetul de antrenament este flexibil și îmi permite să mă îndoi și să mă intind în timpul rutinei de exerciții.

Din păcate sunt si vești proaste apropo de Waist Trainer:

Imbracarea acestei haine, nu ofera rezultate permanente de unul singur. Adevărul este ca, pentru ca antrenarea taliei sa funcționeze pe termen lung, trebuie sa fii activa.

Recomand sa citesti despre shakeul de slabit BENTOLIT – este o pudra din care trebuie sa prepari o bautura (cu lapte sau cu apa) care te ajuta sa slabesti fara sa te infometezi.

Corsetul va funcționa și de unul singur, și vei observa rezultate, dar dacă vrei rezultate ideale, trebuie sa fii activa. Spun asta de fiecare data, pentru ca este adevărat. Sunt doua lucruri importante pe care trebuie să le înțelegi. Pentru ca tu sa obții rezultatele pe care le dorești, trebuie sa începi și o rutina de exerciții. Nu trebuie să fie ceva intens, chiar și 20 de minute de cardio și câteva exerciții pentru abdomen este suficient. Al doilea lucru este acela ca nu exista niciun produs pe piața care sa îți ofere corpul perfect la fel de rapid și definitiv precum un corset Waist Trainer.

Singura alternativa este operația.

Corsetele Waist Trainer fac minuni dacă le folosești ca și suplimente pentru exerciții.

Pentru cine este Waist Trainer?

Cred ca  Waist Trainer este pentru orice femeie ce dorește sa slabeasca rapid sau sa obțină acea forma de clepsidra. Majoritatea mamelor tinere, folosesc corsetele pentru antrenament, deoarece le ajuta sa scape de kilogramele în plus de după sarcina.

Majoritatea femeilor au descoperit ca folosirea corsetului Waist Trainer le mărește încrederea, le motiveaza sa mănânce mai puțin și mai sănătos; și să se antreneze mai mult! Cea mai buna parte este ca ofera femeilor o speranța. Unul ce le crește moralul și nivelul de motivare.

waist-trainer-folosire

O femeie obișnuită nu are suficient timp liber pe parcursul zilei. Majoritatea femeilor lucrează iar cele ce au copii, petrec mult timp având grija de ei. O scurtatura buna nu ar strica. Ceva ce ar putea mari procesul, ar fi foarte folositor. Corsetele pentru talie pot fi purtate pe tot parcursul zilei și sunt destul de flexibile pentru a face exerciții zilnice. Sunt suficient de stranse pentru a oferi forma de clepsidra pe sub haine.

Munca multă este parte din viața de zi cu zi! Ne dor picioarele și spatele după ce petrecem ore stand în picioare sau chiar pe scaun. Modelatoarele pentru talie țin spatele drept, oferind o postura frumoasa și naturala. Am experimentat diferența când am început sa o port la serviciu. Sincera sa fiu, trebuie sa o încerci ca sa înțelegi cât de mult te ajuta.

Cum sa folosești Waist Trainer

Cum am mai menționat, nu este suficient doar sa porți aceste corsete și sa te aștepți la rezultate magice. Da, simpla purtare a lor îți permite sa mănânci mai puțin, vei transpira în zona taliei și îți va ajuta postura, dar pentru termeni lungi, nu va funcționa. Exercitiile sunt importante în special exercitiile pentru antrenarea taliei.

Comanda din magazinul oficial WAIST TRAINER – cu DISCOUNT

Alimentatia contează de asemenea. Antrenarea taliei automat scade cantitatea de mâncare ce o consumi, dar tot trebuie sa fii atenta la ce mănânci.

Rezultatele mele personale cu Waist Trainer

Tot ce am adaugat a fost un modelator pentru forma. Dar când l-am combinat cu munca grea, angajamentul (și, desigur, supoertul prietenilor), am pierdut aproape 14 cm în mai puțin de o luna! Aproape ca nu ma mai recunosteam – și nu doar într-un singur mod! Pentru ca, înafara de schimbarile fizice evidente, moralul și mentalitatea mi s-au schimbat dramatic. Ma simțeam foarte puternica, feroce!

Rezultatul final: Merita Waist Trainer?

Singurul lucru ce nu mi-a plăcut la  Waist Trainer a fost cât de inconfortabil a fost la început, și frustrarea.

Femeile tot timpul fac lucruri inconfortabile pentru a se schimba în mai bine, și așa am reușit sa perseverez. Antrenarea taliei cu un corset, este un lucru ce îl recomand fiecarei femei ce dorește sa aibe o talie mai mica. Nu este nimic altceva pe piața care sa facă o treaba mai buna. Cumparati una și incercati-o. Este o optiune ieftină și fără riscuri, ce trebuie testata de fiecare femeie.

Nota informativa: acest review este tradus din limba engleza, iar scopul sau este de a relata experienta unei domnisoare cu Wasit Trainer. Nu pot garanta acuratetea informatiilor prezentate.

Lasă un comentariu